ftisland Posted Saturday at 02:42 PM Share Posted Saturday at 02:42 PM Дано да не доживяваме това за празника: В банката: - Цел на кредита? - Яйца за Великден... - Одобрени сте! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariela82 Posted Saturday at 05:10 PM Share Posted Saturday at 05:10 PM Възрастна дама стои на палубата на луксозен лайнер. Вятърът е толкова силен, че тя си държи шапката с две ръце. Добре облечен мъж се приближава до нея: - Извинявайте, госпожо. Не искам да бъда нахален, но знаете ли, че роклята ви се издига от поривите на силния вятър? - Знам, но ми трябват двете ръце, за да си държа шапката. - Но, мадам, вие сте без бельо и всичко е на показ! - Това, което виждате, е там от 85 години. А тази шапка си я купих едва вчера! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted Sunday at 10:44 AM Share Posted Sunday at 10:44 AM Фейсбук е много хубаво място... Повечето ми приятели ме мислят за хубава и умна... другите ги трия... --------------- Майката на Иванчо: - Кога ще си пишеш домашното? - След като се върна от купон. - Но тогава ще е късно! - Да се учиш никога не е късно! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariela82 Posted Sunday at 06:44 PM Share Posted Sunday at 06:44 PM Паркирах на заден ход и помолих сина си да ми каже кога ще достигна стената.Веднага щом чух "тряс",той ми каза : -Точно в 16:45! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted Sunday at 07:35 PM Share Posted Sunday at 07:35 PM Изпит по анатомия. Пада се въпрос по урология. Студентът разказва всичко, което знае и което е успял да се сети, време е да завърши отговора си. - Канала за извеждане на урината при жената е 3 сантиметра, а при мъжете.. Тук студента се замисля и се чуди как да не сгафи. Преподавателката, замислено: - А при мъжете, на кой както му провърви. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts