Jump to content

BLΛƆK PIИK


Recommended Posts

Lisa пусна страхотен плакат, където доминира със своето мощно присъствие.

Тя ще пусне албума си „LALISA“ на 10 септември от 13:00 ч. KST и 12 ч. EST. Така че очаквайте още тийзъри до излизането му.

 

1629904536-image.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лиса пусна поредния силен визуален тийзър за „LALISA“.

Освен това, тя надхвърли 100 000 копия за предварителна поръчка за период от 27 часа в Ktown4U, счупвайки рекорда като най-бързата K-pop изпълнителка, която го е  направила.

 

Според YG Entertainment на 31 август, предварителните поръчки за първия сингъл на Лиса BLACKPINK „LALISA“ надхвърлиха приблизително 700 000 копия, 4 дни след като продажбите започнаха на 26 август.

Това официално ще даде на Лиса честта на най-високата плоча с предварителна поръчка за всеки соло изпълнител на K-Pop за всички времена. Други прогнози за рекордни продажби през първата седмица за женска солистка на K-Pop са много вероятни през следващата следваща седмица.

Междувременно първият сингъл албум на Лиса „LALISA“ ще бъде издаден като обикновен компактдиск, като албум на KiT и като ограничено издание. Албумът е насрочен за излизане на 10 септември в 12 ч. EST през различни музикални платформи по целия свят.

 

LISA - FIRST SINGLE ALBUM LALISA VISUAL TEASER #2

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пореден тийзър плакат от Лиса.

Тя ще проведе обратно броене на живо на V Live на 9 септември в 23:00 EST/ 10 септември в 12:00 KST.

1630509036-image.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Следващата седмица Лиса ще участва в 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon' по NBC!

На 3 септември „The Tonight Show“ зарадва феновете с изненадващото съобщение, че Лиса ще бъде музикален гост в предстоящото предаване на 10 септември, изпълнявайки първия с и самостоятелен сингъл за първи път!

:click:

 

Jisoo показа красотата си през есенната мода.

Корейската модна марка MICHAA пусна снимки на Jisoo, тяхната муза, носеща женската модна линия от есента 2021. Като се вземат предвид последните времена, когато пътуването е станало трудно поради COVID19, MICHAA пусна снимката с темата за пътуване във времето. Jisoo се превърна във пътешественик във времето, който пътува назад във времето, за да покаже винтидж мода със своите грациозни прелести.

 

1630697465-image.png 1630697474-image.png

 

Off Topic

 

1630697506-image.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jisoo, на втората снимка с панталона е страхотна.

Такъв тип визия е нейния, отива и на характера и още повече подчертава красотата и.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излезе трак листа за първия самостоятелен албум на Лиса.

Песните ще са две, заглавната "LALISA" и "Money", както и инстументалите за двете песни.

1630854545-e-h6fxducaslvjc.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лиса иска да я обичаш безусловно в тийзъра за MV за предстоящия й солов дебютен сингъл "LALISA"!

В тийзъра Лиса излъчва ненадмината харизма на елегантни кралски особи в ослепителна рокля. Първият самостоятелен албум на Лиса „LALISA“ понастоящем е достъпен за предварително запазване чрез различни платформи за стрийминг на музика, преди излизането му на 10 септември в 12 ч. EST. Албумът съдържа две песни, включително заглавната песен "LALISA", композирана от 24, Bekuh BOOM и Teddy; и "Money", съставена от 24, Bekuh BOOM, R.Tee и Vince.

 

LISA - 'LALISA' M/V TEASER

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последният постер на Лиса, който пусна, оповестява, че денят настъпи /нали в Корея вече е утре/. Тоест малко ни дели от това да видим и чуем какво е сътворила самостоятелно. 

Обаче, гледайки я колко величествено изглежда тук, се присетих нещо. Съвсем същото излъчване имаше и при едно нейно участие преди известно време.

Следящите шоуто "Kingdom" или поне какво се случва с момичетата, трябва да са видяли, че тя взе участие в едно от изпълненията на iKON, които бяха част от шоуто. Да си призная, не съм и най-големият фен, така че не я възхвалявам сега или нещо такова, но наистина това видях и си го казвам.

