Jump to content

Something About 1% (2016)


lazeto

Recommended Posts

spacer.png

 

Something About 1% (1%의 어떤것)

                           Страна: Южна Корея                                 

Също така известен като: One Percent of Anything

По новелата на Hyun Go Woon “Something About 1%”

  Период на излъчване: 5 октомври 2016 – 8 декември 2016

Време на излъчване: Сряда – Четвъртък  21:00

Жанр: Романс, Комедия

Канал: Oksusu & DramaX

Епизоди: 16

                                                                         Режисьор: Kang Chul Woo                                                                       

Субтитри: Английски

        

Участват:

Ha Suk Jin като Lee Jae In

Jun So Min като Kim Da Hyun

Seo Eun Chae като Han Joo Hee

Kim Hyung Min като Min Tae Ha

Im Do Yoon като Jung Hyun Jin

Kim Sun Hyuk като Kim Hyung Joon

Lee Hae In като Soo Jung

Choi Sung Jae като Jung Sun Woo

 

Резюме: По новелата “Something About 1%” на Hyun Go Woon, публикувана на 20 август 2002 г. 

Драмата е римейк на сериала “1% of Anything”, излъчвана от 6 юли до 28 декември 2003 г. по MBC.

 

Свали с български субтитри :click: :click:

Онлайн с български субтитри :click:

Свали с български и английски субтитри :click: 

Свали с руски дублаж :click:

 

Интересно какво ли ще излезе от този римейк... :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С интерес ще чакам да видя, какъв римейк ще направят на сериала, защото 1% of Anything ми беше 1 корейски сериал, който изгледах и той ме запали. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Минаха вече три епизода и сериалчето се развива чудесно. Хем римейк, хем различно. Главните актьори са много добри, разчупени.

 

Как сладко я целуна накрая на трети епизод, чак се залях от смях!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като видя "римейк" и ме обземат лоши предчувствия. Още повече, че съм гледал оригинала. Но той е правен много отдавна и типично в модните традиции на това време. Новият сериал, за щастие, не е толкова муден и скучен, гледа се леко (то и сериите са по 30 минути) и приятно изненадва зрителя. Приятно гледане! По-добре да преведат този, отколкото простотията "К2".

Редактирано от dido100
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубаво сериалче! Придържали са се към основната идея на сериала 1% of Anything но определено са му придали свои собствен стил, който го разграничава от другия сериал. Вмъкнали са различни случки и са акцентирали само върху главната двойка, които се справиха отлично! Хареса ми и какви целувки си раздаваха тук, направо горещо ти става! :xaxa: ​ Сериала е много лек за гледане и не натоварва с излишна драма. Много ми допадна, че нямаше и разтягане на локуми, които да запълват излишно сериите, буквално ми беше кратко, точно и ясно! :up:  :up:  :up: ​Имаше си своите забавни моменти и дори бих добавила и горещи сцени, което рядко се вижда. :28558:  :28558:  :28558: ​

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Който не иска да се мори да гледа направо да минава на последните пет минути от последния епизод - повтарят всички целувки накуп ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чингу,  не такаааа, колкото повече, толкова повече. :na2:

