Lawandula Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 Преди 4 часа, bond написа: И към личното ми досие: В службата ме наричат 007. 0 мотивация 0 желание 7 почивки за кафе с фасове. @bond, по тоя повод, се сетих за оня Джеймс Бонд в Албена. -Кафе. Дълго кафе. -Три лева. Двайсет и три лева. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted March 10, 2022 Share Posted March 10, 2022 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted March 11, 2022 Share Posted March 11, 2022 Знаете ли как китайското правителство победи скакалците? Просто обяви, че стават за ядене. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted March 12, 2022 Share Posted March 12, 2022 Спортът бил здраве... Всички спортни отбори имат лекарски екипи. А никога не съм чувала за такива в кръчмите. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
331088 Posted March 12, 2022 Share Posted March 12, 2022 (edited) За да изрази нарастващото си недоволство стещу узурпатора, Пешо изгони жена си Наташа - рускиня на 50 години и приюти две бежанки украинки на по 25 години. Edited March 12, 2022 by 331088 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 Америка е фалирала, радваше се Степан Семьонич, докато четеше надписа "Долларав нет" на банкомата. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 Ако някой търси работа на половин работен ден, със заплата над 2000лв., много отпуски, коледни и други бонуси и екстри - обадете ми се! Ще търсим заедно. =================================================== Страх ме е да ида на интервю за работа. Ами ако ме вземат!? Ще трябва да работя. ======================================= Сещате ли се за лекия гъдел, който изпитвате, когато се влюбите? Това е здравия разум, който напуска тялото ви. 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitket Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 (edited) Как се нарича човек, който купува стекове олио? - Олигарх Edited March 14, 2022 by kitket 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 Това не е изневяра, това е специализирана с*ксуална операция на чужда територия. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 В духа на публикуваното от Киткет - А как се нарича човек, който се презапасява с олио? - Олигофрен! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted March 15, 2022 Share Posted March 15, 2022 Още съвсем малко и мързелът вече официално ще се води пролетна умора! ========================================== - Подаръци??? - Имам си всичко - ферари, яхта, самолет....... Какво да кажа, обожавам яйцата на Киндер. ========================================================= - Какъв искаш да станеш като пораснеш? - Ерген като чичо Гошо. Всички бяха много учудени, особено на чичо Гошо жена му.... 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amaia Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 За тези които поназнайват руски По време на запой Чапай изчезнал и се появил след това увит в бял чаршаф. Петка му казал: - Чапай, ты Джевахарвал Неру? - Впервым не Неру, а Веру и во вторым не твоя работа кого я джевахарвал. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 Жената като обект на лов: - От 16-18г. - ВРАБЧЕ - много хвърка, не се яде, не е обект за сваляне. - От 18-25г. - ПЪДПЪДЪК - най-вкусният дивеч. Глупава и лесно се хваща на прицел, бие се по всяко време. - От 25-35г. - БЕКАС - бие се със златен куршум. Много е подвижна, хитра и предпазлива. Трудно е да се улучи и свали, обикновено надхитря ловеца. - От 35-45г. - ПАТИЦА - тежко се движи и ляга само на прицел. - От 45-55г. - ГАРГА - бие се само през много гладни години. - От 55-65г. - КУКУМЯВКА - забранена от закона да се обстрелва! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted March 18, 2022 Share Posted March 18, 2022 Добруджанската фирма за олио "Калиакра" обяви, че купува Apple. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted March 19, 2022 Share Posted March 19, 2022 Преди жена ми криеше ракията от мен, сега аз крия олиото от нея! Нека види хубаво ли е! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted March 19, 2022 Share Posted March 19, 2022 На черно счетоводство ни учеха още в началното училище: - Пишем едно и две наум. -------- Новина от последния час: митнически служители са заловили пратка олио, скрита в пакети с кокаин. ------------- Къща край Босфора. Мустакат турчин пие шербет, намръщен. Идва жена му. - Какво има? - Седни! - строго казва мъжът. - Имам една лоша и една добра новина. Почвам с лошата - Хасан, нашият син, станал гей. - Вай, вай... А добрата новина? - cъс свито сърце пита жената. - Ми станал мис Истанбул. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted March 19, 2022 Share Posted March 19, 2022 - Вярваш ли в любовта от пръв поглед? - На моята възраст зрението подвежда. Пипане трябва! -------------- След като картината "Слънчогледи" на Ван Гог е толкова скъпа, представете си олиото с марка "Ван Гог" каква цена ще има?! ------------- - Иванчо, казах да нарисуваш влак, а ти си нарисувал само две успоредни линии! - Това са релсите. Влакът беше много бърз и замина. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
331088 Posted March 19, 2022 Share Posted March 19, 2022 (edited) On 3/18/2022 at 7:52 PM, bond said: Добруджанската фирма за олио "Калиакра" обяви, че купува Apple. ето и новото лого Edited March 19, 2022 by 331088 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
331088 Posted March 21, 2022 Share Posted March 21, 2022 Магически и по детски: - Татко, какво е портфейл? - Ами сине, това е особен магически артефакт, който превръща парите ни в касови бележки. ---------------------------- - Мамо, какво са калориите? - Това, скъпа моя, са онези зли малки духчета, които нощем свиват дрехите ни. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 - Как изкара уикенда? - Е, на... виж това видео и ще разбереш! - К'во видео, бе? Това е снимка, как лежиш на дивана! - Видео е! - Господин евнух, коя беше младата дама, с която говорихте току-що? Предполагам - Вашата съпруга? - А по-тъп въпрос не можахте ли да ми зададете? - Много се извинявам! Колко съм несъобразителен! Щом е толкова млада - значи е Вашата дъщеря? Всички ми пожелават, да се оженя за богата жена. Пожелайте ми богатство, не ми трябва посредник между мен и парите. - Пияна ли си? - Не съм. - Но не си и трезва ? - Не. - Тогава каква си? - Таман съм си. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts