kitket Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Goblin (2016) 도깨비 Държава: Южна Корея Още известен като: Demon/ Dokkaebi Година: 2016 Жанр: драма, романтика, фентъзи Епизоди: 16 серии Времетраене: 60 минути Режисьор: Lee Eung Bok Сценарий: Kim Eun Sook Канал: tvN Излъчване: от 2.12.2016 г., в петък и събота Актьорски състав: Gong Yoo - Kim Shin Kim Go Eun - Ji Eun Tak Lee Dong Wook - Wang Yeo Yoo In Na - Kim Sun (Sunny) Yook Sung Jae - Yoo Duk Hwa Kim Seong Kyeom Park Hee Von Hwang Suk Jung Lee El Kim Hye Yoon Lee Kyu Hyung (епизод 11) Резюме: Gong Yoo е гоблин и покровител на душите. Той иска да сложи край на нежеланата си участ и безсмъртието си, но за това трябва да си намери простосмъртна невеста. Случайно съдбата го среща с Lee Dong Wook, ангел на смъртта, който не помни предишния си живот като човек. Такава е съдбата им по волята на боговете, заради греховете им като хора. Те остават заедно да наблюдават душите на мъртвите на Земята. Тийзър: Свали с български субтитри: Онлайн с български субтитри: С български и английски субтитри: Онлайн с английски субтитри: Онлайн с руски субтитри: С руски субтитри + OST: 4 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aria Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Естествената ми реакция след като прочетох резюмето, беше да прихна в неконтролируем хилеж. Двойката ще да е Гоблин-ът /Демонът/ и Ангелчето на смъртта с амнезия, така ли? Не знаех, че ангелите могат да боледуват. Тези корейци големи фантазьори били. Ще го гледам, задължително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kcekce Posted September 18, 2016 Share Posted September 18, 2016 Добри актьори, безобразен плот... Трябва да се чекира Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue_Moon Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 Гонг Ю! Само откога го чакам да се появи в някоя драма! Задължително ще се следи сериалчето. А резюмето....."леко" ме шашна, но да видим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
automatisch.Engel Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 И аз на клона двамата главни са много сладки много са ми харесвали и в други сериали, където съм ги гледала, а готиният "хотелиер" и Йук Сънг Дже са невероятен бонус. Резюмето е малко не мога да го определя точно, но на първо четене мисля, че интригата ще се върти около изгубените спомени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyo_ko Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Много, много добре! Гонг Ю ми липсваше в последно време и си припомнях Кафе принца... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
automatisch.Engel Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yamashita Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Голям магнит е Гонг Ю и аз си го чакам с нетърпение, много е специален. Само, който не е го е гледал не знае за какво говоря. Той е перфектния партньор, чак се чудя Сол как ще му насмогне на сексапила и излъчването. Тя обичайно го играе смутена и леко плаха, а и муцунката и е такава, а той е фаталния мъж, много силно мъжко излъчване има, наистина е голямата работа той, ще ми се много да "играят" двамата, а не тя да е пасивната страна, пак зависи в каква приказка ще ги вкарат, ще видим. "Тайната градина" и "Джентълмените" са ми най-, тази сценаристка владее магията, но с "Наследниците" дойде новата вълна на нещо дето е нищо, та сега не знам. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Лично за мен, след "Тайната градина" сценариите на Kim Eun-Sook стават все по-слаби. Затова и нямам никакви особени очаквания и големи надежди. По-скоро е обратното. А изборът на режисьор само влошава нещата. Не ми пазете място на клона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
automatisch.Engel Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 А Дидо очаквам, след като излъчат 3-4 епизод, да направиш включване и да сипеш едно хубаво с големия черпак. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyo_ko Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 В очакване на началото на сериала в нета се натъкнах на следното превю! Надявам се Дидо да не излезе прав и сценария да е добър. Имам големи очаквания от Гонг Ю и tvN. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kcekce Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 Превюто прилично изглежда Гонг Ю отдавна не съм го гледала, отива му да се дзвери с меч в ръка. Абе дано докарат нещо гледаемо вече, че останах на сухо откъм корейско. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
advensve Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Необичайно (поне за мен) времетраене на първи епизод. Май след Scarlet Heart са решили да дават екстра в първите епизоди. Дано по тая причина не орежат следващия, не знам подробности. Като излезе превода утре ще разбера повече, но като първо впечатление - не беше зле. особено ми допадна, когато Смъртта взимаше душите в чаша чай и ги слагаше на стелажчета. Това адски напомня на Хари Потър и неговия вълшебен свят. Но... това си е любовна история, макар самият демон да не е особено... ами, навит, как да го кажа. В началото драмата май е съвсем другаде, защото ако мъртвата кралица го е обичала, то на него никак не му личеше Стискам палци! Обичам този тип истории, дано не я оплескат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Ще изчакам още 2-3 серии, за да видя какво ще стане. След първите две -както се казва: на нов началник, малко прасе и начало на корейски сериал не трябва да се радваш прибързано.... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erutan Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Ще изчакам още 2-3 серии, за да видя какво ще стане. След първите две -както се казва: на нов началник, малко прасе и начало на корейски сериал не трябва да се радваш прибързано.... От 2-3 серии няма да разбереш много. Кор. сериал се оценява като го изгледаш целия или достигнеш до точка, в която тотално си решил да го спираш. След злополучният ми опит с W, вече не гледам неща, които не са излезли на 100%. Максимата е, че може сериалът да е супер 10 епизода и за последните шест да го направят такава помия, че да забравиш всичко хубаво. Та така... Да се коментира след първа, след втора, след "n-1"-та серия си е чиста загуба на време. Заедно с русалката са двата сериала, които са ми в листата за Януари месец. Там главната е магнетична, а тук сценаристът е много силен и очаквам добра история. Първата песен от саундтрака също е много добра по мое мнение: 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 РУСКИ ОНЛАЙН Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kcekce Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Много добър първи епизод Можеше да се очаква tvN да изкарат нещо хубаво, вече от години загледам ли се с удоволствие в корейски сериал, се оказва правен за този канал Имаме си гоблин "от рода Маклауд", шантава корейска ученичка със свръхестествени способности, жътвар на души темерут и мистериозна баба-мацка Ще се следи определено. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossi Yankova Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 На мен Толкин ми е объркал представите що за същества са гоблините, какво му е "гоблинското" на Гонг Ю - безсмъртието? :28558: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 За разлика от другото - русалковото фентъзи, тук обясняват всичко как се случва, макар и фентъзи, пък и Гонг Ю, за разлика от Минчо не седи с провиснала долна челюст , за да покаже каквато и ще да е емоция, а играе. Можещата сладурана от "сиренцето" Со Йон- блика от енергия, а от Донг Ук, с идеално напипан стайлинг за ролята, тръпки те побиват. Надявам се да продължи, както започна- пу, пу, да не му е уроки! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kcekce Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 На мен Толкин мие объркал представите що за същества са гоблините, какво му е "гоблинското" на Гонг Ю - безсмъртието? :28558: И на мен ми се стори странно, че е гоблин, ама нейсе, ето това е корейският аналог, на който са кръстили дорамата. Ако съдя по инфото в уикипедия, от бачо трябва да се очаква да играе игрички и да прави номера, ама този гоблин май не е точно такъв Лавандулка, взе ми думите от устата за русалката, ама 1 към 1;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts