Jump to content

Nigeru wa Haji da ga Yaku ni Tatsu (2016)


Recommended Posts

Ами предвид че си с първи 4 серии а и не че много детайлно помня като темп на историята но :

Spoiler

В началото Тя бе с фокус изцяло върху себе си , своите мисли, своите чувства и бе заета предимно да устоява себе си пред себе си. Той ѝ се струваше хем напълно емоционален инвалид, хем отърващ ѝ на нейните желание да няма излишни чувства, стес и сие в ежедневието си и на работното място. Май още и не знаеше причинно-следствено как се е стигнало до това Той да е като възраст зрял човек и да е такъв какъвто е. А за него всичко бе дадено причинно- следствено- как е расал, после и работната му сфера не допринася за "излишни" социални контакти, както бихме казали сега в ковид-реалността home-office професия ;) та ..... отпуска се човека с канарчетата и туй то.

Та нито единия нито другия в началото се затормозяваха с някакви химии. После неусетно се усетиха и настана .... драма :896767: докато всичко  не бе анализирано и подредено в аналитичното русло.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

E то така ;). Като има нови аспекти трябва да ги изкоментират, анализират и ....канализират черно на бяло. Всичко в името на вътрешния мир и здравословен комфорт ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

6а беше забавна с онсена. Тъкмо си мислех, че им е много приятно заедно, но не могат да си изразяват чувствата и финалът дойде изневиделица като опровержение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, тези хора. Тъкмо направят една крачка напред и после две назад. Какво стана в края на 7ма, така и не разбрах. Иначе танцът накрая си върви в пълна хармония. Чак Арата Фурута го играе безупречно.

Интересни ми станаха двамата кохаи на лелята. Трябва нещо да измислят около тях, че ще е голяма загуба.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ukio ,напредваш към финала на сериала. После те чака и продължението. А на края може и реалната сватба на двамата главни актьора да отбележим ;):D

Редактирано от Шоши-сан
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледан. Да си призная, второстепенните герои ми бяха по-непринудени и интересни. Главните, в стремежа си да ги направят различни и оригинални, мен не успяха да спечелят. С изключение на чудния, забавен, идеен и усмихнат ендинг, останалото ми бледнееше. Но като се замисля, и това не е малко. Кара ме да затанцувам песента.

Леко се разочаровах и от героя на Рьо Нарита. Тъкмо си мислех, че поне тук няма да попадна на бл тема, а тя пак беше прокарана, уж между другото.

На всичко отгоре май съм объркала героите. Мислех, че съм видяла гостуване на Юя Мияшита във Франкенщайн, а то ще се окаже, че е било тук. Хаха! Така е като гледам 2 дорами едновременно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...