Lawandula Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Винаги съм била против актьорстването на айдълите и бездарността им в повечето случаи и съм последният човек сигурно, дето ще тръгне да защитава айдълията, но мисля, че тук Юна пасва на персонажа(то пък един персонаж за сега )- нежно, миловидно, нещастно, недоверяващо се, поизплашено младо момиче, израснало в манастир. Завършила е актьорско майсторство поне, за разлика от повечето айдъли, дето ни ги пробутват, а колко може е друг въпрос. Няма излъчване, сексапил и живот в нея, но мисля, че като за многострадалната Геновева- бива. Според сценария, май точно това са търсили. До тук рева и немя що годе, пък и кагато трябваше -пя. Нататък ще видим. nike, останаха само килата.Там Стотака печели. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nike Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 :up:Lawandula,със сигурност,а и аз малко бавно стоплям Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
automatisch.Engel Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Чеболката е най - добрата до момента и като актьорска игра и като добре изграден герой в сериала. Много ме кефи покър фейса й, докато си говори за разни неща все едно не е кой знае колко особено нещо. Такава жажда за власт и за това да притежава всичко, което си иска - нямам думи просто. Не се спира пред нищо. Убива, манипулира, лъже, но в крайна сметка успява до сега. Но както и горе са забелязали приликата с приказката усещам, че и тука този сериал ще свърши, че доброто винаги побеждава и "лошият" си получава заслуженото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рали Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Аз също съм на мнение, че можеше да изберат някоя актриса, която би си отивала до този красавец. Тази не я знам как пее но определено и мен нито с визия, нито с игра ми допада! Буквално бледнее на фона на всички останали актьори, а героинята и....... нямам думи просто, изобщо не си пасва с този мъжки силен образ на нашия сладур. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiddo Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Аз пък Юна я харесвам. Не бих казала, че ми е любимка, но определено ми допада повече от прехвалените Suzy, UEE, Eunji и някои други айдълки. И уж никой не харесва стереотипите, но пък сега сами ги вкарвате - защо го Чанг Ук нямало някоя изписана красавица... Юна била кльощава и т.н. Мин Йонг да не би да е с качествата на Мис Свят? Тя също беше адски слабичка в Лечителя. Пък така хубаво си седяха двамата. Ще ме извините, ама Чанг Ук е готин, секси сладур, но и той не е най-големият красавец. Която и бяха да сложили на мястото на Юна, ролята й щеше да е същата. В края на краищата, такава е идеята. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рали Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Относно, по- горе изброените певици и аз не съм им фенка, а за стереотипите, чисто визуално ЛИЧНО НА МЕН не ми допадат, защото не всеки път и във всеки сериал главните двойки си пасват но това също е въпрос на виждане все пак сме различни! За ролята също си прав, защото такъв образ, трябва да изгради, друг е въпроса, че на мен не ми допада. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
automatisch.Engel Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Абе не дейте с лошо. Момичето си има доста подобрение. Личи си, че наистина се опитва в сравнение с други. Сравнявайки с предишни нейни роли тука се справя добре за сега. То й няма какво толкова да се коментира, защото нямаше кой знае какво екранно време. Пък и в реалния живот не говорим ли все как двама души хич не си пасват, че или мацката или момчето е хубав. Или както се оплакваме на приятелки "ама той е *** якият,а как е тръгнал с нея". Не винаги харесваме хората, които точни ни пасват. Смисъл ние си мислим, че си пасваме, но според някои, които гледат от страни е друго. Пък аз за себе си като анализирам добре се справя мацката. Много добре се видя момента, в който чу, че К2 са го извикали и може би повече няма да се връща. Веднага погледа й се стрелна към камерата. Следователно по нейн си начин става ясно, че й тя си е играла, защото знае, че той я наблюдава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maira Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 За физиката им, лично аз нямам проблеми. Просто, докато той е образ на супер пич, силен, железен, благороден, може да вдигне планина... тя е мухла - ревлива, истерична, неадекватна... полуумна. И съответно и мен ме дразни разликата в енергиите. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nig Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 За физиката им, лично аз нямам проблеми. Просто, докато той е образ на супер пич, силен, железен, благороден, може да вдигне планина... тя е мухла - ревлива, истерична, неадекватна... полуумна. И съответно и мен ме дразни разликата в енергиите. Много точно.....!