Snowpanda_MSS Posted May 11 Share Posted May 11 Това не съм сигурна дали е виц но бе при вицовете 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted May 16 Share Posted May 16 "Био" е латинска дума и означава "4 лева по-скъпо". ------------ - Как бързо да отслабна за лятото? - Яжте плодове! - А какви по-точно! - Немити... 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted May 16 Share Posted May 16 2 hours ago, debil4e said: - Как бързо да отслабна за лятото? - Яжте плодове! - А какви по-точно! - Немити... Може и вкиснало прясно мляко да се добави към плодовете. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted May 17 Share Posted May 17 Една жена я блъснало кола и по време на операцията и се присънил Бог, които и казал, че ще оживее и че и предстоят още дълги години живот. Минала операцията успешно и жената решила, че така и така е в болницата, то нека използва седенето там, за да си направи някоя и друга корекция. Сложили и силикон в бюста и в устните, направили и липосукция, изпънали й бръчките на лицето, жената си боядисала косата. Излязла най-накрая от болницата, доволна, че вторият и живот започва и изведнъж бам! Пак я блъснало кола и този път не оживяла. На небето срещнала Господ и му рекла: - Господи, нали ми каза, че ми предстоят дълги години живот, Господи! Защо ме излъга така! Господ я погледнал пък и рекъл: - Не те познах, ма! ....... ..... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted May 21 Share Posted May 21 Ставам все по-привлекателна за мъжете! Вече имам 120 буркана лютеница и 350л. ракия! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milkyni Posted May 24 Share Posted May 24 - Скъпи, чух, че е починала секретарката ти. Защо не сложиш на нейно място мама? - Нямам нищо против, но ще трябва да се разбереш с гробарите. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted May 26 Share Posted May 26 Китаец влиза в магазин за бельо, чийто собственик е евреин. - Искам 20 черни сутиени размер 85 Д. Евреинът: - Разбира се, но черни намирам трудно и цената им е 15 лв. за брой. - Няма значение - казал китаецът - плащам. Взел покупката и си тръгнал. След седмица се връща пак. - Искам 30 броя черни сутиени размер 85 Д. - Да, разбира се - казал евреинът - но е толкова трудно да ги доставям и цената им скочи на 25 лв. за брой. - Няма значение, плащам - казал китаецът, платил си покупката и след седмица, пак при евреина. - Искам 100 броя черни сутиени размер 85 Д! - Да, но цената им скочи много - казал евреина - изключително трудно е да ги доставя; по 55 лева за брой са вече. - Няма значение, плащам - отговорил китаецът. Докато опаковал поръчката, евреинът, разяждан от любопитство попитал: - Извинете, но ще ми кажете ли какво ги правите толкова много сутиени? - Режа ги през средата и ги продавам, като еврейски шапки по 200 лв..... 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted Sunday at 06:47 PM Share Posted Sunday at 06:47 PM - Мамо, защо татко работи като зъболекар? - Защото това е уважавана професия. - А още защо? - Защото се изкарват добри пари. - А още защо? - А и защото е садист! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted yesterday at 04:14 PM Share Posted yesterday at 04:14 PM Казват, че пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха. Това е северния път, има и южен. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts