Jump to content

Autophagy Regulation (2014)


debil4e

Recommended Posts

65a083b96dc7f4c7.jpg


заглавие: 噬规者,  Autophagy Regulation, Macrophage Regulation, Macrophage: The Devourer, The Rule Breaker, Макрофаг: Ломая каноны, 룰브레이커

тип: манхуа

година: 2014г

статус: онгоинг (113 чапа+)

жанр: екшън, приключения, фентъзи, шонен, свръхестествено

автор: Chang Guo Peng, Ji Ye-Ya Ku Mo

арт: Chen Cheng

инфо:  :click:

чети онлайн:  :click:  :click:  :click:

резюме: Никой не е над закона и за да ефективно правосъдието,  той трябва да важи за всичко и за всички, така е справедливо или поне в това вярва Райън, редови дедектив в полицията. Само че, законът никога не е само един и по тази причина не винаги се прилага само и единствено от силите на реда. Те отговарят само за действието му в света на хората, а той не е единствен и има отделна организация, която охранява "границата" и следи за нарушения при нея. На младия полицай му се налага да научи това по трудния начин. При преизпълнението на дълга си той попада на грешното място и в грешния момент,което както знаем рядко остава без последствия. В конкретния случай, при търсенето на доказателства за убийство на което става свидетел, Райън се сдобива със сила, която не е искал, но и не може да върне. Всъщност май не е чак толкова зле, пак е дедектив, но работи на две места едновременно. Лошото: в полицията,  от която между другото си получава заплатата в никакъв случай не трябва да разбират за втората агенция(където работи pro bono publico) най-малкото защото наказанията за провинение от този тип в "другото бюро" започват директно от премахване на нежелания свидетел.


лично нение: От доста време се глася да му направя тема, но чаках да се посъберат чапове, защото релийзите бяха доста нередовни. Това е едно от малкото заглавия, което не е по новела и за разнообразие е черно бяло. Симпатичен шонен, с много битки и миш  маш от идеи и религии, леко разпилян, но лесен за четене.  Периодичните залитания поне получиха някакво обяснение като видях, че манхуата е дело на екип от трима автора- орел, рак и щука :dunno: . Както и да е ,  вече стигнахме до фазата със задължителния за този жанр турнир и засега се движи по утъпкан коловоз без изненади. Аз чакам да видя как главния ще се разбере с нещото в него, което разбира се има собствено съзнание и по неизвестни причини се съобразява с хоста си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...