Jump to content

Recommended Posts

На 29.08.2018 г. at 18:29, debil4e написа:

Виж ю ноу ху все още трябва да се постарае за да му стана фен:lol2:

 

За кое дърво точно говориш, че настръхнах като прочетох "ю ноу ху"? :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изпревари ме:D

Е, не е съвсем чисто дърво, по скоро в следващата категория- дърво научило се да играе. Сори , но така и не свикнах с логиката на азиатците, че щом някой е висок значи задължително е хем красив, хем талантлив:blink:

Един от тумбата на Мими

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@debil4e, поеми ти, аз ни моа :D

 

Обаче съм обективна - малкият, дето го открих случайно, е много по-дОбър и си го признавам. Неска се накарах да изчистя цялата къща и за награда довечера - филм без субси :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дърво, голямо дърво, огромно дърво, нетърпимо дърво, ужасно дърво, непоправимо дърво, Юно... Така ми е класацията, що се отнася до дървения материал в Корея :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига ся, може да има тука некоя фенка и ще й разбиеш сърцето. И мене ме гаврят за дървесата, ама аз си ги обгрижвам, да не ги боли от икебаната :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как пък ме е яд за този сериал. Историята е интересна, даже много ми хареса това, че самите герои като играеха ги даваха като герои от играта.

Обаче актрисата играеща главната героиня не можах да я изтърпя. И някъде на 17-18 серия мисля, че беше, го зарязах.

Много зле играе тая. Дето е определена за дърво, много точно казано. И в моментите като почнеше да се прави, там при игрите най-вече, като я гледам каква никаква я няма и съвсем дразнеше. Та все се навивам да изгледам филма, може пък там нещата да са по-добри, актрисата е друга поне...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, skofiild написа:

... Та все се навивам да изгледам филма, може пък там нещата да са по-добри, актрисата е друга поне...

 

 

Гледай го!  Събрана е същината на историята с леки промени и максимално изчистено от баластра. Анджела Бейби си я харесвам. Дзин Боран се справя великолепно с ролята на Найхе. Изобщо съм си го набелязала за превод някога, но кога ще му дойде реда не се знае. Заслужава си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Офффф, стигнах до 20 еп и единствената причина да не го зарежа е историята между готвача и Красавицата. Интересна история, но главната е ужасТ! Много слаба, никакви емоции и като вземе да се пули и да стиска устнички направо убива романтичния момент с копие в сърцето. А младежа се раздава, труди се. Ясно,че трябва да изиграе наивната, скромна и честна студентка, ама като се има предвид колко милиарда са китайците, надали чак токова се пристискват девойките. 

Иначе каста е супер. Все красиви актьори събрани, но инфантилщината в женските образи ми идва малко в повече.Ще го добутам до края зар-зор, но не влиза в листата с любимите ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой го харесва, кой не, факт е, че сериалът е един от най-гледаните в Китай за всички времена. И изпълнителите на главните роли са достатъчно популярни също.

Въпрос иде за друго. Актрисата в главната роля, хвърли бомбата последните дни и си зачеркна завинаги кариерата. Партията- майка не прощава.

Off Topic

С две думи- тайно заченати деца в Щатите, чрез сурогатна майка, което е забраненоно в Китай. Бившият ѝ с двете деца в ръце я порти.

 

От 3,35 минута нататък

 

С Маркъс и клюката

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жал ми е за нея, но само до частта, в която се е наложило да опре до това средство. Вярно не ми е любимка, но да я отрежат, защото е искала да има собствени деца... Колкото до гледането им, не е първата дет ги харизва на бившия и няма да е последната. Честичко виждам подобни действия на китайки в сериалите; разделят се с мъжът си и зарязва детето/та при него, започвайки начисто с новото семейство. Китаистите или по-запознатите могат да уточнят дали е културно различие или като в Кореята децата са собственост на бащата, на мен като бългъркъ:rolleyes: всеки път ми звучи странно. Както и да е, жалко за нея, защото не това трябва да е определящо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не ставам адвокат на въпросната низвергната, ама...

Off Topic

когато любимата ПМ и вездесъщата киноиндустрия много държат на главни героини, които не само имат непорочното (вдървено) поведение на тръстиков стрък, но и отговарят на същите физически параметри (да не кажа грубо, че са гладки като талпи и също толкова асексуални на вид) , то нищо чудно, че и да иска, може да не може да има поколение по нормалния начин. По груби спомени, при концлагеристките преди, и при анорексичките в наши дни, се наблюдават не само необратими промени на вътрешните органи, но и дори спиране на редовния месечен ц-л.  Трудно биха ме убедили, че този  самоходен скелет не е с анорексия/ доброволна или зорноволна/. 

В този ред на мисли, не толкова тя, а така нареченото тати на децата е за бой, щото надали не е знаел, какво ще предизвика постването на въпросната снимка.Те децата, както се казва, скоро в 1-клас ще тръгнат.  Като си искал поколение, гледай си го и си стой мирно и тихо, както до сега. Толкоз години е мълчал, ся , изведнъж, го ужилила Музата да се хвали пред света...  На това му викам чисто и просто к*****ски номер. По-интересното е, какво цели с него. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми като гледах коментари на Китайци те не я нападат за суроготното майчинство което е забранено в Китай, а за това, че той хубаво да си гледа децата ми тя айцеклетките са нейни но кво правим по нататък с тез деца. Да не са куче вече не искам оправяй се. Не че няма вина и бащата но явно мацката въбще не иска да има контакт с "нейните деца" въпреки, че са износени от суроготна майка. Така друго изнесено от тях е , че са шокирани от това, че след като се е разделила с него един път не е видяла децата и кат е почнала да се опитрва да прехвърли всичко на него кат вина (не казва, че и той не е виновен за много неща), пича е пуснал записи с изнудване на нея и нейното семейство първо когато жените са били в седмия месец мацката е решила, че не иска деца и е комуникирала с него и жената да направят аборт :huh:, после се намесили и нейното семейство абе хора който са слушали записите казват, че е помия и гадост. Значи знаем само едната страна но казват, че са я сложили в черния списък и никой не иска да работи с нея щото доказателствата са доста солидни. И мисълта ми е, че няма значение дали той иска да и разруши кариерата или изнудва а това щом не си искала да бъдеш майка за кой к...ур си решила да ги имаш и като си се разделила с тях и една година и не си ги вждала а си вееш гъза с различни младежи и си купваш баровски къщи ще си носиш последствията. И най-гадното е за самите деца...ще видим какво още ще излезне но засега тя не е отричала,че не си гледа децата и не ги иска от там ако е така аз никога не бих я оправдала като жена...Ще видим колко неща са истина...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...