Jump to content

Сайтове за гледане на азиатски филми онлайн


Recommended Posts

Най-често не ми се занимава да тегля сериалите, които следя, затова ги гледам онлайн. Предлагам всеки да си даде тук линк за предпочитания от него интернет-ресурс. Аз няма да се изхвърлям много и ще дам само три линка ;)

 

Навремето гледах в dramacrazy, после се прехвърлих към gooddrama, щото имаше по-малко реклами. Сега обаче "добрата драма" бъка от анимирани банери и поп-ъпи и ме издразни жестоко (чак ми цикли видеото от претрупване с реклами), затова прескочих на dramacool - много прилично място с бързи ъпдейти на новите епизоди и нито една (!) реклама ;) Освен това видеата в драмакуул не са на части, ами са си качени като цели епизоди. Предлага се и избор за желаната резолюция най-често. Засега от този сайт съм най-доволна ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз засега съм доста доволен от viki.com.  Освен от компютри, може да се гледа и от Xbox, телефони, таблети, смарт телевизори на самсунг и други, при това с HD качество. Също има доста сериали със субтитри на български. Ще е много яко, ако се превежда повече там. :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Към руските да добавя  и http://animeblaze.ru/ , а приятно се изненадах като попаднах  на  http://serialmaniq.com/index/korejski_seriali/0-23 - с български титри .

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://viooz.co/

KBS Word TV

http://www.youtube.com/user/kbsworld?annotation_id=annotation_3399379005&feature=iv&src_vid=aNCKkQS9luw&sub_confirmation=1

С английски субтитри

http://www.dramago.com/

С руски превод

http://doramaland.org/index.php?sid=2ac0495bd8b79ae4b0a91205994af753

С английски превод

http://www.koreandrama.org/

Редактирано от dido100
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

thedemon1238, подозирам, че и в dramacool може да се гледа от различни устройства (макар да не ползвам смартфон), защото предлагат по избор и качество 380р. Наистина съм много доволна от сайта, избирам си желаната резолюция, пускам виеото и то си върви гладко от-до без чакане и засечки. Днес чак видях, че са си написали като подзаглавийце "Наслаждавайте се на гледането без реклами", така че явно това им е кредото :) А на мен рекламите по различните ресурси за зяпане онлайн вече сериозно ми скъсаха нервите.

 

Мерси на всички за линковете! :kissy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С български превод и напоследък все повече качени филми и сериали има vbox7. Живи и здрави да са тези, който качват особено когато нямам никакво място за даден сериал или искам да проверя дали ще ми допадне или не :) http://kandjdrama-catalog.blogspot.com/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://dramalove.tv/

Тук можете да гледате онлайн послените корейски сериали с английски субтитри (казват, че излизат от 3 до 8 дни след излъчването им).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, това е моя сайт по който работя от доста време и който пуснах съвсем скоро.

Засега има само няколко драми за гледане, но предстои да се добавят още.

Ако имате въпроси, или предложения какво искате да видите на сайта(или пък критики за нещо което не ви харесва), може да ми пишете на лично или от формата в сайта.

 

Редактирано от superkdrama
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, вече имаме и тв шоу-програми ;) но за съжаление само с английски субтитри засега(някои дори липсват, ще е добре да се намери някой да преведе директно от корейски).

Започваме с класиките - X-man и Running man

X-man :click:

Running Man :click: (еп. 1-227)

Редактирано от superkdrama
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Написах го в друга тема, но аз съм почитател на:

 

https://nkiri.com/

 

Падам си по простичките неща. Щракам, тегля или гледам директно. Субтитри от тук, ако има. Качеството е зле, четиристотин и осемдесет, но става за непретенциозни. Аз не съм.

 

Каквото не намеря там, гледам да е от място, което ме праща на mega.nz. Но тук врътката е, че си трябва торчица, оти още на третия или четвъртия епизод подопечното на Ким Дот Ком ще вземе да писка, че си му ударил лимита и платеще. Ким винаги си е бил наглец.

 

 

п.п. Разбира се и при archive.org нещата са прости, ама там например ще го намериш с арабски субтитри или някакво такова, пък може да е поорязано. Леко несигурна работа, но бива;

 

п.п.п. Да не забравяме, че вече и самите канали често си качват неща директно в тубата. Например така гледах спящата красавица, крокодилка Ким Те Хи, дето се разочаровах много.

Редактирано от kdramamen
допълнение и връзка
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знаете (може би), че не си падам по js. Съответно си търся неща, които не го ползват много-много.

 

От днес имам нов любимец.

 

Падна ми ченето като видях, че това работи на Android 4.4.2, което хич не е нова версия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...