Jump to content

Recommended Posts

Винаги съм била против актьорстването на айдълите и бездарността им в повечето случаи и съм последният човек сигурно, дето ще тръгне да защитава айдълията,  но мисля, че тук  Юна пасва на персонажа(то пък един персонаж за сега  :28558: )- нежно, миловидно, нещастно, недоверяващо се, поизплашено младо момиче, израснало в манастир. Завършила е актьорско майсторство поне, за разлика от повечето айдъли, дето ни ги пробутват, а колко може е друг въпрос. Няма излъчване, сексапил и живот в нея, но мисля, че като за многострадалната Геновева- бива. Според сценария, май точно това са търсили. До тук рева и немя що годе, пък и кагато трябваше -пя. Нататък ще видим.

 

nike, останаха само килата.Там Стотака печели. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чеболката е най - добрата до момента и като актьорска игра и като добре изграден герой в сериала. Много ме кефи покър фейса й, докато си говори за разни неща все едно не е кой знае колко особено нещо. Такава жажда за власт и за това да притежава всичко, което си иска - нямам думи просто. Не се спира пред нищо. Убива, манипулира, лъже, но в крайна сметка успява до сега. Но както и горе са забелязали приликата с приказката усещам, че и тука този сериал ще свърши, че доброто винаги побеждава и "лошият" си получава заслуженото. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също съм на мнение, че можеше да изберат някоя актриса, която би си отивала до този красавец. Тази не я знам как пее но определено и мен нито с визия, нито с игра ми допада! Буквално бледнее на фона на всички останали актьори, а героинята и....... нямам думи просто, изобщо не си пасва с този мъжки силен образ на нашия сладур.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък Юна я харесвам. Не бих казала, че ми е любимка, но определено ми допада повече от прехвалените Suzy, UEE, Eunji и някои други айдълки.

И уж никой не харесва стереотипите, но пък сега сами ги вкарвате - защо го Чанг Ук нямало някоя изписана красавица... Юна била кльощава и т.н. Мин Йонг да не би да е с качествата на Мис Свят? Тя също беше адски слабичка в Лечителя. Пък така хубаво си седяха двамата. Ще ме извините, ама Чанг Ук е готин, секси сладур, но и той не е най-големият красавец. Която и бяха да сложили на мястото на Юна, ролята й щеше да е същата. В края на краищата, такава е идеята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно, по- горе изброените певици и аз не съм им фенка, а за стереотипите, чисто визуално ЛИЧНО НА МЕН не ми допадат, защото не всеки път и във всеки сериал главните двойки си пасват но това също е въпрос на виждане все пак сме различни! :up: За ролята също си прав, защото такъв образ, трябва да изгради, друг е въпроса, че на мен не ми допада. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе не дейте с лошо. Момичето си има доста подобрение. Личи си, че наистина се опитва в сравнение с други. Сравнявайки с предишни нейни роли тука се справя добре за сега. То й няма какво толкова да се коментира, защото нямаше кой знае какво екранно време. Пък и в реалния живот не говорим ли все как двама души хич не си пасват, че или мацката или момчето е хубав. Или както се оплакваме на приятелки "ама той е *** якият,а как е тръгнал с нея". Не винаги харесваме хората, които точни ни пасват. Смисъл ние си мислим, че си пасваме, но според някои, които гледат от страни е друго. Пък аз за себе си като анализирам добре се справя мацката. Много добре се видя момента, в който чу, че К2 са го извикали и може би повече няма да се връща. Веднага погледа й се стрелна към камерата. Следователно по нейн си начин става ясно, че й тя си е играла, защото знае, че той я наблюдава. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За физиката им, лично аз нямам проблеми. Просто, докато той е образ на супер пич, силен, железен, благороден, може да вдигне планина... тя е мухла - ревлива, истерична, неадекватна... полуумна. И съответно и мен ме дразни разликата в енергиите. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За физиката им, лично аз нямам проблеми. Просто, докато той е образ на супер пич, силен, железен, благороден, може да вдигне планина... тя е мухла - ревлива, истерична, неадекватна... полуумна. И съответно и мен ме дразни разликата в енергиите. 

 

Много точно.....!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е каква да излезе от манастира, дето гние повече от десет години - секси, лъчезарна, весела, с чувство за хумор, щастлива и благодарна, може би? То това живот ли е за този, който не си го е избрал сам. Няма как и да е хрисима и смирена, като е била в затвор за нея.

Енергиите ще се изравнят, като оглупеят от предполагаемата любов, така че- споко! :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво му има на манастира толкова? След като е преживяла трагедия като дете, няма как да е безобидно весела, но според мен ще се види и някаква дълбока трагедия, през която президентшата е минала... и която я е направила образ със съвсем друга енергия - трагична, но силна.

Та и нещастната бягаща щерка знаеше испански - очевидно е била обучавана, език не се учи с лежане. По принцип католическите училища са едни от елитните в Европа, в Швейцария "човек убиват", за да учат там. На че-болската щерка просто образа и е на мухла.. И няма да им се изравнят енергиите според мен, ами тя постоянно ще "страда" и малоумства, ама ще е мноооого нежна, безпомощна и сладка, а той ще я спасява ли спасява геройски...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 100% съм съгласна с коментара на maira. Относно външният вид не мисля, че моите думи, че чисто визуално не ми допада съм я вкарала в някаква категория при това обидна. Прочетох коментари, в които други потребители са се изказали много по "ласкаво" за нея от мен. В края на краищата всеки има различен вкус и виждане за нещата, а като актриса не знам какво развитие е претърпяла но просто на мен не ми се вписва в картинката. Относно самия и образ, който трябва да изгради, също не ми допада! Харесвам образите на силните жени, които се борят за своето (разбира се в рамките на нормалното и позволената игра). На скоро гледах един сериал- The Princess' Man (2011) и там образа на главната героиня е точно от типа образи, които ми харесват и гледам с наслада. :) Разбира се това  е лично мое мнение, което реших да споделя в коментарите си. :) Надявам се, че сериала с напредването на сериите ще стане интересен, защото има идея в него но е важно как ще я развият. Щом започне да привлича зрителският поглед и под темата се появяват много коментари, значи е успял да привлече вниманието към себе си по някакъв начин. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм съгласна. Партньорката на лечителя в Лечителят беше красавица, а и извивки си имаше. Нито беше болно слаба, нито кривокрака, вадеше крака до сливиците/с пропорции като за корейка съответно/ и усмивка като слънце. Гледах я после и на годишните филмови награди - егати парчето беше - невероятно излъчване имаше. Тя беше едновременно и водеща и наградена - много ми хареса визията и, и грацията и, а и беше много лъчезарна, а рокрята и прическата и бяха подбрани перфектно. :) От нея лъхаше стил. И гласът и ми харесваше .:) Аз оценявам гласовете винаги.... Певачката защо е с такова пискливо гласче??? Направо дразни. Когато трябваше да крещи, направо нямаше глас, звучеше сякаш се напъва яко....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам как се получава фобия от светлина и слънце, пък и от общуване с други хора. Вие я изкарахте, че е била на екскурзия. Държали са я в пълна изолация от външната среда. Това си е равносилно на отвличане. Точно това много добре са го обяснили в сценария.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятели, това е рейтинга на сериала до момента:

 

E01 - 3.2/3.3
E02 - 3.4/3.8
E03 - 4.4/4.7
E04 - 3.9/3.9
E05 - 4.6/4.8
E06 - 6.6/8.5

 

Да се надяваме, че щом се покачва с всеки изминал епизод, значи

има някакъв потенциал за развитие.

Ама най ме е яд, че баш на 4 еп. му е слабичък рейтинга. :28558: Много малко 

ли сме жените,които го гледаме? :rofl: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рейтинга при корейците си знаем, че не е фактор отдавна, но аз от този рейтинг виждам това, на корейците не им харесва да гледат екшън сцени 1-2 епизод *признавам и аз прескачах на тия епизоди*. Тъй, като те през целия си живот гол мъж не се виждали докато се оженят е нормално да се посрамят и да сменят канала и пак да не го гледат щото е много голо. И в крайна сметка си падат по влюбени погледи и мъж "невероятен", мечта, който може всичко и ти дори преди да си си помислила той вече да знае какво искаш и да е толкова перфектен, а мацката колкото се може по зле и макар, че тя е толкова зле той все пак да се влюби в нея. Та като за фон трябва да има и хора с много много пари, защото друго си е да гледаш властни хора, които живеят, като Богове и правят каквото си искат накрая да си го получат и бедните и горки аджуми да си кажат "ето видяхте ли лошите винаги си го получават". 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Engel,+1 за наблюдението за богатите герои. Много силно.... Както и за идеалния мъж...

@Стотак, не съм съгласна, че това е хубаво показано в сценария. Понеже според мен, това че пазят Анна така усърдно, е следствие на нейната фобия, а не първопричина. Ако тя не се разхождаше постоянно боса и по нощница, може би щяха да я пускат на вън. Ако учеше или правеше нещо... Т.е да, тя е претърпяла трагедия, и баща й не е искал да се занимава с това... Което е гадно. Но не я е отвличал. Нито изоставил. Нито монахините са някакви откачени надзорнички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Engel,+1 за наблюдението за богатите герои. Много силно.... Както и за идеалния мъж...

 

@Стотак, не съм съгласна, че това е хубаво показано в сценария. Понеже според мен, това че пазят Анна така усърдно, е следствие на нейната фобия, а не първопричина. Ако тя не се разхождаше постоянно боса и по нощница, може би щяха да я пускат на вън. Ако учеше или правеше нещо... Т.е да, тя е претърпяла трагедия, и баща й не е искал да се занимава с това... Което е гадно. Но не я е отвличал. Нито изоставил. Нито монахините са някакви откачени надзорнички.

И по каква логика я "пазят" от нейната фобия :D.

Не е ли логично да е получила фобия от светлина, защото не са я пускали навън? Мисля, че е абсурдно да се изкарва, че едва ли не те я пазят от малка. Няма такова нещо, като да те пазят от себе си след като не представляваш заплаха за другите и себе си и за теб няма конкретна заплаха освен от този който "те пази", в демократичните страни. Другото е тоталитарна демагогия. Много добре си даваха как я държат против волята и. Разхождаше се боса и по нощница, защото едва ли е имала време да облече нещо в бързината да избяга. Чеболката я е отвлякла още като дете и я държи против волята и, няма значение къде и при какви условия след като е против волята и. Дрогират я, за да я върнат в Корея. Бащата може да е страхливец, но много ясно се усети болката му, когато нарече чеболката "убийца". Няма такова нещо като съзнателно съгласие, при наличието на принуда (или ще я затворят в друга държава, или ще я убият). Така че не знам как така стигна до извода, че я е изоставил. Да се съпротиви и да я убият ли? Това че сега не я търси е продиктувано именно от чувство за вина пред нея, което се видя много добре, когато не можа да я погледне в очите, докато пееше.

Чеболката е вършела всякакви безобразия, но дори и депутата знае, че не може да се изправи срещу силата на парите и всезнайното огледалце. Олицетворение на олигархията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен грешиш.

 

Той (бащата) не прави никакво услилие нито да й помогне, нито да я види, да говори с нея. Но мащехата не я държи в някое мазе... Не насилничи над нея. А девойката се държи като инвалид и съответно получава това отношение - ти би ли я пуснал в самолета със всичките и фобии без да е на успокоителни? Че те стюардесите да не са суперменки.... Какво, да я оставят да търчи по нощница като идиот по улиците и да крещи "Татко!"? Направи ли ти впечатление, че в Барселона никой не се опитваше да й помогне, по-скоро хората се оглеждаха за линейка... Даже нашият му писна от простотии и я остави там.

 

Иначе, да, травмата като малка е довела до фобия, но не мисля че баща й / мащехата  я държат затворена, за да психяса. По -скоро не им се занимава с нея... Ей ся нашият като вземе да я извежда по разходки, пък и тя по магичен начин взе да си сменя дрехите ... и хоп, ще й изчезне фобията... Щото от него тя няма да бяга...  :kissy:

 

А пък след няколко серии ще видим и гледната точка на мащехата за тази история. Тя е много зла и безскрупулна, но определено принципна, и държи на своето. Въпреки че и липсваше интелигентност просто да пушне К2 със снайпер своевременно, вместо да праща нек'ви слабаци да го убиват в гаража... Все едно до сега не съобрази че няма добри служители за ръкопашен бой...  Ама то тая част на сюжета е най-зле...Но според мен, не мащехата е убила майката на откачалката - по - скоро това е някаква конкуренция на кандидат президента или любимия че-бол свекър...  а тя мълчи, ей така, да ги е страх, защото е гневна и предадена.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да бе, какво има общо травмата и с фобията от светлина и общуване с хора. Такива фобии се получават главно, когато човек не е излизал често навън и не общува с хора. Случката с майка и я кара по-скоро да се обвинява. Какво значение има дали е мазе? Когато държиш някой против волята му, то това е престъпление.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...