Jump to content

The Gentlemen of Wolgyesu Tailor Shop (2016-2017)


Recommended Posts

spacer.png

 

The Gentlemen of Wolgyesu Tailor Shop (월계수 양복점 신사들)

                          Страна: Южна Корея                                 

Също така известен като: Laurel Tree Tailors, Bay Tree Tailors

Период на излъчване: 27 август 2016 - 12 февруари 2017

Време на излъчване: Събота – Неделя  19:55

Жанр: Семеен, Драма

Канал: KBS2

Епизоди: 54

                                                                           Режисьор: Hwang In Hyuk                                                                       

Субтитри: Английски

          

Участват:

Lee Dong Gun като Lee Dong Jin

Jo Yoon Hee като Na Yun Shil

Shin Goo като Lee Man Sool

Cha In Pyo като Bae Sam Do

Choi Won Young като Sung Tae Pyung

Hyun Woo като Kang Tae Yang

Kim Young Ae като Choi Gook Ji

Oh Hyun Kyung като Lee Dong Sook

Goo Jae Yi като Min Hyo Joo

Pyo Ye Jin като Kim Da Jung (Dong Sook’s daughter)

Ji Seung Hyun като Hong Ki Pyo

Jung Kyung Soon като Ki Pyo’s mother

Lee Jung Eun като Geum Choon Daek

Ra Mi Ran като Bok Sun Nyeo

Park Eun Suk като Min Hyo Sang

Lee Se Young като Min Hyo Won

 

Резюме: Една драма за работа, любов, семейство, конкуренция и приятелство между четирима мъже и техните изпитания и трудности в шивашкия бизнес за мъжки костюми…

 

 

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно сериалче, както ги харесвам, семеен, комичен и романтичен. Вчера гледах от 1-15 серия с превъртания разбира се. Някои от  сюжетните линии/пълнеж ги пропускам леко.  Винаги има пълнеж. Но с напредването на сериите превъртам по-малко. Явно в началото гледам по-бързо да стигна до интересните неща.

Off Topic

Сцената в колата в която Yun Shil имаше спешна физиологична нужда беше голям майтап. Мег Райън с нейния оргазъм , ряпа да ядат.  Викове, После като се скри зад чадъра и му искаше хартийка. Кефят от всякъде. Лудата сестра дето открадна пари от майка си и дъщеря си за да спасява поредния пропаднал идол?? Ама толкова куха. Нещата със затворника ще са интересни сигурно. Дано да ги решат леко. Ама и главната много ме ядосва с нейното подчинение на "тъщата", щото те реално брак нямаха със затворника. 

Lee Dong Gun ми беше антипатичен заради някои негови следващи драми и заради развода му в реалния живот с  Jo Yoon Hee. Но тук определено имаха химия(до 15 серия , нататък ще е още по добре сигурно), може да се види и от къде е започнала романтиката им.  Продължавам да гледам и да се наслаждавам на драмата. Jo Yoon Hee ме разбива с нейните прически още от Моя съпруг има семейство. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го за 4 дни, първоначалните впечатления се потвърдиха.

Off Topic

Края беше захаросан с изключение на една тъжна новина за ослепяването на бащата. Не ми харесват и сериали в които опасности грозят главните герои затова и криминалните не ми харесват толкова много. Тук имаше така известна опасност, но тя беше разрешена горе долу цивилизовано и доста преди края. През цялото време дори и да се извършваха престъпления срещу главните герои, те явно не бяха чували думата полиция за да се оплачат.  Имаше отвличане , ама те изобщо не се сетиха да звънят на полицията и сами ходиха да се справят с бандитите?  Ясно е , че ако се намесеше полицията опасността бързо щеше да бъде отстранена, а сценаристите явно не са искали това. Доста тъпо. Романтиката беше  на ниво. Връзката между малката богата дъщеря/тийм лидер и модела/учител беше доста интересна. Почти колкото между главните герои. Много е интересно как след като бъде призната връзката им от семейството същите тия хора(сестрата и музиканта) почват да си мислят, че имат правото също да казват на останалите от семейството(главната двойка) как да си живеят живота. Как обръщат палачинката тогава. Майките ги знаем, че са винаги тотални двуличници.  Не често сериалите завършват с две бебета. Много захаросано. Лошите бяха превъзпитани. Семействата се сплотиха. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди да си изразя мнението няма да спра да се питам, защо никога не спят с пижами - как така с дрехите, с които си бил цял ден и си лягаш в своето легло - изключвам случаите, когато си пиян, си останал без дом, си случайно заспал? Относно сериала - не разбрах защо е толкова страшно и драматично, че дъщерята се е свързала с бившето гадже на снаха ти? - голяма драма, няма що! Защо е трагедия, че не си казал на близките си, че си болен от каквото и да е било? Наистина ли корейците по този начин възприемат нещата или филмът е създаден за кухи лейки, т.е. тъпи домашни лелки?! Сигурно и у нас си имаме такива лели, но все пак си мисля, че филмите трябва да образоват, а не да насърчават тъпи и даже не здравословни поведенчески практики.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като погледаш още корейски сериали , ще разбереш. Примера който си дала , никъде няма да го приветстват. За дъщерята и бившето гадже. Няма да е много весело на семейните събирания. А там братята понякога имат думата когато се жени сестрата. Дали одобряват или не.  Зависи от семейството. Да в тия сапунки, доста често болните крият болестта си. Често спят с дрехите за да ги рекламират. Не чакай сапунки да образоват някого.  Караниците на Jo Yoon Hee и Lee Dong Gun  в сериала ме кефиха много. Five Enough  е друга хубава сапунка. My Husband Got a Family  също. Shining Inheritance  също. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

7 hours ago, Димитрина said:

или филмът е създаден за кухи лейки, т.е. тъпи домашни лелки?! Сигурно и у нас си имаме такива лели

Много грубо. Без значение къде са по света, "лелките" не са заслужили такова отношение. Все едно ти нямаш майка или си несравнимо умна и образована. Извинявам се на всички съфорумци, но такава демонстрация на вие знаете какво ме потресе.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По край тази тема пак се върнах към този сериал и изгледах няколко серии, спомних си колко е хубав. Jo Yoon Hee е добра в комедийните роли. Още тогава ми направи впечатление тази мисъл от сериала: 

Lee Dong Gun пита: Какво е чувството да си сирак?  И  Jo Yoon Hee отговаря:  Това е като да живееш в дом без покрив. И когато вали дъжд или сняг и когато удрят мълнии, няма къде да се скриеш и трябва да поемаш ударите. Такова е чувството. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...