Разтоварващо сериалче. Много по-приятно от първоизточника.С кеф да си профукаш времето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споко, Лав, те ще изгледат първо последните пет минути и после ще се върнат да изгледат всичко. Не е шедьовър, но определено много по-гледаемо от оригинала. И скиншипа и химията бяха с килограми. Чак се питах по едно време какво им е станало на корейците, къде са онез дървени целувки с изцъклен поглед от старите сериали. Установих, че ги има все още само при тайландците. Те държат фронта и не се сдават.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За първи път гледам толкова нормален корейски сериал  с много топли и човешки взаимотношения.И играта на актьорите беше на ниво и самия сценарий,без дежурните клишета и дразнещи персонажи,великолепен ,необременяващ  и добре изпълнен! :up:Главната двойка бяха много мили и естествени.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятен сериал с хубаво актьорско присъствие,готина музика и готина романтика. Препоръчвам го с две ръце :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да повярвам, че толкова хубав римейк са направили! Наистина много добър! Приятно, свежо и много топло сериалче. :) Пипнали са на места историята, повече време са отделили на главните и въобще много сладурско се е получило. Имаше си и много забавни моменти. Останах повече от доволна. Актьорите се справиха много добре. А каква химия имаше между главните - малеее, страхотни бяха! Много химия, много нещо, чак ми се иска и в живота да са двойка. И какви целувки само! Ех, да бяха повечето сериали така. :D Наистина много добро, романтично, забавно и приятно сериалче и аз го препоръчвам с две ръце.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Получило се е по-добре от оригинала, много по-добре (според мен, де)! Възхитена съм от видяното, от почувстваното! Осъвременено и може би за това по-приемливо, по-близко. Актьорите също ме очароваха, бяха толкова естествени, а пък за химията, дума да няма - очеизвадна, особено младежът изглеждаше истински и много влюбен, човек излъчващ силна страст в точните моменти. И, сега като се замисля, много ми допадна това, че любовта не ги направи някакви безмозъчни и нефелни човечета, а си останаха разумни, разсъждаващи млади хора, с реалистично поведение.

Всъщност, режисьори, сценаристи и цензура са позволили на актьорите да бъдат такива, което напоследък забелязвам в някои нови продукции, не мислите ли, че има развитие? Някаква нова вълна на корейския сериален фронт на приближаване към реализма (доколкото е възможно за тях) и заобикаляне на някои клишета, сякаш са се вслушали в критиките на феновете извън страната. Може и да си фантазирам, може и да е само при някои телевизии, ама много ми си ще да е така...

Силно препоръчвам сериалчето!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладурски сериал! С нищо не натоварва, главните играят много добре, а сценарият е приятен. Става за разпускане и забавление.

 

 

ПП.

Сериалът има ли го преведен на руски? Във ВК не ми излезе нищо освен 1-ви епизод. На български ще бъде ли преведен?

 

 

Впечатлих се от огромното количество целувки в такъв уж кротък корейски сериал. Обикновено са доста сдържани, но тук разчупиха клишето. Това доста ме учуди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятно и романтично сериалче :icon_sunny:...гледа се леко, главните са сладки, а сценаристите за радост са решили да ни спестят свенливи целувки на 30 годишни мъже...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Присъединявам се към харесалите това сериалче. Върви много леко, сериите са по-кратки от час. Главните са много свежи, пасват си във всяко едно отношение. Не знам дали им бяха дали свобода, но определено имаха по-нормални отношения и интимност на влюбени от други сериали. Няма излишни драми и въпреки клишетата, без които явно нито един корейски сериал не може, сериалът оставя приятно чувство и не е за изпускане.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако на някой му е залипсвала корейската романтика със съпътстващите клишета - ще му хареса. Изгледах го заради адекватната мъжка роля. Женската е поредната нЕма толкова смотана заспа. Сякаш са викнали някоя съседка да надраска образът й на възможно най - заухавата учителка в Сеул -  25 годишна, с поведение на третокласничка - бега и се дърпа при всякакъв допир, хеле па целувки. Като е по халат и главния я види, естествено че трябва веднага да се скрие в банята и да го изгони, нищо че иначе реве за него и предполагам се досеща, че принципно няма шанс да й върже подобен пич НИКОГАШ. Общо взето късане на нерви ми беше с нея, но "щЪ, не щЪ" преглъщах с надежда бурсука да я оправи. И какво толкова му имаше, че му бяха лепнали табела темерут - просто си беше работохолик и то с право, отделно си беше и кавалер и мъжкар, когато се налагаше. Абе сладур! Та, не дотам лошо сериалче  - но само за върли романтици, харесващи корейските клиширани любови.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много целувки, много химия, много приятно сериалче :icon_sunny: Вярно, че не е шедьовър, но човек понякога има нужда и от по-обикновени неща :) То напоследък май, май няма и шедьоври! Препоръчвам сериала за отмора и разтоварване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:yes::yes::yes: Прекрасен сериал се е получил , много химия между главните. Много по- хубав от предишните версии. Гледай те , няма за съжалявате. Зарежда с хубави емоции филма. Препоръчвам сърдечно. :icon_sunny::icon_sunny::icon_sunny:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...