Jump to content

Recommended Posts

E щяха, ама друго си е да се влюбиш в оная застреляната, и на всичко отгоре монахиня :slap: Сериалът взе ли някаква награда или предстоят въпросните награди...За тази година ми е трудно да избера главна мъжка роля, но за сценарии, определено имам фаворит, а тук считам, че за поддържаща женска роля, ако не я вземе Юджин - верно са олигофрени там...

Бънита, що за поддържаща, тя не беше ли в главната?  :P

• Upvote 1

Иха, ако беше в главната роля, щеше да има кекс, още веднага след катастрофата :28558:  :28558:  :28558: Е, може би щеше да се запъне леко, за да го дразни, но след тежките й преговори в мазъта на манастира и появата на мистър Смит с чадъра, й омекнаха капачките...А виж...щеше да е интересно нейната секретарка, която си я боготвори по дефолт, да беше лесбийка и още повече да й е гадно :28558: Между другото, май само тя й беше наистина вярна до края (не съм гледала посл. 2 епизода де, но едва ли да има промяна). Може би и другите щяха да й бъдат, ако не беше хлътнала толкова много. Там наистина няма място за любов...още повече несподелената й любов доведе до пълна й дискриминация към останалия персонал :28558:  :28558:  :rofl:

• Upvote 1

Иха, ако беше в главната роля, щеше да има кекс, още веднага след катастрофата :28558:  :28558:  :28558: Е, може би щеше да се запъне леко, за да го дразни, но след тежките й преговори в мазъта на манастира и появата на мистър Смит с чадъра, й омекнаха капачките...А виж...щеше да е интересно нейната секретарка, която си я боготвори по дефолт, да беше лесбийка и още повече да й е гадно :28558: Между другото, май само тя й беше наистина вярна до края (не съм гледала посл. 2 епизода де, но едва ли да има промяна). Може би и другите щяха да й бъдат, ако не беше хлътнала толкова много. Там наистина няма място за любов...още повече несподелената й любов доведе до пълна й дискриминация към останалия персонал :28558:  :28558:  :rofl:

Бънчита, трябва ти спрем тока, много Хамериканско май гледаш! :kissy:

Мечтиии, мечтиии -

вместо двете облечени в бели плетени дрешки гълъбчета на фона на слънцето, дето ни сервираха- Мan and Lady in Black - Moon  Lovers, да бяха дали за десерт  :28558:

Да, ама -не!

К2-то от акула във делфин

превърнаха  във тоя филм,

защото видите ли-  ех съдба,

комбинация с косатка е беда,

а флинтифлюшкова моруна за снаха

мечтата е на всяка аджума

и образец за нацията пред света.    :896767:

Абе, разбираемо-  tvN и те трябва да правят кинти все пак, само дето  нас не ни грее.

• Upvote 1

Заради пустите коментари тук - там взех та изгледах докрай епизодите. Бях се отказала, ама пусто любопитство...

Утрепаха страхотната героиня и оставиха тази...
Влачиха ранената секретарка, а оставиха количката на колелца !!!! , на която лежеше ранената великолепна героиня и не я спасиха. Що за решение на тъпите сценаристи? Само мъжът й се върна при нея - слава Богу, сети се, - за да вкара бомбата в помещението при нея. За да спасят повлеканата...

Отгоре на всичко, както повечето нормално мислещи зрители предположиха, убиецът на майката се оказа друг - е, за мен изненадата за личността му беше пълна. Все се чудех защо го въведоха този герой. Не ми мина през ум, дори когато видях в болничната стая как се държат двамата с господарката му. 
Мислех, че след като се отказах да гледам, нещо в сценария го е направило перфектен. Да, ама не! Госпожицата наследница изобщо не желае да се занимава с бизнес, щото ще си измърси ръчичките. Що да не се разхожда из Испания с любимия кретен и да натиска бутоните на лаптопа. Други добре отмъстиха за смъртта на всъщност единствената й майка и баща й. А какво ще правят хилядите работещи във фирмите на компанията, с които нашата принцеса не иска да се занимава? Ще мрат и те, и семействата им?

Но най - страшното се крие във финалната реплика на сериала! Боже, дано не се случи!

645
01:10:33,991 --> 01:10:36,290
<i>My real name is...</i>

Истинското ми име е...

Дали не ни готвят втори сезон! :28558:

Едва ли ще има втори сезон. Сега стана модерно след лунните любовници да се говори 2 седмици и да се иска 2 сезон. А аз доколкото разбрах главният ни сладур не иска повече да се снима в екшън сериали. Пък то може 2 сезон да го направят лигав, розов сериал пълен със захар и идиотизми, но няма смисъл.

. То най - добрите им герои умряха.

• Upvote 2

Такава сеч и касапница в последните 2 епизода не съм и очаквала. По едно време щях да си 

заспя пред компютъра. :28558: То бива, бива, ама не се търпеше. :slap: Както прочетох на

едно място - ''по-добре и сценариста да бяха пуснали при тупаниците, та да го гръмне и него някой. :28558: ''.

Единствената причина да стискам зъби и да го догледам, бе неустоимия чаровник Ji Chang-wook.

Аааа... и озвучаването на сериала поне на мен ми хареса. :xaxa:

Специално аз не бих го препоръчала, но всеки си има свой вкус, така че всеки който иска нека опита. :up:

• Upvote 1

Какви награди?? Тук епределено ме застреляхте!! :28558: Стигнах до нейде само заради Чанг Ук и лошата главна, но нещо тъпите екшън сцени и ревливата прехвалена Юна ми дойдоха много, та чак доста в повечко. Жалко за париците дето са хвърлили. Не очаквах от tvN да сътворят подобна тъпотия. Като чета и за тъпия финал, та съвсем се отказвам да го догледам..

Толкова го чаках Чанг Ук и те в какво и с кого го натресоха?! Жалко, че любимците ми напоследък нямат късмет с партньорките. Да се стяга! И следващият път да играе в комедия нашето момче!!

Наистина доста тъпотийки и брак напоследък. Без да искам и аз критикарка станах. :mellow:

Изгледах го и освен отново да кажа, че това е единствения сериал за тази година, който ми беше интересен до края и го завърших с абсолютен кеф ( и Signal (2016) де) . Динамика, напрежение, неясен финал - к'во повече ми трябва за корейски сериал. Относно коментираните дупки в сценария - някой скоро е срещал логичен такъв :bee:  Страхотна роля на Ю Джин - тази година никоя друга актриса, освен нея не заслужава награда за главна женска роля. Хилъра си е парче отсекъде - то зъби, то усмивка, то тембър, ся и тяло направил и не е кат да не играе - изобщо като го гледам работата отива на сърца, рози и еднорози. :slap:  Относно излишната Юна или по  - скоро мега слабата й игра на фона на останалите, ще цитирам един много як и точен коментар за отношенията им - ''милият К2, той се раздаде...но се блъсна челно във влака Перник  - Сеул " :28558:  :28558:  :28558:

Абе, охранителите се скъсаха да циврят за К2 дали оцелЕл у асансьора, а за шефката им ич не се сетиха, ем със сигурност знаят, че даде фира :mad: :mad: :mad:

Оста също пипнат до перфектност. Препоръчвам го определено. Играта и ролите на семейство Че бият клиширания сценарий. Само Юна не се намери кой да я утрепе, та всички да си дойдат по местата. Искаше ми се асистент Ким да я приключи, ама е ясна корейската боза на тема главни, заухави, смотани момиченца - тях цЕлата държава ги защитава...

tumblr_ofhz7jEvEe1v3t8tio1_1280.png

• Upvote 1

Изгледах го, но преди това четох коментарите тук.И се чудих- тия хора как пък не харесват главната двойка и дори смят,че  Че Юн Джи и Ким са  по-подходящи.НО-прави се оказахте.Извинявам се.Имаше нещо във всички сцени, които беше с Ким Дже Ха- някаква лека неуловима тръпка.Много ми харесаха как стояха заедно.А и пред нея беше като сериозен,трезвомислещ мъж и стратег.Мисля,че въпреки всички мизерии, които правеше за някои от нещата я разбираше защо действа така .Тя му каза,че не предава приятелите си и мисля,че докрая спази обещанието си. "Лошата" аджума -прекрасна актриса.Много ми хареса играта й-мимики,погледи,емоции, прекрасна.

