bond Posted January 6 Share Posted January 6 Един поканил една дама на кино. След филма я изпратил до тях и казал: - Благодаря. Беше ми много приятно да бъда с теб. А тя си помислила: "Дали няма да поиска да го поканя на кафе у нас." Но той нищо не казал и си тръгнал. На следващия ден я поканил на театър, и пак я изпратил, и пак казал: - Благодаря. Беше ми много приятно да бъда с теб. А тя пак си помислила: "Дали няма да поиска да го поканя на кафе у нас." И пак той нищо не казал и си тръгнал. Следващия път я завел на ресторант, и пак я изпратил и казал: - Благодаря. Беше ми много приятно да бъда с теб. Тя не се сдържала и го попитала: - Прощавай, но да не си случайно имп*тент*н? А той: - Не, аз съм интелектуалец. По-добре три дни да почакам, отколкото три часа да те навивам. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted January 11 Share Posted January 11 Учителката: - Иванчо, утре без родителите да не идваш в училище! Иванчо: - А вдругиден? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted January 25 Share Posted January 25 Жена отива на психолог и му обяснява: - Не искам да се омъжвам... Аз съм образована, самодостатъчна и удовлетворена от себе си... Печеля добре. Имам кариера, приятели... Пътувам по света, и съм доволна от живота си. Но моите родители искат да се омъжа. Какво да правя? - Няма съмнение, че ще постигнете страхотни неща в живота! - отговаря психологът. - Но понякога нещата няма да се случват така, както ви се иска. Понякога плановете ви ще се провалят... И тогава кого ще обвинявате? Себе си ли? - НЕ! – възкликва жената. - Точно така. Ето защо ви е необходим съпруг... 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted Tuesday at 06:34 AM Share Posted Tuesday at 06:34 AM Хранете се здравословно, защото нашите бъдещи лекари в момента преписват на изпитите! --------------- 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted Tuesday at 02:59 PM Share Posted Tuesday at 02:59 PM Как да стане това, като ни карат да ядем щурци? "Щурците трябва да се слушат, а не да се ядат." Киpил Мapичков 1 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted Thursday at 06:40 AM Share Posted Thursday at 06:40 AM Не си истински българин, ако покрай спагетите болонезе не опънеш и две филии лебец... ----------------------- Не си истински българин, ако на врата, на която пише "Затворено", не побутнеш дръжките един-два пъти, за всеки случай. 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Арабин завел жена си на море. Огледала се тя, всички нея гледат. - Махмуд, неудобно ми е... всички мен гледат. - Как няма да те гледат, какво си оголила тия пръсти на краката!? Само в България можеш да чуеш: "Да си жив и здрав на патерици..." Депресия по български: - Когато вече дори и чуждото нещастие не ви носи радост! Защо в Индия са най-стабилните бракове? - Защото на сватбата подаряват на мъжа пушка а на жената рисуват точка на челото. Ако се чувствате зле, четете руска литература. Там всички са по-зле. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts