Jump to content

Recommended Posts

Стотак, в Кюстендил не е ли българският, официален език? :P:28558: За тема за сценаристите- :up:, но не мисля, че горният общ знаменател важи за повечето творения на дамата.

Как позна за официалния език :D. Имам чувството обаче, че пишейки с чужди думи бивам по-добре разбран във форума. Кой знае защо. Официална му работа. Главните герои на дамата са като излезли от фабрика за роботи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От едни толкова щастлив край , се прехвърлих на едно много тъжно начало , но се надявам и тук да намеря поводи за радост ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи епизод ми хареса, оттам нататък пълна скука. Изгледах 6-ти и се чудя има ли смисъл да го мъча нататък. Дотук му дадох шанс, заради актьорите и успеха, който имаше сериала, но вече ми се изчерпва търпението. Пет серии едно и също мотане напред назад, едни и същи безмислици, разпокъсано действие, несвързано скачане от сцена в сцена и скучни и глупави разговори. Малката и тя яко ме дразни с глезенето си и инфатилното си поведение. Фентъзито и то боза. Става ли по-интересен нататък или продължава в същия дух?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-после да се появи някой, който мисли като мен. И аз го зарязах към същото число епизоди. Първите два бяха еп. бяха ОК, после нищо впечатляващо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още не мога да влезна в час с този сериал (явно прекалено бързо скочих от единия на дригия сериал , от едната тема в другата ) , но песента към ост-а е повече от добра , като магия . Някой дои си е направил труда да е прведе ... поздрав



Ха хаха хахаха

часта с разцепената кола беше повече от забавна ...на тези не им беше забавно ,но аз за малко да се напишкам от смях

.... хахаха

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Целият невероятен ОСТ

 Тук

или

 

 https://www.youtube.com/watch?v=IdK0uz6twes

 

наслаждавайте се  :)

Редактирано от Blue_Moon
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми бяха харесали първите серии и имах големи надежди, но от там нататък стана безмислен- проблема на повечето нови сериали...Хубав ОСТ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОСТ-ът в цялото си разнообразие от парчета е просто разкошен :kissy:  За мен лично той ми направи по-голямата част от филма и има доста по-голяма тежест от самия сюжет, който на моменти се позабозваше или беше епичен, ама нелогичен :) Музиката (особено онази войнската песен) обаче придаде епичност и смисъл на голяма част от сцените, особено на онази ключовата, от която тръгва целият сюжет. Без тази разкошна музика ефектът изобщо не би бил същият, така че музиката е в десятката, много, много въздействаща, и е много удачно използвана!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Анди, не е така, аз още преди 5-6 страници в темата, изказах отрицателно мнение, че този сериал не струва след 6-та серия и бях дамгосана като антифен. Така, че не сте само Десини, Джендели и ти, аз откога повтарям, че след силното начало завиха рязко надолу и все надолу..... Просто антифеновете сме по-малко от феновете, затова така ти се струва. Освен, че не харесах сериала, аз по принцип не харесвам и главния актьор /още от предишните му роли/, та съвсем съм в групата на антифеновете. ;) Добре, че поне Жътварят ми е от любимците.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази година tvn много добре се представиха,последните години почти нищо свястно нямаше никъде, но тази година цели три добри сериала и все на tvn и Signal и Another Miss Oh и Goblin.Вярно че поснижиха темпото накрая на Goblin но явно това си е пословична слабост на корейските сериали-последните серии.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми хареса. Скоро не бях гледала нещо толкова бързо. Много харесвам актьорите. Вярно, че имаше и отегчителни моменти, но на фона на другите бяха поносими. Вече свикнах с корейските финали и спрях да си задавам не нужни въпроси. Въпреки всичко и финала ми хареса. Благодарности за превода :bow: , редакцията и бързото качване по торинтите  :thanks:  :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не Киддо не съм. Отлежава ми на харда, свалих, но не бързам да гледам. Но като знам какъв съм педант-инат - ще го догледам за да не ми виси недогледан. Няма как да изоставя нещо след като съм го почнала,...но ще протаквам до безкрай. А и искам да видя моя любимец - Жътваря, както и сладкия племенник.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Cпоко , аз запецнах на 5 еп. и си пуснах "Coffee prince " ... малко да се поохиля .Сега като изтегля и последните две серий най-вероятно се върна да подсмърчам ... нали бил с тъжен край ...

 

главната женска роля чупи от смях в кофи принца, но това е за друга тема ... биан-мианан , сорррррииииииииииииииии

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми. Не съм превъртала. Епизодите си течаха плавно и всеки ми беше интересен. Краят на историята също ме удовлетворява. Преживяха много неща заедно и някак си тъжните мигове от миналото започнаха да избледняват. Не съм сигурна дали това е била идеята, но мисля, че е добър извод от цялата история. :up: Колкото и човек да не може да избяга от съдбата си, трябва да се радва на хубавите моменти. :up:

Много съм впечатлена от актрисата - късаше ми се сърцето за нея. :cry: Определено ми хареса актьорската й игра. В Сиренцето също ми допадна и тук се изяви! :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 една молба :) да вземе да дойде някой та да ме ритне лекинко отзад, барем си пусна 6 епизод ... знам че става по интересен нататък ...



зaради " Big"-"Coffe prince" изоставам ... сещам се за някой комична ситуация и се оптлесвам ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дори спешълите излязли вчера и миналия ден, са направени по-различно и интересно.

 

Първият, с руски субтитри,   онлайн тук 

Вторият, предполагам- довечера.

 

 

P.S.

Тия от преводаческата група, явно са решили да си увеличат членовете, чрез това видео и закриха навсякъде видеото за достъп, включително и групата стана закрита. Так, че няма достъп до горното видео, чрез линка горе .Я пробвайте  тук    тук
Предполагам ,че и други ще го преведат.

 

Редактирано от Lawandula
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...