Тази Анна не ме грабна и като актриса и като персонаж, а главният като беше с нея ,лелеле колко лигав и смотан ми беше  Горкият опитваше се да й налее малко мозък, но не се получаваше.Секретар Ким-пълна психопатка и до смърт вярна.Прекрасен OST и ще се постарая да си го намеря и изтегля.Много добре се преплиташе със сериала.Екшъна  на момемнти ми дойде малко в повече с тази непобедимост и 9 живота на Ким,но се преживява.

• Upvote 1

Да, малко омотано са го направили, но само докато им свикнеш. След няколко щраквания стигаш до тук и цъкаш горе най вдясно бутона.  Пробвай и тук, по-лесно е и може без регистрация.

Добре са го измислили, ама реализацията малко куца. Това момиче - дъщерята на Се Джун, ми развали до голяма степен удоволствието от гледането и е възможно да не го бях догледала, но все пак Чанг Ук как може да го пропусне човек...
​Браво, страхотна химия между Дже Ха и Ю Джин! Много добре стояха във всичко между тях. Много пъти гледах любимия ми момент от погребението на лелята на Ю Джин, когато Дже Ха дойде да я спаси с чадъра....

Обратното, между Дже Ха и АнНа нещо не беше както трябва. Може това поведение да е нормално, предвид живота й дотогава, ама Дже Ха голямо мрънкане му удари покрай нея.

Иначе бойните сцени много ми допаднаха, Чанг Ук многомного добре се справя!

• Like 1

А на мен ми хареса сериалчето. Даже много. Почти колкото Хилъра - и повече и по-малко. И може би за първи път ме хваща корейско още от първата серия, на повечето трябва да изтърпиш 4-5-6 и тогава тръгва. Много съм впечатлена от заснемането на екшънсцените, не знам как са направени така, че изглеждат като насечени, може би редуват темпото бързо - бавно, но много ме кефеха, а пък всъщност не харесвам тупалки. Беше хем зрелищно, хем виждаш всяко движение и въпреки това се запазваше динамиката. Ся, че от Юна очаквах повече е така, но няма какво да се направи вече. :28558: Но за сметка на това, другите актьори компенсираха, че и отгоре. Чанг Ук си е перфектен, както в драмата, така и в екшъна, тц, тц, много се налял и задобрял откъм физика. Някой рече тука, че трябва да се потруди да излезе от тоя екшънгеройски образ - що бе, хора, много ли ги имат корейците такива  - и юмруците, и фасона, и играта да са им супер (може пък да имат, ама аз нали не гледам екшъни - откъде да знам). Хич не съм против женствените азиатски герои да ги разнообразява някой като него.

Гледайте непредубедено и ще си прекарате добре с К2. Напрегнато, интересно и разнообразно - има от всичко. Препоръчвам го! 

• Upvote 1

Интересен и динамичен сериал. Скоро не бях гледала нещо толкова бързо. Героите бяха интересни и различни от в други сериали. Направи ми впечатление, че отделните сцени са доста дълги в сравнение с други драми, но въпреки това диалозите бяха смислени. Имаше много драма и екшън, но не липсваха забавни и романтични моменти. Злата лелка определено беше многопластов и добре изграден персонаж. Същото важи и за съпруга кандидат-президент, при все че беше бая мухльо.

Само последните 2-3 серии по мое мнение много прекалиха с конспирационните схеми за тоя нефт. И тоя главния пък какво ли не го правиха, не знам как толкова успя да тича последните два епизода. Колкото и да е трениран, след толкова бой е абсурд да не е в кома. И можеха всичките да се набутат в асансьора, като преди това заврат бомбата в стъклената стая, но нали трябва да има два трупа още за драматизъм. Радвам се, че влюбените имаха хубав край, но някак не ми беше весело. Лично за мен никога не е щастлив край, ако половината персонажи измрат, било то добри или лоши.

Лошата леля определено си харесваше агентчето и отношенията им бяха доста интересни. Юната и на мен малко ми беше като за фон и примамка за гледане на сериала, освен в първите серии, когато все пак показа някаква игра. И само аз ли долових някаква любовна тръпка от страна на секретарката към Ю Джин?  :28558:

И само аз ли долових някаква любовна тръпка от страна на секретарката към Ю Джин?  :28558:

Не си само ти. И аз разчитах нейната лесбо обич да се изрази в утрепването на Юна, ама нейсе...Ако бяха написали такъв сценарии, после требеше целия екип да емигрират от Азия :28558:

• Upvote 1