Jump to content

Да споделим песен


Recommended Posts

@Ko_Erin Блазе ти! Да поздравя и аз с една любима на подобна тематика... :happy:

 

 

P.S. "Съдбата е тази, която разбърква картите, но ние сме тези, които играят!" Със слаби карти и майстор да си - няма как да спечелиш. Тъй че съдбата си играе играта, ние само пишем резултата с примирение. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги има следващо раздаване :) . Това чудо ми напомня на нещо, но не мога да си спомня китайско или монголско беше / както винаги :896767: /.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аааааа, @Erutan недей така. Винаги има следващ път и 

нова надежда, пък и слабите карти каляват силната воля 

и те правят човек от стомана. Пък ако толкова те стегне

шапката някой път, винаги можеш да пишеш, обещавам ще се отзова.

 

п.с. песента поздрав много ми хареса;).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

50 minutes ago, Ko_Erin said:

...слабите карти каляват силната воля и те правят човек от стомана.

 

Просто ми е омръзнало все аз да съм "стоманата", а другите да се огъват, както им дойде. <_<

 

51 minutes ago, Ko_Erin said:

Пък ако толкова те стегне шапката някой път, винаги можеш да пишеш, обещавам ще се отзова.

 

Недей, че злите езици ще кажат, че съм задявал момичетата из интернет! :ph34r: Па и напоследък са ме хванали параноите - от време на време се чудя дали с някого от тук не се познаваме и в действителност... Би било доста по сценарий. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май ще оспамя форума с леко по-тежка музика

@Erutan , понякога и с осмици можеш да прибереш валета. Май повече боли, когато със силни картите прецакат :). Аз и в прекият, и в преносният смисъл съм си се със слабите карти, но нали съм си македонче - стискам зъби и рия, пък каквото стане.

Off Topic

Живот обратно не се връща, с другите загуби криво ляво можем да се справим. Преди 2019 .си недоволствах, че все късите клечки тегля и дреболии костват кански усилия, а сега и докато съм жива такова нещо няма да чуеш от мен. Както и да стават нещата в крайна сметка е важното, че се получават. Грандиозни победи и колосални успехи не ми трябват, стига ми хората, който обичам да продължават да виждат слънцето.

 Сега не разбирам що пък параноя те гони и най-вече, защо не питаш дали и задочно не се познавате :)? Аз съм си старомодно създание и уважавам единствено "живите" контакти и познанства :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Кева Много белот съм изиграл в живота си. Много съм падал, повече съм бил. И истината, която ти остава, след като си играл достатъчно и със стойностни противници, е, че късметът печели 90% от игрите, останалите 10 са това, дали имаш капацитета и смелостта да си изиграеш картите по най-добрия възможен начин. Като при покера... Ако играеш една ръка, и най-големият аматьор може да спечели срещу най-добрия в света. За съжаление обаче в живота невинаги имаш опцията да "преповториш" нещата. Времето е най-ценният капитал и досега никой не е успял да си го купи обратно или да върне лентата, за да промени действията си. Така че... Картите са едно, животът - нещо съвсем различно. Иначе да... Ако занижиш очакванията - няма как да се разочароваш много-много. :28558: То и това си е стратегия за преживяване.

2 hours ago, Кева said:

Аз съм си старомодно създание и уважавам единствено "живите" контакти и познанства

Тц. Тука вече не ти вервам! :no: Едва ли щеше да си в този форум толкова години, ако уважаваш "единствено "живите" контакти и познанства". Няма какво да се лъжем - повечето тук, които пишат, влизат, коментират, (па бих казал и отделят време за преводи) и т.н. и т.н., сме си затворени хора, които до някаква степен търсим контакта със себеподобните чрез анонимността на нета. Аз не го крия. Никога не съм отричал напр., че съм си интроверт по душа. Както и да е... Постът става прекалено дълъг и отиваме доста off topic. Хайде да не е хич без песен и от мен... Поздрав за теб! Малко по-метъл...

 

Редактирано от Erutan
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...