Jump to content

Лайкове и рейтинг-система във форума - за или против?


kcekce

  

59 гласа

  1. 1. Искате ли във форума да има лайкове и рейтинг-система?

    • Да, откога го чакам това.
    • Не, мразя лайкове.
    • Все ми е тая.
  2. 2. Искате ли високият рейтинг да се възнаграждава?

    • Да, повече от логично е.
    • Не, ще настане лайк-мания.
    • Все ми е тая.
  3. 3. Искате ли да има санкции за крайно нисък рейтинг?

    • Да, повече от логично е.
    • Не, много е полицейско.
    • Все ми е тая.
  4. 4. Искате ли мненията с крайно нисък рейтинг да се слагат в спойлер?

    • Да, нека не дразнят.
    • Не, това е цензура.
    • Все ми е тая.


Recommended Posts

Мисли си каквото искаш. Фактът че нито съм гласувал в тази анкета, нито съм оценявал нечий пост си стои непоколебимо все още. Което е малко по добре от човек дето тръгна да се хвали колко била нацъкала и колко плюса била обрала за деня. (добре че "зачисти" темата ;))Може да си сигурна обаче, че не ми е все едно, когато се говорят небивалици за всеобщо благо, а всъщност става въпрос за прост егоцентризъм.

 

ПП ако искаш ми едитни акаунта и сложи "черна аджума", нямам нищо против освен, че звучи нелепо. На мен не ми трябват плюсове и минуси, че да кажа това което наистина мисля без да си кривя душицата, а и това далеч няма да направи тази система толкова смислена колкото се опитвате да я изкарате. :rolleyes:

  • Upvote 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изчетох всичките задълбочено

избърсах чело леко запотено.

Въздъхнах после, въздух, за да си поема

и глас да дам по злободневна тема.

Па рекох си- защо ли е това,

за плюс и минус толкоз суета!?

Щом  като човек си има мнение,

да си го каже не е престъпление.

А с плюс и минус кой ще го "нахрани",

това все пак, си е проява на внимание. :28558:  

 

 

Абе, сложете и едно черно аджоши,

та да има мир за всичките души.   :na2:

 

А може черен хьонг и черна нуна.

На моите уши, по-секси им звучи. :kissy:

  • Upvote 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За всеки ако мислим титла нова,

ще има да ги пишем чак до гроба  :28558:

 

Ерутан, тук бановете не са традиционна практика и може би затова се стига до подобни циркове. Цари пълна безнаказаност, в която някакви нещастни три минуса на ден се смятат за нечовешка заплаха и ужасно наказание :) В целия този диспут не съм си позволила нито да налагам банове, нито да трия нещо, нито да пиша неистини. Аз истината не я смятам за провокация. Виж, спокойно мога да сметна за провокация неистините като:

 

1. Че в официалната важна тема имало само спам кой колко плюсчета бил писал и честитки. Не е вярно. Всяко едно мнение там, освен твоето и съответно отговорите на него от Рейзър и Кева, си беше по същество за съществуващи недоработки и неизяснени въпроси. И това може лесно да се види.

 

2. Че съм "зачистила" темата. Не е вярно. Оставих всичко и просто прибрах в спойлери офтопика (включително и моя отговор на него!), за да намират потребителите нужната им информация, а не да четат разправии. Отново може лесно да се види.

 

Може още да пофилософстваме по въпроса дали е провокация някой да заяви "Това го е писал човек без фантазия", нищо, че човекът си е кредитнат по ник в първия пост  :28558: Та този кредитнат човек супер мило казва "Чудесно, надявах се някой с фантазия да помогне, може би ти" и в отговор получава "не вря и кипя за идеята, а и аз не обичам да давам наготово решения, аз съм насочваща личност"  :slap: Ако си търсиш кое да посочиш с пръст като провокация, вече ти дадох няколко добри идеи. Само че на мен ми писна всеки леееко спорен въпрос във форума да преминава плавно в междуличностни панаири, инициирани от скучаещи тролове.

 

EDIT: BTW, точно в това виждам основното преимущество на минусите - хората да могат да изразят несъгласието си, без да "хранят трола". Т.е. да не се връзват на провокации, да не влизат в безумни полемики, да не си губят времето, като знаят, че е безсмислено - а просто един клик и чао, пълен удовлетворен игнор :) Надявам се наличието на тази опция да намали значително предизвиканите от безпочвени провокации разправии, които само развалят приятното прекарване на всички тук.

  • Upvote 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък разбирам и явно аз съм виновен за форумните рейтинг несгоди.  Извинявам се че надигнах бунт срещу черно-белите самураи барабар с аджумите. И да не обичам да поднасям наготово, а да побутвам към успех и напредък... съдете ме! ;) Параб сама каза, че ще помисли за по добри евала за което ->стремежа към креативност в хората и приемствеността на критиката винаги ме е радвала. Може би някои други хора би било хубаво да вземат пример.

btw от тая тема липсват други коментари, които бяха позитивни, но пак спам ..обаче радетлката за публично одобрение се направи на обидена баш на нашите..късмет кво да правиш? :slap::rolleyes: И така покрай "сухото" изгоря и "мокрото"..спамец няма как иначе други теми плачат за такава сеч и до днес ама няма кой да се хване. Може би към упътването към темата трябваше да се напише, че е само за възхвали така щяхме да си спестим сегашната дискусия?! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ "Надежда всяка тука оставете" - тъй пише отгоре на една конкретна врата. :) Както казах ако това ще помогне на някой да се почувства по добре могат да ми едитнат на макс отрицателният рейтинг..един вид да ударя едно своеобразно дъно. Всеки е свободен от задръжки да ми рейтва колкото минуси иска аз няма да сложа и един тъй като съм над тези неща стига да знам, че съм прав. ^^

  • Upvote 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, тук нещата са баш като Боридановото магаре.

 

Изказът ми беше такъв, защото очевидно анди има някакъв мисплейснат гняв към Рагнос, който година след напускането на Рие е безсмилен и само нагнетява положението. Годишнина ли отбелязваме?

 

Тя и на мен ми е болна тема, щото много и се радвах как поддържа темите в музикалния, а и дискусии ставаха добри, но тя си избра да си бие чуковете и не виждам защо друг е виновен за личния й избор.

 

 

Както вика Кце, уж сме големи хора, а драмата ни все в повече. И все някой си тръгва с гръм и трясък.

 

Друго, което пък ме озадачава, че 90 процента от мрънкащите са мъже. Толкова ли ви е страх от няк'ви минуси и от "черна аджума"? Ще ви наруши крехкото самочувствие ли? Да не говорим, че все още се чудя къде се появява тоя ранг, щото не го и виждам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това би следвало да е система за рейтинг на мнения, а не на потребители. Следователно всяко "украсяване" на профила води до извода, че системата оценява потребителя.

тук вече се стига до идиотщини като един потребител да пусне тема с оплакване за друг, а другият да се обиди и да си тръгне?

Ако модераторите се намесват още при първия пост, когато някой потребител откровено се заяжда с друг, то до такива ситуации едва ли ще се стига.

Никаква ябълка на раздора няма, изкуствено я създавате. Неведнъж се спомена "тука само 20 човека са го гласували"... А кого да слушаме, тримата, които се пенявят в тази тема ли?

За какво се е гласувало? Аз не виждам някой да е гласувал за поставяне на титли на профила.

Първо - при настоящия дневен лимит за минуси (3) и за плюсове (7) е на практика нереално някой да докрета до въпросната "черна аджума", а тоест до минус сто :) Ако я е добутал до там - със сигурност ще е поради умишлено дразнене и ще е отнесъл далеч по-тежки обиди в пряк писмен вид, още преди да си е спечелил "титлата".

Малко ме интересува колко е лимита. На профила ми появи ли се някаква титла, която АЗ смятам за глупава, директно си трия профила.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голяма драма настана, верно. Пак се разхвърча перушина във форумния ни кокошарник. Направо си представям как шефът в оставка и една гад мръсна се подхилкват над чаша бира и си смигат "дай им малко власт на жените и гледай сеир" :28558: . Това в кръга на шегата, разбира се. Да не вземе някой да се засегне!

 

Така или иначе системата е въведена и нека видим дали ще има някакъв ефект. Аз лично съм от скептиците, но изразих мнението си под формата на глас в анкетата. Ако някой много възразява, ама не е гласувал, проблемът си е негов. 

 

Обаче, пусто, много ми харесва статусът "черна аджума"! Как чудесно ще си върви с модераторството! Бижу!!!

  • Upvote 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стотака, системата преброява и колко поста имаш и ти слага титла, благодарение на което сега си Гу Джун Пьо спирит  :28558: Но не знам защо за това не роптаеш.

 

По повод въпросите ти:

 

1. Аз изобщо не съм разбрала за тази тема срещу Рие (не че бях модер тогава), чак сега я изрових, за да видя. Но проблемът се корени в задълбочаващия се навик на потребителите тук да човъркат кой се е изказал по-обидно (и други да се намесват), което е достойно за разбор в детската градина и би трябвало да довежда до невиждан бунт именно в такава. Така че още една полза от минусите ще е да свикват всички тук, че да - има несъгласни с тях, сигурно и неприятковци разни има, но това не е болка за умиране.

 

2. Малко е безумно да гласуваме за всяка подробност. Аре сега да гласуваме за това да има ли титли, после какви да са титлите (за което ще обявим всенароден кастинг на имена), после ще гласуваме къде да стоят титлите и в какъв цвят да е полето с текста на титлите... И на всяко едно гласуване ще се изтъпанва по някой умник, който ще пищи, че решението е одобрено само от 20 души, пък 10 били против и 15 не им пукало  :28558: Аз съм против този панаир на суетата. Каквото и да направим, не можем да угодим на всички - свиквайте.

 

3. Не можем да се борим да задържим хора, за които една пуста формалност е с по-голяма тежест от общуването тук. АЗ бих си останала тук, независимо дали под името ми пише "небесен пратеник", "черна аджума" или "паляка на психодиспансера". Щото не съм тук заради наличието или отсъствието на някакви титли (нито заради някакви плюсове или минуси), а за да си имам приказка с други хора, които се интересуват от изтока. Щото ще е тъпо след следващия изгледан японски филм да говоря за него на хора, които ме гледат като тръба и казват "на мен всичките дръпнати са ми еднакви", но от пуста гордост да се сдържам сакън да не пиша тук, щото "няма пък да съм паляк!"  :28558:

  • Upvote 3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направо си представям как шефът в оставка и една гад мръсна се подхилкват над чаша бира и си смигат "дай им малко власт на жените и гледай сеир" :28558: . 

 

хехе, познаваш ни.  :28558:  :beer:

 

Драмата я разбирам. Опитът като "шеф" на форума за близо 9 години ме научи, че всяка новост води след себе си вълна от положителни и отрицателни емоции, като обикновено те са поляризирани в двете крайности. Мисля, че настоящият екип си вкара автогол с тази анкета, но нека да не се чувстват криво от този факт, защото същата грешка я повторих множество пъти, докато ми просветне извода. А изводът ми е, че интернет форум с демокрация не се управлява. Като доказателство за това е, че почти 70% от сегашния облик на сайта е резултат от еднолични решения, които или не съм съгласувал с никого, или само с екипа модератори. В началото просто нямаше такава практика за всяка щуротия да се допитваме до потребителите. Нововъведенията се готвеха в скрития раздел или директно се въвеждаха. В момента, в който това се промени, и започна все по-често да се търси мнението на хората извън екипа, все по-трудно се въвеждаха каквито и да е промени. В повечето случаи предложенията събираха еднакво силна подкрепа и неодобрение, но тъй като неодобрението има по-силно въздействие, много пъти самите автори на нововъведенията охладняваха към тях и се отказваха, просто защото "мир да има". Ами само погледнете до какво води трайният мир в Европа, например.  :cry: Пожелавам на сегашния екип желязна психика и да не отстъпва от идеите си, дори да не получават пълна подкрепа. Пълната подкрепа е химера, както и пълното щастие. Корабът е ваш и вие сте на руля. Изпуснете ли го - коритото може да се обърне. Затова ви съветвам, ако позволите, да забравите за такива анкети в бъдеще. Ако имате идея - обсъждайте я подробно помежду си, и ако прецените, че е добра - въвеждайте я без излишно суетене. Времето ще покаже дали сте били прави - тогава винаги имате командата Ctrl + Z.  :na2: А също и Edit.  :icon_sunny:

 

Това би следвало да е система за рейтинг на мнения, а не на потребители. Следователно всяко "украсяване" на профила води до извода, че системата оценява потребителя.

 

Тук вече в качеството си на обикновен потребител съм длъжен да се съглася със Стотака. В един форум потребителите се оценяват по мненията и тази система би следвало да оценява само тях. Личните качества са твърде субективен критерий. 

Ето примерно Рейзърмау. Познавам много хора, дето супер много му се дразнят и биха му издрали очите при удобна възможност. Аз обаче го харесвам. В повечето случаи се аргументира добре, а и освен това обожавам черния му хумор - неведнъж ме е карал да се заливам от смях пред монитора и много пъти ми се е искало "да му туря един плюс".  :28558: Същата работа беше с Rie. Тя имаше много, ама наистина много назидателен тон, който дразнеше доста хора, понякога и мен. Обаче през повечето време аз бях единственият човек от екипа, който търсеше за съдействие, и смятам, че я познавам малко повече дори от феновете й. Затова ми е също толкова неприятно, че неодобрението на няколко души я накара да си отиде. Тя беше истински естет човек, а естетиката е първото нещо, към което този форум все още се стреми. Като се започне от грамотността в изразяване на личното мнение и предоставянето на пълна и достоверна информация и се стигне до подреждането й в спретнат и достъпен вид до крайния потребител. Нея я дразнеше, че всяка втора тема в разделите за кино и сериали се пуска с неграмотно написани резюмета, които не само са невярно преведени, но и въвеждат хората в заблуждения. Нима тук не беше права? Дразнеше я, че информацията не се актуализира редовно и че често в темите се изсипваха тонове снимки, клипчета и лични трепети в абсолютно хаотичен безпорядък и това по никакъв начин не правеше чест на форума. Тук също беше права. Моята грешка беше, че тогава наистина оставих темата отворена по-дълго от необходимото и не наказах Дидо. Ето до това води демокрацията. В желанието си да дам трибуна на всички и да не налагам ограничения, един ценен човек си замина, а критиците му спокойно можеха да си съжителстват с него, ако им беше показано, че тук всеки има еднакво право да присъства, а не само тези, които са ни симпатични. 

mike също е подобен пример. Той доста прилича на Рейзъра в някои отношения - влезе още в началото с бутонките, не пестеше критики и не ни засипваше с ненужни хвалби. Затова и трудно си намери място в екипа като модератор, но нека някой сега да ми заяви, че не беше прав за повечето неща? Обаче и на него му писна, макар че дори до днес не му е все едно за Истърна и все още се вълнува повече или по-малко накъде отиват нещата. 

 

Всеки може да си говори каквото поиска. Но първата и последната дума са на екипа. Ако харесвате сайта и времето тук, можете или да им имате малко повече доверие, или да им обърнете гръб. В историята ни има по много и от двата типа хора. Вашият избор се изчерпва с това от кои предпочитате да сте. 

 

За мен най-голямото признание към работата ни беше преди няколко години, когато лично корейският посланик - тогава г-н Чън Би Хо, заяви, че ние - всички ние в Истърн Спирит (екип, фенове, доброволци) сме спомогнали за развитието на двустранните отношения между България и Корея през последните 20 г. повече от всеки друг. Това е повод за гордост за всички вас и трябва да ви мотивира да работите в тази посока и с другите страни от Източна Азия. Това е мисията на Истърн Спирит, а не някакви плюсчета и минусчета. Запомнете това и вкарвайте всичката тази енергия в по-градивни и по-наболели неща.  :up:

  • Upvote 6
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябваше на изпроводяк да ни ги дадеш тези напътствия, шефе;) Абсолютно прав си - никакви анкети повече. Следващия път естествено противниците на някоя идея ще писнат "Що не се гласува" - ами щото като се гласува и не стане тяхната, пак мрънкат, че малко били гласувалите и прочие глупости. Няма угодия! Че се стига и до опити за шантаж в стила "Искам всичко да е точно както ме устройва, иначе си тръгвам"  :28558:

 

За степените - те са просто весели наименования на актуалната рейтингова цифра на потребителя. Нищо повече. Не дават оценка на лични качества и т.н. Или "самурай", "дракон", "лотус" и "аджума" са лични качества? Освен това дори не излизат до аватара. Да се прави драма от това е малко прекалено. Все едно аз да тропна с крак, че няма пък да съм част от тоя форум, щото "къв е тоя Гу Джун Пьо, откъде го изкопахте, ами ако ми излезе и на мен такъв?!"  :28558:

 

С удоволствие бих била черна аджума - направо се виждам една такава с ролки в косата и точилка в ръка  :nunchako:

  • Upvote 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато веднъж сложиш +/- на нещо, нямаш право да се поправиш така ли ?

Понеже наслагах малко и сега виждам, че не мога да си "преиграя" мнението ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Профила олицетворява личността във форума и следователно никой няма право да го "украсява" при изричното несъгласие на потребителя след като потребителя не е нарушил никакви правила. Това е все едно някой да ми каже да си направя татуировка, която не ме кефи. Някой да ме накара да пуша или да пия без да искам? Тоест профила е нещо лично. Как да изглежда той е решение и право на потребителя да избере. Което води и до отговор на следващият ти "въпрос-отговор".

 

Стотака, системата преброява и колко поста имаш и ти слага титла, благодарение на което сега си Гу Джун Пьо спирит  :28558: Но не знам защо за това не роптаеш.

Форума не ми е сложил титла, а някой от форума, като титлата е сложена като изрично съм могъл да не се съглася и да ми я махнат. Разбираш ли разликата? Не роптая, защото АЗ не смятам тази титла за глупава и ме кефи, и си стои на профила ми с моето съгласие за това.

 

2. Малко е безумно да гласуваме за всяка подробност.

Не случайно не е прието включването на клаузи в договора след сключването му без съгласието и на двете страни.

 

3. Не можем да се борим да задържим хора, за които една пуста формалност е с по-голяма тежест от общуването тук.

"Украсяването" на профила на потребителя не е формалност и няма нищо общо с общуването, както казах по-горе.

 

Mежду другото, сори че пиша с удебеляване на шрифта, но имам чувството, че някои от потребителите не разбират какво съм написал и затова подчертавам. Не е от арогантност :D.


 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз разбирам какво казваш, но просто съм на друго мнение. За мен това е дреболия и формалност - при това забавна и приятна. За теб не е. Нито аз ще успея да променя твоето мнение, нито ти моето, така че се губи смисълът да го разискваме повече:) Можеш да предложиш звания, които да ти харесват - тук все критики слушам, а алтернативни предложения - нъц:) Да се предостави на всички възможност да си избират сами рейт-подпис, камо ли пък за негативна репутация -100, е абсурдно. За обем написани съобщения и активност във форума подобна награда е уместна, но за предизвикване на хейт - не.

 

IMHO, ако напуснеш форума заради тази глупост, загубата си е за теб. Колкото и тъжно и криво да ни стане на всички тук, индивидът преживява по-тежко загубата на цяла общност, отколкото общността загубата на отделен индивид. Не го казвам, за да се заяждам, а защото просто си е така. Инфо-базата тук ще си остане, ще влизаш, ще четеш и път след път ще се изпълваш с гняв и горчивина и ще се лишаваш САМ от възможността да пишеш - всичко за едната "черна аджума", която едва ли те грози. Помисли си отново дали не би било жалко, и в двата смисъла на думата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора, що се косите толкова?

 

Реално, не ми харесва опцията с минусите, но грам ми не пука. Веднага казвам защо.

Прочел си мнение различно от своето,  или написал различно от на другите  и какво- няма как да сме еднакви.Клиширано, но в споровете се раждат истините. Като прочетеш различно мнение, различна гледна точка, може пък да се обогатиш.Това, че някой ще те храни с минуси си е негов проблем, значи не приема чуждо мнение.  Да си чатка минуси, като това го прави щастлив и значим. Най много да събере още двама -трима от приятелския кръг и да станат няколко щастливи. :28558: .Е това е за радост- ощастливил си някой, дето това му чеше егото, добро дело си направил. При лични нападки, обиди, размахване на пръст и поучения, си има модератори и санкции и минусите пак са ми безмислени, но хайде, да кажем- става, но те ще се губят между другите.

Виж, за готини мнения- забавни , с чувство за хумор, бих сложила с удоволствие "+" .

 

И кой има толкова време за губене, та да проверява профилите на всеки потребител, за да си прави изводи, тоя е такъв или онакъв, според плюсовете и минусите, вместо да почете, попише или да се разговори с някой. На аватара не излизат тия статистики. Пък, ако има хора, дето това само ще  правят, те ще да са такива душици, дето пък съвсем не мога да ги мисля. 

  • Upvote 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето примерно Рейзърмау. Познавам много хора, дето супер много му се дразнят и биха му издрали очите при удобна възможност. Аз обаче го харесвам. В повечето случаи се аргументира добре, а и освен това обожавам черния му хумор - неведнъж ме е карал да се заливам от смях пред монитора и много пъти ми се е искало "да му туря един плюс".  :28558:

Чак не вярвам, че чета такова нещо от администратор при положение, че на други места буквално ядях бан след бан само и само да замълча, но в случая уважението е взаимно и по отношение на доскорошният ти статус и като начин на излагане на собствената позиция. :bow:Затова и примерно ми беше забавно да чета как рейджваш по аниме като Re; zero вместо да се дразня от нелепости както в един друг форум.

 

Много правилно засегна като тематика точно нещото, което мен ме подразни в цялата тази история...а именно причината за създаването на тази тема. Аз лично още в началото намекнах точно това, даже направо си го казах. Дали има такава система или не, дали ми е негативен или положителен баланса ми е айде да не кажа през къде, но самото съществуване на тази палава тема-анкетка е нещото, което ми grind-на gear-a и затова се стигна дотук. Хубаво решил си да направиш нещо и да внесеш промяна тъй като имаш правомощия за това, решил си го като свършен факт с други хора със същите правомощия...обаче се прави тема-анкета?! Защо? Ясно е че статистиката от тази анкета е безпредметна - вече е решно и гласовете в нея са без давност, което я прави безсмислена. Обаче се заявява:  "Гласувайте в анкетата и си кажете мнението относно наградите и санкциите, за да вземем оптималното решение" o_O "Оптимално" ама за кого точно? Ясно е че и да преобладаваха негативните вотове пак резултата ще е същият, но защо трябва да прикоткваш хората да си мислят, че мнението им има значение ако си напълно сигурен че действието ти има смисъл и е правилното решение? Затова и лично аз отказах да гласувам в нея анкета по начало. Съвсем друго щеше да е ако това беше предствено като свършен факт и новина..deal with it и толкова! Вместо това обаче се почнаха едни полемики, излезе един фалш, лъснаха нечии копнеещи за сесия с Ариел или Бонукс(като в онея реклами) ризи и ето ни на пета страница и под крушата.

 

 

ПП Намерих в форумните отпадъци темата относно Рие за която попитах и честно казано направо останах изумен...ехх защо отсъствах тогава!?!?! Освен това, което спомена Рагнос тук и за което съм напълно съгласен тъй като човека я представи така както й аз я бях преценил дори от малкото, което сме си общували да вметна и аз нещо. Преди време,,,

докато коментирах едно риалити попаднах случайно на една форумна секция, където се обсъждаха източни сериали в друга, различна от тази тема в която пишех по принцип. Видях, че там обсъждаха един корейски сериал и му се точат...реших да споделя моите впечатления, които бяха доста негативни и си го флеймнах както аз си мога, представяйки моите виждания без да се свеня, че досега не бях писал там и се появявам едва ли не от нищото. Вместо да ми се нахвърлят обаче заради острия изказ и да ме охулят поне им стана ясно, че "не съм оттук и съм за малко" потребителите там ме посрещнаха сравнително топло и учтиво и се оказа, че сме съфорумци и тук...едната от тях беше Рие, която не ми каза и копче за всичката критика дето бях написал и преди и след да разбере кой точно съм. Тя не е човек, който не търпи критика, а просто не обича неподготвени/безпредметни изказвания целящи единствено вреда и без вложена капчица мисъл в тях. Нормално е да й припуши пред всичкото това безумие отлежаващо сега на място, което далеч не й отива точно на нея...форумният кош.

 

Много пъти ме е карала или по правилната дума е молила да си поправям неточностите в темите тук дори и за неща като разположението на име и фамилия на японските актьори, но никога не ми е било неприятно, дори напротив, радвах се че ми помага да си направя темата по приятна, подредена и същевременно научавах неща, които ми бяха полезни било то от граматическо или естетическо естество.

Наистина много, много жалко, че с нея са се отнесли точно така... :(:no:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора, що се косите толкова?

 

Реално, не ми харесва опцията с минусите, но грам ми не пука. Веднага казвам защо.

Прочел си мнение различно от своето,  или написал различно от на другите  и какво- няма как да сме еднакви.Това, че някой ще те храни с минуси си е негов проблем, значи не приема чуждо мнение.  Да си чатка минуси, като това го прави щастлив и значим. Най много да събере още двама -трима от приятелския кръг и да станат няколко щастливи. :28558: .Е това е за радост- ощастливил си някой, дето това му чеше егото. При лични нападки и обиди, си има модератори и санкции и минусите пак са ми безмислени, но хайде, да кажем- става, но те ще се губят между другите.

 

Виж, за готини мнения- забавни , с чувство за хумор, бих сложила с удоволствие "+" .

 

И кой има толкова време за губене, та да проверява профилите на всеки потребител, за да си прави изводи, тоя е такъв или онакъв, според плюсовете и минусите, вместо да почете, попише или да се разговори с някой. На аватара не излизат тия статистики. Пък, ако има хора, дето това само ще  правят, те ще да са такива душици, дето пък съвсем не мога да ги мисля. Да се радват воайорствайки.

Проблема не е в плюсовете и минусите, за които си имаше гласуване. Проблема е, че някой реши да добави титли при положение, че тези титли се разбра, че не могат да бъдат съгласувани. Титлата се показва над снимката или под снимката ти, как че не излиза?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си познал - влез си в профила и виж, че въпросната титла се изписва в едно поленце вдясно, под рейтинга ти. Никъде покрай снимката ти го няма и не се вижда във форум-дискусиите, както казах няколко пъти. Не се вижда и в падащото меню при посочване на потребителски ник с курсора на мишката - там се вижда само цифровият израз на рейта.

 

Та за това недоразумение ли беше целият цирк?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...