Jump to content

Сайтове за гледане на азиатски филми онлайн


Recommended Posts

Най-често не ми се занимава да тегля сериалите, които следя, затова ги гледам онлайн. Предлагам всеки да си даде тук линк за предпочитания от него интернет-ресурс. Аз няма да се изхвърлям много и ще дам само три линка ;)

 

Навремето гледах в dramacrazy, после се прехвърлих към gooddrama, щото имаше по-малко реклами. Сега обаче "добрата драма" бъка от анимирани банери и поп-ъпи и ме издразни жестоко (чак ми цикли видеото от претрупване с реклами), затова прескочих на dramacool - много прилично място с бързи ъпдейти на новите епизоди и нито една (!) реклама ;) Освен това видеата в драмакуул не са на части, ами са си качени като цели епизоди. Предлага се и избор за желаната резолюция най-често. Засега от този сайт съм най-доволна ;)

Link to comment
Share on other sites

Аз засега съм доста доволен от viki.com.  Освен от компютри, може да се гледа и от Xbox, телефони, таблети, смарт телевизори на самсунг и други, при това с HD качество. Също има доста сериали със субтитри на български. Ще е много яко, ако се превежда повече там. :) 

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

thedemon1238, подозирам, че и в dramacool може да се гледа от различни устройства (макар да не ползвам смартфон), защото предлагат по избор и качество 380р. Наистина съм много доволна от сайта, избирам си желаната резолюция, пускам виеото и то си върви гладко от-до без чакане и засечки. Днес чак видях, че са си написали като подзаглавийце "Наслаждавайте се на гледането без реклами", така че явно това им е кредото :) А на мен рекламите по различните ресурси за зяпане онлайн вече сериозно ми скъсаха нервите.

 

Мерси на всички за линковете! :kissy:

Link to comment
Share on other sites

С български превод и напоследък все повече качени филми и сериали има vbox7. Живи и здрави да са тези, който качват особено когато нямам никакво място за даден сериал или искам да проверя дали ще ми допадне или не :) http://kandjdrama-catalog.blogspot.com/

Link to comment
Share on other sites

Здравейте, това е моя сайт по който работя от доста време и който пуснах съвсем скоро.

Засега има само няколко драми за гледане, но предстои да се добавят още.

Ако имате въпроси, или предложения какво искате да видите на сайта(или пък критики за нещо което не ви харесва), може да ми пишете на лично или от формата в сайта.

 

Edited by superkdrama
  • Like 2
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Здравейте, вече имаме и тв шоу-програми ;) но за съжаление само с английски субтитри засега(някои дори липсват, ще е добре да се намери някой да преведе директно от корейски).

Започваме с класиките - X-man и Running man

X-man :click:

Running Man :click: (еп. 1-227)

Edited by superkdrama
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...