ftisland 1,239 Posted February 21 Share Posted February 21 Китайската нова година настъпи. Пиеме за последен път и най-после може с чиста съвест да изхвърля елхата. 7 Quote Link to post Share on other sites
Lawandula 3,897 Posted February 21 Share Posted February 21 2025 година, детска градина. Момченце пита момиченце: - А твоите родители в кой чат са се запознали? Мими разбрала, че трябва здраво да се захване с учене, когато станала на 16г, а ц*ци не и порастнали. Когато се разболеете не отивайте до аптеката. Просто си хапнете пилешка супа - пълна е с антибиотици. 6 Quote Link to post Share on other sites
maira 1,305 Posted February 21 Share Posted February 21 Отвориха фитнесите и първо се нацепи асфалта. --- Между приятелки: - Слагам аз еротично крака на раменете му, протягам се, дишам... не знам какво се замотах и му избих два предни зъба... --- Илон Мъск е женен от две години, а вече разпродава всичко и се мести на Марс. Това е всичко, което трябва да знаете за брака. --- Иван имаше две основателни причини да не позволява на гаджето си да кара Порше-то му: 1. Нямаше гадже 2. Нямаше Порше. --- Видях реклама: "При проблем с простата, пийте Мурсалски чай!"... Лъжат! Четири чая нaправих на колежката и пак си е простааа... --- От два часа съм в поликлиниката и никой не може да ми каже какъв е този обрив на топките ми. Ще чакам доктора, че тия бабички нищо не разбират... 7 1 Quote Link to post Share on other sites
ftisland 1,239 Posted February 22 Share Posted February 22 Да отделиш цяла година, за да откриеш подходящия учител е по-важно и от цели три години учене. Китайска поговорка. 3 4 Quote Link to post Share on other sites
ftisland 1,239 Posted February 22 Share Posted February 22 На един чукча му се родило дете. Отишъл той да го записва в Райсъвета. Служителката го пита : - Народност на детето? - Китайче! - отговаря чукчата. - Как така китайче бе, човек? - учудила се служителката. - Ами аз четох във вестника, че всяко трето родено дете по света е китайче, а на мен това ми е трето. 5 Quote Link to post Share on other sites
bond 3,704 Posted February 22 Share Posted February 22 Алкохолът не решавал проблемите. Чаят също не ги решава, но алкохола поне се старае. - Не се наспах! - Причина? - И причината не се наспа! 7 Quote Link to post Share on other sites
Lawandula 3,897 Posted February 22 Share Posted February 22 В бюрото по труда. -Какво сте завършили? -ПУИ -Моля? -Пловдивски Учителски Институт. -Ох, добре, че не сте завършили в Хасково! 4 2 Quote Link to post Share on other sites
ftisland 1,239 Posted February 22 Share Posted February 22 Нашествие на термити в Тайланд унищожи две села и нахрани три. 4 Quote Link to post Share on other sites
asha 4,004 Posted February 23 Share Posted February 23 - Ау, че хубаво детенце! Как се казва? - Пенелопа. - На кого е кръстена? - На мама Пена и на свекървата, дето й лопа дъската! 6 1 Quote Link to post Share on other sites
bond 3,704 Posted February 23 Share Posted February 23 Онзи ден гледам двама млади се целуват и им викам: - Не е редно така бе, момчета! 1 5 1 Quote Link to post Share on other sites
ftisland 1,239 Posted February 26 Share Posted February 26 Японски учени изобретили свръх-чувствителни презервативи от най-ново поколение - след секс галели жената и си приказвали с нея. 1 Quote Link to post Share on other sites
eowina 4,967 Posted February 26 Share Posted February 26 Защитете слабите, нахранете гладните, блокирайте глупавите и всичко ще е наред! ======================================================= Когато ми омръзне да живея добре, ще се оженя и ще страдам като всички нормални мъже! ======================================================= Обяснявам,за великата фраза: - Семейно положение във Фейсбук - "Сложно е." Превод: - "А бе, мъкна се с един мухльо тука, колкото да ме води насам - натам, ама вие спускайте оферти - разглеждат се веднага." ======================================================= Обява: - Прудавъм мудерин тилифон. С две дим карти е. И работи с всичките императори... ======================================================= - Мамо, къде да го прибера? Изберете отговора, моля: 1. - На масата. 2. - В гардероба. 3. - Дай, аз ще го прибера. 4. - На главата ми отгоре. 2 Quote Link to post Share on other sites
bond 3,704 Posted February 26 Share Posted February 26 - Мамо, аз ще се женя! - Добре, ама наблизо, че да те виждам! В петък вечер трябва така да се повеселиш, че да те е срам най-малко до сряда. 1 1 Quote Link to post Share on other sites
bond 3,704 Posted February 27 Share Posted February 27 Първо правило на мързела: Ако не можеш да стигнеш нещо легнал, то не ти трябва. 8 1 Quote Link to post Share on other sites
voileta 669 Posted February 27 Share Posted February 27 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ - Тате, какво е оргазъм? Защо мълчиш, тате? - Виж, хлапе, проблемът не е във въпроса, а в това, че всички в автобуса чакат отговора! 1 5 2 Quote Link to post Share on other sites
asha 4,004 Posted February 28 Share Posted February 28 -Мишо, какво ще правиш, ако имаш пари колкото Бил Гейтс? -По ми е интересно, какво ще прави Бил Гейтс, ако има пари колкото мен?.. 8 2 Quote Link to post Share on other sites
bond 3,704 Posted February 28 Share Posted February 28 Кога ще въведат винетки за пешеходци?! Не може да ходят насам-натам, ей така, безплатно! 4 2 Quote Link to post Share on other sites
ftisland 1,239 Posted March 1 Share Posted March 1 Задача с повишена трудност: Условие на задачата: Японският гангстер Тецуя Ширу заявил, че решил да застреля кмета на Нагасаки, защото бил недоволен от градските власти как са постъпили с него след ПТП през 2003г. По данни на японската национална телевизия, убиецът бил убеден, че за аварията има вина кметството, защото на пътя е имало дупка. Трябва да се изчисли, с колко трябва да се увеличат доставките на оръжие, ако се почне да се действа по същия начин и в София? 1 Quote Link to post Share on other sites
bond 3,704 Posted March 1 Share Posted March 1 Застрелял ли го е? 1 Quote Link to post Share on other sites
ftisland 1,239 Posted Monday at 08:44 PM Share Posted Monday at 08:44 PM Преди 5 часа, bond написа: Застрелял ли го е? Не знам отговорът 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts