Jump to content

Recommended Posts

Не знам дали е уместно да давам коментра след първи изгледан епизод , ама не мога да реша кое повече миеразсмива.. скеч сцените или идеята с "историческият " клуб и модерното кафе :mellow::28558: :28558:  ... каста е интересно подбран и различен от обичайните заподозрени , особено единият (дето ми се  струва ,че ше бъде много лош , този дето си игреше с верижката драконче ли ,змия ли ... както и да ,че му забравих името ) хаха в тази роля ми се струва трудно да го смеля .... иначе има много за плакнене на окотооо ... добре започна ... :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като изключим една сцена , сериала ме остави с много хубави емоций . Радвам се и на края , което ме навежда на мислъта ,че има нещо там дето сбъдва молитвите (оле така се молих за Happy end ) .Радвам се ,че нямаше брутални кървища и кланета , като при лунните любовници ( там оревах орталъка) ... тук почна с усмивка и завърши с усмивка (няма да пиша ,че почти през цялото време се смях ) ... абе хубаво и леко си е сериалчето и отива в папка потворно гледане (любими)... ДА не повярва човек, изгледах чак разните им спешали и какво беше ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно от най-прекрасните неща, които съм гледала (напоследък почнах да го казвам за всеки следващ изгледан сериал, ама какво да се прави=така ги улучвам  :28558: ). Всяка една секунда си заслужаваше. 

Кастът не можеше да е по-добър от това просто. Всички дадоха всичко от себе си. А и аз с моя "фетиш" към дългокоси мъже..просто няма да коментирам. Имаше някои герои, дето на няколко пъти ми се искаше просто да им разбия физиономията през екрана (най-вече на кралицата), ама важното е, че накрая всичко завърши под контрол  :28558:

Обзалагам се иначе, че не бях единствената,

която тайничко се молеше накрая А Ро да се събере с краля, ама..квото такова-на Со Джун няма как да му откаже човек. 

 

 

С няколко думи: Заслужава си ужасно много и бих го гледала пак след известно време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотни остове, доста подсилват къде кадърни, къде не толкова моменти. За мен сериала става, след като в началните серии всички ми бяха адски противни и тъпи, а сега ме кефят- без Арото естествено, но за мен почти няма сериал, където да ми е интересна главната- образите са им оеднаквени на всичките женски. Някъв исторически за релакс е...тва чудо. Браво на Хьо- нейната песен ми напомни на оста от " Вяра".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, ако го нямаше героя на Со Джун, сериала щеше да е доста по-добър. Тогава краля шеще да поеме водещата роля, да се доказва пред хуараните, да набира сили и приятели. А така не разбрах точно каква е ролята на главния, може би като бъдещ предводител на хуараните и критичен към институцията на краля.

Отдавна не бях си правила маратон с някой филм и този ме изненада приятно, въпреки според мен ниския бюджет, доста недомислици и водещата роля на Сон У, за която не бях съгласна.

Хареса ми много повече от Любовниците, който не можах да догледам. Там всички айдълчета ми бяха еднакви, едвам ги различавах кой кой е, докато тук още от първа серия всички си паснаха по местата.

Само на мен ли ми се счува, че единия от оста е кавър на  My girl?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала не ми хареса! Нищо историческо не видях, освен костюми и прически. На моменти имаше и пародийни елементи. Красиви момчета, наслада за окото и толкова. Дори ме изнервяше понякога, но го изгледах до края. Не го препоръчвам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Важното е, че разбрахме, че още тогава е имало Левски и ЦСКА. Че и в химна се заслушах, да не са зели тоя на ШЛ :896767:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, seal_reinforce написа:

Важното е, че разбрахме, че още тогава е имало Левски и ЦСКА. Че и в химна се заслушах, да не са зели тоя на ШЛ :896767:

 

 

 

И аз това си помислих! Червено и синьо - ЦСКА и Левски. Абсолютно си права! И между другото, терминологията е запазена - красив футБОЛ, но все пак ФУТБОЛ с елементи на ръгби. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече съм на 16 епизод, жалко, мнооооого жалко... Започна обещаващо, а се превърна в боза. Това ако е исторически сериал аз съм Снежанка ! Имам чувството, че гледам филм за пубертети от гимназията.  Няма начин да не е за тях, то този абсурд - прободна рана да ти мине по-бързо от главоболие само ученик може да възприеме. Онази "Окта"  с абсурдните музиканти,  кълчене и т.н. -  стил - 20 век ?!? Абсурдите са един след друг. Играта на главната пък е отчайваща,  то бива некадърност ! Въобще глупава работа. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал и аз не мога да го определя какъв е, но в никакъв случай като исторически. Пренесено беше всичко от 20 век в 6 век. Къде ти такива кръчми и бани в онова време, или пък тези двойните легла. Филма е по-скоро историческа пародия. На мен обаче ми хареса, не знам защо, може би заради съвременните елементи. Не ми хареса главната героиня, но пък Со Джун и Хьонг Шик си изиграха добре ролите. Друго не ми идва на ум какво да кажа за сериала. Става за гледане ако не очаквате сериозен исторически филм.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мислех въобще да го започвам. Представях си, че ще бъде някакъв муден парад на красавци, които от постерите дори не ми изглеждаха като такива. Реших да си запълня времето, докато чакам да ми се понатрупат разни други епизоди....а то какво стана - изгледах го за два дни:) Много е приятно като си подценил нещо, а то те изненада. Беше ми весело, някак ученическо, без излишни драми. Каквото и ситуации да скрояваха лошите, много бързо се разминаваха нещата и нашите момчета бързо  обръщаха резултата. Нямаше досадни любовни драми от отхвърлените, както и дълги неразбирателства между влюбените двойки. Не съм и търсила историческа достоверност в героите, те хората си пишеха в началото на всеки епизод. Но пък това, че крал Джинхюн наистина е съществувал като успешен водач, ми помогна с по-голяма лекота да дочакам развръзката. А и какъв крал бяха избрали...чудесна игра, страхотно попадение:wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятен сериал, има жив хумор и на много места зрителя успява да влезе в кожата на героите.Леко се гледа, много ми хареса.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На сериала попаднах като преглеждах филмографията на Пак Со Джун. Много ми хареса в "Секретарката Ким" и реших да прегледам и другите му проекти. Изчетох цялата тема и се приготвих за някаква боза от минало със съвременни елементи и накичени с екстеншъни айдълчета.И.... за два дни го изгледах. Буквално на един дъх! Даже ще го завъртя още веднъж заради мъжа ми,че той си пада по такива истории за чест и достойнство, и битки с мечове :)

Вярно е, че историческата епоха е взета само като отправна точка. Едва ли по това време е имало кафенета и нощни клубове, но толкова добре е разказана историята, че тези неща не дразнят. Или поне мен не ме дразнят.

Актьорския каст също ме изненада приятно. Не че имаше някакви сложни актьорски задачи, но мисля че се справиха много добре. Като изключим онези две недоразумения-кралицата и принцесата. Такива рецитаторки от времето на читалищните постановки не бях виждала. Само обикалят нагоре-надолу, пулят се и крещят. И за красота да ги гледаш не стават даже. За разлика от тях мъжкия състав бяха уникално красиви с тези костюми и дългите косички, просто приказно красиви и същевременно мъжествени. 

Въобще за мен си струваше гледането, защото сериала е една красива приказка за смели мъже, чест, достойнство, дворцови интриги и любов!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...