Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Bounty Hunters [2016]

바운티 헌터스

 

Държава: Китай, Южна Корея, Хонконг

Година: 2016

Жанр: екшън, комедия

Пълнометражен: 105 мин.

Режисьор: Shin Tae Ra

 

Актьорски състав:

Lee Min Ho (И Мин Хо)

Karena Ng

Tiffany Tang

Wallace Chung

Jones Xu

Louis Fan

 

Резюме:

История за петима ловци на глави от Корея, Китай, Хонконг и Тайланд, които ловят престъпници за пари.

 

Трейлър:

 

Без субтитри:

Онлайн + сваляне :click:

Със субтитри:

Онлайн :click: и :click:

:click:  :click:  :click:

Свали с български субтитри: :click: 

Гледай онлайн с БГ титри

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страшна зарибявка е този филм, да знаете. :28558:  Идеално ме разпусна и се посмях от сърце.

А Мин Хо е невероятен.  :wub:  Ужасно много му подхождат такива роли.

Чудесна тема kitket, :up: Благодаря много.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж ти, виж ти! Направи темичка kitket и накацахме, като мухи на мед ! :28558:  Всъщност - благодарности  за положения труд! :kissx: 

Случайно или не , ама точно снощи , докато се ровех из руската дорама , налетях на Мин Хо и компания  без да искам, че ги и изгледах докато се усетя .

Днес , влизам тук и какво да видя - лъснала  една прясна -прясна темичка за този симпатичен , леко пародиращ екшъните - екшън , без претенции за нещо кой знае какво .

Ефектите и кютекът са в достатъчно количество,  комедийните моменти също . Особено "лошият"  беше  уникален чишит - поздравления за артиста, направи чудесна роля , но като че не го намирам в списъка с имена ...

Започвам да посвиквам с тунингованата муцунка на Минчо .

Тифани  е сладурана . Другите също добре се справиха . 

Филмчето става за разпускане , за любителите на спец. ефекти , екшън сценки, пародийно -комедийни ситуации и фенове някои определени присъствия  :28558:  в каста.

Ако сюжетът и действието дотегавеят ,  има и решение на проблема - превърта се смело напред. Случи ми се по едно време - не се губи нищо особено и бързо влизаш в час, какво може да си пропуснал.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сори ! Извинявам се !  :blush:  Има го - Jones Xu .   

Ама ,то... като имат по толкоз алтернативни имена ...съвсем се да се ошашави човек . Ще взема да го попроуча този образ , впечатли ме с изпълнението си на гротескно психясал невръстеник с рижава коса и къси панталони ... 

 

----------------

Сетих се на кои екранни "злодеи"  малко ми напомня  като поведение и визия .А може би ги е ползвал като база , за да ги иронизира ... Не знам . 

Та , за Джокера  и Човека загадка / изигран от Джим Кери /  в "Батман" - ите .

Редактирано от asha
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не знам за вас , но аз тъкмо го гледам и се напиках от смях ... няма такава тъпотия

да кара след няква кола с цел да освободи приятелите си , а те в багажника му

хахахахаха бъхахахахахахахахахахаха иначе Минчо ми е странен с този китайски , хубаво че от време на време има по едно ЕЙШ .. да не го объркам.

 

 

спаси ме бързо , оппа хахаха .. ни ва знам кви сюжети търсите и кви чудесйй ама мен лично много ме разсмя филма, имаше си от всичко по малко , .. опс комедията беше в повече ... голям смях ще си го сложа в люби ми . Е то няма такова нещо хахахахах а

 

copy -paste

вече и в  ЗАМУНДА  с бг превод го има .Теглете на мен лично много ми хареса .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах филма и аз с бг. суб, както вече писа abador го има качен в Замунда. Аз много харесвам Минчо и винаги следя проектите му с голям интерес. Мен лично, филма не можа да ме грабне, дори и комедията. По скоро ми прилича на пародия, отколкото на забавна екшън комедия. Преди да започна да го гледам бях с нагласата, че ще е от рода на Час пик но поне за мен, нито комедията, нито екшъна в него се оказаха особено сполучливи. Единственото, което мога да изтъкна, като положително, е че всички актьори се справиха добре с ролите си. Може би след уникално добрата драма, в която Мин Хо игра и вдигна летвата, очаквах повече! Като цяло, много харесвам такъв тип филми, защото предлагат много забавни моменти и с тях можеш да се отпуснеш но тук, поне с мен не се получи. Все пак нека да кажа, че филма не натоварва и ако на някой му се гледа нещо не ангажиращо е попаднал на точното място. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът е страхотен! Не съм се смяла така от много време. :lol2:  :lol2:  :lol2:

 

Минчо е задобрял като актьор, та дори и с целувките. Справи се блестящо, което ме удиви.

Целият каст е страхотен, всеки се справи с ролята си феноменално. Тифанито ще я изям с парцалките. Адски секси мадама. Гъ-то, беше трепач. С тоя шлифер ми обра овациите. Икономът буквално кърти миФки, голям образ. И дааааааааааааа, да не забравяме Джеръми! Да си призная, представи се чудесно. Страхотен е за "Жокер".

 

Но най-любимият ми момент.... Това беше първата ми целувка, ОППА!!!!!!!!!!!!! :i love this:  :swoon:  :es:  :lol2: Ни моааа, още седя и се хиля на глас.

 

Прекрасен за убиване на време, а и не само. Отдавна не съм се наслаждавала така на филм. Има си интрига, романтика, ОБИЛНА ДОЗА СМЯХ, просто прекрасно!.

 

Теглете и гледайте, убиец! 

 

п.с. Да е жив и здрав режисьор Shin Tae Ra! Да направи още такива филми  :thanks:  :yes: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.. и тъкмо си слушам Bounty Killer и се съм се настроил да си пусна някаква комедия, и БАМ /!/ азиатско кино при това. Замислих се за миг и започнах да го тегля. Може да е някакъв знак от съдбата и да ми хареса наистина. Все пак кой знае ~

Ще редактирам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахахах, сериозно се посмях..., благодаря за превода :rofl: :rofl: :rofl:, а и приятно разнообразие за ухото е тоя китайски :na2: , че все корейско, корейско, не стига че достатъчно смешни ги бяха направили някои сцени, ами и това Бао Бао като кажат и вече съм готова :28558:  :28558:  :28558: , ама с какъв маниер светваше лампите, или дърпаше завесите.., напреднала работа..., пък това джаджите им изпреварват времето си :up:  :na2:

 

той Мин Хо си го бива с целувките, ама и отсреща някой трябва да му отговори, а не да стиска устни...(да не давам примери..), все още обаче не мога да му харесам кръстосването на краката..., изобщо на всички корейци не мога да им простя това :rofl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Готин филм. Зрелищен, забавен, много екшън, много смях и малко романтика. Бонус Мин Хо. Какво повече да иска човек за разпускане в празничен ден.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...