Jump to content

Да споделим песен


Recommended Posts

@Erutan , хем си прав, хем не си :D.

Off Topic

Във форума съм със истинското си име / вярно непълното, но при положение, че до преди 2010г. изключително близки хора, познати и съседи не ми знаеха цялото име - мисля, че не е драма /. Не съм избягвала личен контакт със никого от тук, напротив. Имало ли е възможност да се запозная на живо със съфоромец съм се възползвала. От друга страна дистанцираното общуване, което предоставя интернет дава възможност / съзнателно или не / да си създадеш друга самоличност. Преди време попаднах на една статия, която много ме беше смутила и разпитвах няколко човека от тук дали има разлика между интернет образа ми и този на живо. Проблема беше, че отдавна си общувахме на живо и всичко им се беше сляло в едно цяло.

Истината е, че характера ми е низ от противоречия, които на пук на логиката са в пълна хармония. Падам си малко социопат страдащ от логорея :896767:. Трудно допускам хора до себе си, много недоверчиво създание съм, но съм любопитна и хората са ми интересни  - опитвам се да разбера мисли, мотиви и прочие. Лесно изразявам / в типично хаотичен стил / какво мисля, но почти никога какво чувствам.  В същност дори да спестя, някоя мисъл, тя се изписва на проклетото ми лице и се оказва обречена кауза . Ужасен лъжец съм, не е нужно да ме познаваш за да разбереш когато лъжа :ph34r: / това си е скапан недостатък /, та и затова рядко лъжа . - Не се фукам, оплаквам се :es:.Приятелствата ми са трайни и от срамно много години :D. С мен е сложно да станеш близък, а не да общуваш, но май най-кофти е да си ми приятел :blush: . Приятелите ми не са във форума и няма как да го потвърдят, но могат да изпишат тиради за независимият ми, упорит, трудно споделящ, справящ се сам, закрилнически и склонен да строи стени характер :896767:.

 

П.П. / на първа част. Обедна съм, че само живот обратно не се връща. Не е въпрос на ниски очаквания, а на приоритети. Малко неща са истински важни за мен и съхраняването им е единствената ми значима цел. Знам без какво не искам да живея, а с другите дефицити мога да се справя, даже не ми пречат. Това ми състояние не е от скоро, но се засили поради ред причини, изброяването на , които не са за тук.

Правила съм много грешки, много глупости, но ако можех да върна времето назад пак щях да повторя всичко. Защото винаги ме е водило вътрешно убеждение и всичко сторено е плод на него. Така че и да се върне времето, аз съм си идиот  - това не може да се промени <_<.

 

Да спазим традицията :

Off Topic

Защо те е подгонила параноя и защо не попиташ, дали не се познавате от тук ? - Питам защото ми е любопитно, а и се опитвам да те разбера.Живият контакт, дава далеч повече от виртуалното общуване. Чуваш гласа на човек /личен фетиш /, виждаш усмивката му, дали смеха стига до очите му, енергията , която излъчва . може, да се окаже, че дистанцията е заличила част от хумора, че на живо този човек ти допада в пъти повече и да не продължавам.

В белота срещу късмет трудно се играе, а срещу късмет при човек, който знае как да си играе картите е изключително неприятно :896767:, но пък всяка изкопчена победа е повече от сладка. В живота, каквито и карти да са ти в ръката си длъжен да ги изиграеш по-възможно най-добрият начин , да не се предаваш и да не се огъваш. Какъв то и огън да те гори, не бива да те изпепели. Това звучи кухо, но ми е трудно да го вместя в не толкова евтини фрази. Лесно би ми било с примери, но в този случай не би било възможно. В едно отношение имам невероятен късмет - хората сред , които съм се пръкнала. Те с примера си, са ме научили на много, били са вдъхновение, а до голяма степен са отговорни за стремежите ми какъв човек да съм и да бъда. Не време, а живот бих искала да мога да връщам.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1 hour ago, Кева said:

В едно отношение имам невероятен късмет - хората сред , които съм се пръкнала. Те с примера си, са ме научили на много, били са вдъхновение, а до голяма степен са отговорни за стремежите ми какъв човек да съм и да бъда.

 

Завиждам ти благородно! В това отношение се различаваме много. Аз в живота си съм имал много повече примери, какво НЕ трябва да бъда. (Малко ми напомня на историята на Саске. :rolleyes:) Та и от там с годините все трябва сам да си поставям стандарти - за общуване, за маниери, за мислене, за начин на живот и държание с другите хора дори. А е трудно и изморително, когато сам си си най-големият съдник. А моят съд е безмилостен. Онзи горе може да прощава всичко, аз - не! B) И аз съм правил грешки, но в сравнение с огромната част от познатите и близките ми съм като чисто бяло платно. Това са си фактите. Па и последната година за пореден път ми припомни нещо, което съм знаел сякаш винаги. А именно, че никога не е късно да паднеш до дъното, че и по-надолу (белким ти стане навик). Засега обаче не възнамерявам да изневерявам на себе си. То това е и най-лошото в живота. Другите можеш да ги лъжеш, колкото си искаш. Почнеш ли себе си - значи си заслужаваш всичко, което ти идва.

 

1 hour ago, Кева said:

...а срещу късмет при човек, който знае как да си играе картите е изключително неприятно :896767:, но пък всяка изкопчена победа е повече от сладка.

 

Тц, тц, тц... Боец си, признавам те! :D

 

П.С. Nickelback са една от първите ми любими групи. Макар и по-други песни да са ми фаворити... If Everyone Cared, Photograph. Gotta Be Somebody, Shakin' Hands, If Today Was Your Last Day. :up:

Редактирано от Erutan
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sting - Shape of My Heart

 

 

В крайна сметка се осмелих да напиша и един превод

 

 

Off Topic

Чрез анонимността понякога може да се постави акцент върху положителни, иначе невидими качества, докато представянето с име и снимка във фейс-соц-медии може да не постига целта да се скрият негативните качества, и да е видно че това е един официоз, достига се понякога до лицемерие.

 

Бях изненадан от успеха на фейсбук, и че успешно накара всички да бъдат тези които са, а не както беше преди - да се представят такива, каквито искат да бъдат. Така че се радвам, че това е форум в стар стил, може да се опитваме да демонстрираме същността, а не подготвената за представяне визитка.

 

 

Редактирано от fractal
в крайна сметка и превод.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

През тази седмица преди доста години се разделихме

с двама велики музиканти, но пък какво наследство ни оставиха.

Липсвате, песните ви ще се слушат винаги.

Фреди....

 

И Майкъл...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...