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Е каква да излезе от манастира, дето гние повече от десет години - секси, лъчезарна, весела, с чувство за хумор, щастлива и благодарна, може би? То това живот ли е за този, който не си го е избрал сам. Няма как и да е хрисима и смирена, като е била в затвор за нея. Енергиите ще се изравнят, като оглупеят от предполагаемата любов, така че- споко! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maira Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 И какво му има на манастира толкова? След като е преживяла трагедия като дете, няма как да е безобидно весела, но според мен ще се види и някаква дълбока трагедия, през която президентшата е минала... и която я е направила образ със съвсем друга енергия - трагична, но силна. Та и нещастната бягаща щерка знаеше испански - очевидно е била обучавана, език не се учи с лежане. По принцип католическите училища са едни от елитните в Европа, в Швейцария "човек убиват", за да учат там. На че-болската щерка просто образа и е на мухла.. И няма да им се изравнят енергиите според мен, ами тя постоянно ще "страда" и малоумства, ама ще е мноооого нежна, безпомощна и сладка, а той ще я спасява ли спасява геройски... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рали Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 На 100% съм съгласна с коментара на maira. Относно външният вид не мисля, че моите думи, че чисто визуално не ми допада съм я вкарала в някаква категория при това обидна. Прочетох коментари, в които други потребители са се изказали много по "ласкаво" за нея от мен. В края на краищата всеки има различен вкус и виждане за нещата, а като актриса не знам какво развитие е претърпяла но просто на мен не ми се вписва в картинката. Относно самия и образ, който трябва да изгради, също не ми допада! Харесвам образите на силните жени, които се борят за своето (разбира се в рамките на нормалното и позволената игра). На скоро гледах един сериал- The Princess' Man (2011) и там образа на главната героиня е точно от типа образи, които ми харесват и гледам с наслада. Разбира се това е лично мое мнение, което реших да споделя в коментарите си. Надявам се, че сериала с напредването на сериите ще стане интересен, защото има идея в него но е важно как ще я развият. Щом започне да привлича зрителският поглед и под темата се появяват много коментари, значи е успял да привлече вниманието към себе си по някакъв начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aria Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Не съм съгласна. Партньорката на лечителя в Лечителят беше красавица, а и извивки си имаше. Нито беше болно слаба, нито кривокрака, вадеше крака до сливиците/с пропорции като за корейка съответно/ и усмивка като слънце. Гледах я после и на годишните филмови награди - егати парчето беше - невероятно излъчване имаше. Тя беше едновременно и водеща и наградена - много ми хареса визията и, и грацията и, а и беше много лъчезарна, а рокрята и прическата и бяха подбрани перфектно. От нея лъхаше стил. И гласът и ми харесваше . Аз оценявам гласовете винаги.... Певачката защо е с такова пискливо гласче??? Направо дразни. Когато трябваше да крещи, направо нямаше глас, звучеше сякаш се напъва яко.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CToTaKa Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Не знам как се получава фобия от светлина и слънце, пък и от общуване с други хора. Вие я изкарахте, че е била на екскурзия. Държали са я в пълна изолация от външната среда. Това си е равносилно на отвличане. Точно това много добре са го обяснили в сценария. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NETI88 Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Приятели, това е рейтинга на сериала до момента: E01 - 3.2/3.3E02 - 3.4/3.8E03 - 4.4/4.7E04 - 3.9/3.9E05 - 4.6/4.8E06 - 6.6/8.5 Да се надяваме, че щом се покачва с всеки изминал епизод, значи има някакъв потенциал за развитие. Ама най ме е яд, че баш на 4 еп. му е слабичък рейтинга. Много малко ли сме жените,които го гледаме? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
automatisch.Engel Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Рейтинга при корейците си знаем, че не е фактор отдавна, но аз от този рейтинг виждам това, на корейците не им харесва да гледат екшън сцени 1-2 епизод *признавам и аз прескачах на тия епизоди*. Тъй, като те през целия си живот гол мъж не се виждали докато се оженят е нормално да се посрамят и да сменят канала и пак да не го гледат щото е много голо. И в крайна сметка си падат по влюбени погледи и мъж "невероятен", мечта, който може всичко и ти дори преди да си си помислила той вече да знае какво искаш и да е толкова перфектен, а мацката колкото се може по зле и макар, че тя е толкова зле той все пак да се влюби в нея. Та като за фон трябва да има и хора с много много пари, защото друго си е да гледаш властни хора, които живеят, като Богове и правят каквото си искат накрая да си го получат и бедните и горки аджуми да си кажат "ето видяхте ли лошите винаги си го получават". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maira Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 @Engel,+1 за наблюдението за богатите герои. Много силно.... Както и за идеалния мъж...@Стотак, не съм съгласна, че това е хубаво показано в сценария. Понеже според мен, това че пазят Анна така усърдно, е следствие на нейната фобия, а не първопричина. Ако тя не се разхождаше постоянно боса и по нощница, може би щяха да я пускат на вън. Ако учеше или правеше нещо... Т.е да, тя е претърпяла трагедия, и баща й не е искал да се занимава с това... Което е гадно. Но не я е отвличал. Нито изоставил. Нито монахините са някакви откачени надзорнички. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CToTaKa Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 @Engel,+1 за наблюдението за богатите герои. Много силно.... Както и за идеалния мъж... @Стотак, не съм съгласна, че това е хубаво показано в сценария. Понеже според мен, това че пазят Анна така усърдно, е следствие на нейната фобия, а не първопричина. Ако тя не се разхождаше постоянно боса и по нощница, може би щяха да я пускат на вън. Ако учеше или правеше нещо... Т.е да, тя е претърпяла трагедия, и баща й не е искал да се занимава с това... Което е гадно. Но не я е отвличал. Нито изоставил. Нито монахините са някакви откачени надзорнички. И по каква логика я "пазят" от нейната фобия . Не е ли логично да е получила фобия от светлина, защото не са я пускали навън? Мисля, че е абсурдно да се изкарва, че едва ли не те я пазят от малка. Няма такова нещо, като да те пазят от себе си след като не представляваш заплаха за другите и себе си и за теб няма конкретна заплаха освен от този който "те пази", в демократичните страни. Другото е тоталитарна демагогия. Много добре си даваха как я държат против волята и. Разхождаше се боса и по нощница, защото едва ли е имала време да облече нещо в бързината да избяга. Чеболката я е отвлякла още като дете и я държи против волята и, няма значение къде и при какви условия след като е против волята и. Дрогират я, за да я върнат в Корея. Бащата може да е страхливец, но много ясно се усети болката му, когато нарече чеболката "убийца". Няма такова нещо като съзнателно съгласие, при наличието на принуда (или ще я затворят в друга държава, или ще я убият). Така че не знам как така стигна до извода, че я е изоставил. Да се съпротиви и да я убият ли? Това че сега не я търси е продиктувано именно от чувство за вина пред нея, което се видя много добре, когато не можа да я погледне в очите, докато пееше. Чеболката е вършела всякакви безобразия, но дори и депутата знае, че не може да се изправи срещу силата на парите и всезнайното огледалце. Олицетворение на олигархията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maira Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Според мен грешиш. Той (бащата) не прави никакво услилие нито да й помогне, нито да я види, да говори с нея. Но мащехата не я държи в някое мазе... Не насилничи над нея. А девойката се държи като инвалид и съответно получава това отношение - ти би ли я пуснал в самолета със всичките и фобии без да е на успокоителни? Че те стюардесите да не са суперменки.... Какво, да я оставят да търчи по нощница като идиот по улиците и да крещи "Татко!"? Направи ли ти впечатление, че в Барселона никой не се опитваше да й помогне, по-скоро хората се оглеждаха за линейка... Даже нашият му писна от простотии и я остави там. Иначе, да, травмата като малка е довела до фобия, но не мисля че баща й / мащехата я държат затворена, за да психяса. По -скоро не им се занимава с нея... Ей ся нашият като вземе да я извежда по разходки, пък и тя по магичен начин взе да си сменя дрехите ... и хоп, ще й изчезне фобията... Щото от него тя няма да бяга... А пък след няколко серии ще видим и гледната точка на мащехата за тази история. Тя е много зла и безскрупулна, но определено принципна, и държи на своето. Въпреки че и липсваше интелигентност просто да пушне К2 със снайпер своевременно, вместо да праща нек'ви слабаци да го убиват в гаража... Все едно до сега не съобрази че няма добри служители за ръкопашен бой... Ама то тая част на сюжета е най-зле...Но според мен, не мащехата е убила майката на откачалката - по - скоро това е някаква конкуренция на кандидат президента или любимия че-бол свекър... а тя мълчи, ей така, да ги е страх, защото е гневна и предадена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CToTaKa Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Да бе, какво има общо травмата и с фобията от светлина и общуване с хора. Такива фобии се получават главно, когато човек не е излизал често навън и не общува с хора. Случката с майка и я кара по-скоро да се обвинява. Какво значение има дали е мазе? Когато държиш някой против волята му, то това е престъпление. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts