Jump to content

Sweet Stranger and Me (2016)


Recommended Posts

spacer.png


Заглавие: The Man Living In Our House / 우리집 에 사는 남자 / Man Living в My House

Жанр: Романтичен, Комедия
Епизоди: 16
Предавания мрежа: KBS2
Излъчване период: 24 октомври - 13 декември
Време: Понеделник и вторник 22:00

 

В главните ролите
Soo Ae като Hong Na Ri
Kim Young Kwang като Go Nan Gil
Lee Soo Hyuk като Kwon Дук Bong
Jo Bo Ah като Do Йео Joo

Wang Bit Na
 

Резюме:

Тази драма се основава на уебдрамата “우리집에 사는 남자 / The Man Living in Our House” от Yoo Hyun Sook, публикувана от 24 март 2015 до 24 май 2016 в Daum.com.

Хонг На Ри (Су Е) работи като стюардеса. Майка ѝ почива преди 3 години и тя остава без никакви други близки. Завръща се в родния си град, за да посети гроба ѝ. Там среща млад мъж - Нан Гил (Kим Йонг Куанг), който се представя за мъжа на майка ѝ - живеещ в дома ѝ и работещ в малък ресторант. 

Тя не му вярва и решава да докаже, че всичко е лъжа.


Забележка

Yoo Seung Ho и Yoon Shi Yoon са получили предложение да изиграят главната мъжка роля, но те отказват.

 

Свали с :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

Свали с български и английски :click:

Свали с руски субтитри + OST :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е мъжа на майка и, не и ли се пада пастрок?! Следователно романтичен филм за дъщеря и втория и баща ли ще гледаме?! Ще му дам шанс, изглежда лек и разтоварващ, без някакви конкретни очаквания съм.

Дано сериалът да има превод и дано да е забавен поне. Че напоследък на корейците сериалите са им доста слаби, май са се изчерпали.

Актьорът в дясно на постера ме е оставил с добри впечатления от досегашните си роли /Бяла Коледа, Героят на квартала, Араунг и магистратът/, талант има това момче, а и особено сценично присъствие и запомняща се визия. Но защо ли не го правят никога главен, нарочили са го за второстепенен герой май пак?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези са луди! Пастрокът и дъщеря му ли ще имат връзка?

Едва ли, вероятно нещата не стоят точно така, може би е пастрок проформа или нещо друго - да се чудиш какво ли невероятно нещо ще роди корейския сценаристки гений. Но да допуснат такова нещо като инцест е абсурд за тях, ама нали в началото трябва да ни "хванат"...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едва ли, вероятно нещата не стоят точно така, може би е пастрок проформа или нещо друго - да се чудиш какво ли невероятно нещо ще роди корейския сценаристки гений. Но да допуснат такова нещо като инцест е абсурд за тях, ама нали в началото трябва да ни "хванат"...

 

Да, съгласна съм, но ми направи следното нещо впечатление: главната каза на главния герой, че той е по-малък от нея и трябва да говори с нея уважително. Нека приемем, че разликата в годините им е малка /,ако е голяма ще е странно/ и че тя е по-голяма от него. До тук добре, обаче ако майка на 25-35 годишна дъщеря /казват, че дъщерята имала десетина годишна връзка с мъж, затова определям на толкова годините и/, е омъжена за 20-25 годишен младеж /по-млад от дъщеря и/, то не става ли прекалено странно? И аз подозирам фиктивен брак с цел да се запази имота от набезите на потенциални купувачи и грабители /първият съпруг примерно или съседът/, предполагам главният герой не е истински съпруг на починалата майка, обаче ми е твърде странен подобен брак между леличка и младеж, при което почвам да съм мнителна още от първа серия и това разваля удоволствието от хубавата комедия.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А, Дидо пропускаш Lee Soo Hyuk. Макар, че тук сякаш инфантилен и неадекватен го показват, пък и твърде малко екранно време има за сега героят му. Но от Скулара и кварталния герой, имам добро мнение за него. Иначе се присъединявам към мнението ти, че женската половина на каста изнася сериала на гърба си - няма такива образи просто. Много изразителни и емоционални жени. До тях мъжете в сериала, изглеждат като големи дърва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубаво сериалче! Актьорите се справиха много добре, а сюжета е интересен. Малко ми липсваха романтичните моменти и беше постен от към целувки, в края на краищата нали е романтична комедия, като изключа тези незначителни подробности, сериала е свеж, лек за гледане, има драма в него но тя определено не присъства много силно и не ме натовари по никакъв начин. Главната двойка се справиха добре но лекичко ми липсваше химията между тях. Дано сериала да бъде преведен изцяло, защото бг. превода е само до 12 епизод. Ако трябва да му дам оценка от 1 до 10 от мен получава- отличен 6. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте.Може ли някой да ми напише точното заглавие на уеб драмата за която се споменава в темата.Аз го видях но не го намирам никъде,а искам да го видя.Благодаря много за отговорът. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Средностатистически сериал, който става за гледане, при липса на друго и наличие на време, но нищо повече. Загледах го, заради актьорския състав и го догледах  по навик. Всякакви геометрични фигури имаше- триъгълник, четириъгълник, петоъгълник, но все се въртяха в кръг и химията им бягаше.Иначе-всички бяха готини.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След изгледани 15 серии съм доволен. Нищо особенно като сценарий, но много леко се гледа. Има си веселите моменти , има си и романтичните... драмата почти липсва. Химията е малко слаба, но за сметка на това пък

почти от началото Soo Ae беше омагьосана от пастрока си ... и това остана до края... нямаше шансове за сложни геометрични фигури ... Рядко съм гледал корейски филм главната да си загуби ума по главния ...

 

Приятно и забавно филмче без да се очаква кой знае какво ...

Аз гледам всичко със Soo Ae така че още преди да почна да го следам си знаех, че ще ми хареса :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много кофти ... и на мен сериала ми хареса  като каст, и като ост (отива в любими) , но се ядосвам ,че не мога да изгледам последнаа 16 сериая .Първо защото не ми позвалява теглене от азиата, а тук още не е качен ... тъжно , а сериалчето е найстина много добро .Хахаха , главаната като я гледам се сещам за онази "откачалка " в сериалчето " Мъж от Зведите " или сегашната русалка ... пожелавам си тази годна повече такива забавни сериалчета да правят ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятно! Не блести с кой знае какво /а, всъщност, с каста/, но много ми беше приятно за гледане. Обаче едно от достойнствата са героите - този път бяха умни и разумни, спокойни и уравновесени хора, дори и с проблемите се бореха без изпростяване. И особено женската част, и особено главната. Изкефих се на готините женски образи, най-сетне взеха да се осъзнават братята корейци. Soo Ae си я харесвам още от 9 End 2 Outs и сега си е същата талантлива сладурана. Jo Bo Ah и тя не остана по-назад, много ми допаднаха и двете и това сериалче май е от малкото, в които харесвам повече дамите. Не че момчетата бяха лоши, не, те само като се появят дългучите и ти вземат и очите, и акъла, и сърцето, но ми се стори, че нещо не бяха толкова убедителни този път. Препоръчвам за гледане - леко и позитивно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...