Jump to content

BLΛƆK PIИK


Recommended Posts

Остава по-малко от седмица до премиерата на дългоочаквания романтичен драматичен сериал на JTBC, 'Snowdrop'!

Преди премиерата на поредицата, която предстои на 18 декември в 22:30 KST, JTBC разкри интимен основен постер, включващ главните роли на историята Jung Hae In и Jisoo от BLACKPINK. На плаката двамата влюбени се гледат в очите, споделяйки потаен момент.

 

1639442407-128120-105600-5325.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента активна като глобална муза за „Dior“, Джису разкри нова, елегантна и зряла страна за корицата на списание „Dazed“ от януари 2022 г.

 

1639799165-fgy2bc5akaehcz5.jpg 1639799176-fgy28toamamqv7z.jpg

 

Off Topic

 

1639799166-fgy2fnxagammv2k.jpg 1639799166-fgy2nx-auaed5vy.jpg

 

1639799166-fgy2utpaqaeapzg.jpg 1639799176-fgy253jamaarmir.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами, не е тайна, че аз по женските Кпоп групи много не си падам, не ги слушам чак толкова по-точно и затова и нямам много любимки, но специално Джису много си я харесвам. Гледайте как използвах "много", тамън три пъти в изречение. :D Жива и здрава да е Джису, голяма сладурана е, чаровна и красива.

И ми е много естествена. :wub:

 

aaa3faddf6235a6e4a4131131023b549.gif

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Корея е вече 11.02. Честит рожден ден на любимката ми Rosé Много здраве и професионални успехи ѝ пожелавам.

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А сега честит рожден ден на моята прекрасница и талантлива Rose.Желая и всичко най-хубаво,щастие и успехи и най-вече здраве.

YG FAMILY on Twitter | Happy birthday rose, Birthday roses, Blackpink  birthday dates

Soompi on Twitter: "Happy Birthday to #BLACKPINK's Rosé! #HappyRoseDay  https://t.co/PBrP3q41vj https://t.co/ltfR8H5Ddz" / Twitter

Красива и талантлива и дори хубаво танцува.

FLQKgiZakAEgSRV?format=jpg&name=mediumFLPtUeEUUAk34JA?format=jpg&name=large

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jisoo е звездата на корицата на Vogue за април!

След дълга и уморителна фотосесия, Jisoo седна за интервюто си за Vogue след 1 часа сутринта - но все пак остана толкова игрива, както винаги. По отношение на посланията, които могат да бъдат предадени чрез модата, Jisoo коментира: „Забавно е! Също така намирам за приятно да откривам нови страни за себе си. Искам също така другите да придобият увереност, когато ме видят и чувстват, че е добре да създаваш промяна и да поемаш предизвикателства."

По време на кариерата си Jisoo е преживяла много растеж, което е особено очевидно с неотдавнашното й начинание в актьорството. За своя актьорски опит тя обясни: „Запознах се с много нови хора. Научих, че нещо очевидно за мен може да бъде напълно непознат въпрос за другите и че можем да имаме едни и същи мисли и притеснения, дори ако работим в различни области. Предполагам, че мога да кажа, че моята гледна точка за света е станала по-широка?"

Тя добави: „Докато действах, мисля, че успях да се съсредоточа върху себе си. Мислех много. Продължавах да изживявах процеса, при който се питах „Какво е това, от което имам нужда в момента?“ и след това си давам мнение, така че имах чувството, че мога да живея, докато гледам себе си малко повече. В резултат на това успях да се ценя малко повече, което се превърна в голяма помощ.”

Jisoo постигна много глобален успех, като BLACKPINK беше поканена в Coachella, беше артистът с най-много абонати в YouTube, сътрудничи с изпълнители като Лейди Гага, Селена Гомес и Дуа Липа и присъства на събития като Седмицата на модата в Париж.

Тя откровено коментира: „Не казвам просто това, но не съм съвсем сигурна, когато хората казват, че съм постигнала огромни неща. Тъй като тренирах песните на Лейди Гага преди 10 години, определено е огромна чест да си сътруднича с нея. Но как да кажа това? По-близо е да работим заедно, след като станем приятели."

Jisoo продължи: „С нашето представяне на Coachella бях твърде заета да мисля да завърша, без да правя грешки, които не можех да кажа колко голяма всъщност беше тази сцена и колко много се забавляваха всички. Моите членове бяха толкова щастливи и всички казаха „Уни! Има толкова много хора. Толкова съм развълнувана.'"

Смеейки се, Jisoo добави: „Аз бях единствената, който си пое дъх и каза:„ Не знаех. Просто го направих, докато гледах хората отпред сега. Толкова бях извън това…“ Тя продължи: „Тъй като всъщност не го усещам, не мога да се променя. Ето защо хората около мен казват, че сега съм същата, каквато бях преди дебюта си.”

По различен начин това означава, че Jisoo има солидна основа, която не се променя лесно от заобикалящата я среда. Тя отговори: „Харесвам това в себе си. Чувствам се горда, когато виждам, че не се поклащам. Има много случаи, в които хората гледат на другите и казват: „И аз искам това“ или „И аз искам да стана такъв“ и забравят какво наистина са искали да направят. Наистина мразя това чувство. Вместо другите, мисля, че е най-важно да гледам себе си."

Вместо да има модел за подражание,  Jisoo обясни как гледа към бъдещото си аз, за да намери какво пътуване е подходящо за нея. Тя сподели: „Иска ми се да съм някой, който гледа повече към собственото си щастие. За известно време имах чувството, че спринтирам, просто се справям с всякакви ситуации, които мога в момента. Това е моето променено мислене, след като преживях много неща, но от определен момент нататък започнах да давам приоритет на мисленето какво трябва да направя, ако искам да бъда щастлив. Ето защо бъдещата  Jisoo е в много щастливо състояние и ако просто си помисля, че я следвам по стъпкит], сега също ще бъда по-щастлива.”

Пълната фотосесия и интервю на Jisoo ще бъдат достъпни в априлския брой на Vogue!

Изт. + още снимки..

 

viu1647803786n.jpeg cqs1647803804x.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...