Това изпълнение ми направи огромно впечатление, много пъти го гледах и някак си когато започва нейната част, вижда се някаква класа, дори останалите участници го коментираха, а тя се появи буквално за съвсем малко, но определено си каза тежката дума.

/Не, че и момчетата от IKON не носят това усещане, това предаване заради тях го гледах, но това е друга тема/. Да се върнем на Лиса, явно наистина има нещо в тия момичета, че са така харесвани, уважавани, обичани и както каза Хан от Stray Kids тогава: Ето това е звезда.

 

Не е качвано в темата, затова го споделям.

На 21 май 2021 г, в трети кръг на “Kingdom: Legendary War” всяка от шестте състезаващи се групи представи спектакъл, който съответства на темата „No Limit“, което означава, че групите са свободни да изпълнят всяка песен по свой избор и да привличат каквито и да е участия на изпълнители, които харесват.

iKON започна нещата с вълнуваща преинтерпретация на популярния B-side "Pretty Savage" на BLACKPINK и за да стане по-интересно, не друг, а самата Лиса се присъедини към тях на сцената за представлението.

 

***

E-2f-Hh5-VIAg-Yke-M.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ауууу, много ми харесва моята любимка.

Клип, мелодия, да не говоря за визията  и танците.

Няма слабо място, Браво!!!!!!!! Прекрасна Лиса, прекрасна:yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лиса сподели мислите си за дългоочаквания си солов дебют!

На 10 септември Лиiа проведе онлайн пресконференция няколко часа преди излизането на първия й самостоятелен мини албум „LALISA“. По време на конференцията тя призна, че е отнело много време, за да започне, че най-накрая прави своя дългоочакван солов дебют.

„Все се чувствам нервна и все още не мога да повярвам“, каза Лиса. „Дори когато практикувах хореографията, не бях сигурна дали това наистина се случва, но когато заснех музикалното видео, най-накрая започна да се чувства истинско.“

„Радвам се, че мога да покажа първото си самостоятелно изпълнение и се надявам, че BLINKs [феновете на BLACKPINK] ще го гледат любезно“, продължи тя. „Тъй като това е първият ми самостоятелен албум, а също и защото заглавието на албума е моето име„ Lalisa “, той има много значение за мен. Благодаря много на BLINK, които чакаха моя солов дебют дълго време. Работих усилено, за да се подготвя. ”

Що се отнася до това защо е избрала да кръсти албума си „LALISA“, Лиса обясни, „исках да покажа най -готината страна на себе си чрез албум]. Исках да се покажа, Лалиса, точно такава, каквато съм, поради което в крайна сметка използвах това заглавие. ”

Описвайки заглавната си песен - наричана още „Lalisa“ - Лиса сподели: „Мисля, че това е песен, която наистина може да покаже силата на моето име и моята уверена страна. Надявам се хората да чуят песента и да си помислят: „Уау, това е. Това е нещо, което само Лиса може да направи. “Хореографията също е лесна за танцуване, така че се надявам, че ще се забавлявате да танцувате с нея."

Лиса спомена също, че песента и нейният музикален видеоклип ще включват елементи от нейното тайландско наследство, обяснявайки: „Исках„ Lalisa “да има тайландско усещане. Комплектът и тоалетите също улавят добре тайландското настроение. "

„След като казах, че искам да включа тайландско настроение, Теди аранжира песента в тайландски стил и бях толкова трогната“, спомня си тя. „Наистина ми хареса как се получи. Носех и тайландски дрехи във видеоклипа. Мисля, че резултатите излязоха наистина красиви. "

Лиса, която е известна със своите вече емблематични бретончета, по-късно разкри, че феновете могат да очакват с нетърпение да видят нова страна от нея в сакото на албума за „LALISA“.

„Исках да покажа нова страна на себе си, затова за първи път оголих челото си по време на снимките на сакото ми в албума“, каза тя. „Феновете ми никога досега не са ме виждали с оголено чело. Тъй като исках да покажа нещо ново, реших и накрая оголих челото си. "

Що се отнася B-side „Money“, Лиса коментира: „Това е хип-хоп песен, на която всеки може да се наслади. Веднага щом я чух, наистина исках да бъда тази, която ще я изпея. "

Лиса сподели също, че нейните колежки от BLACKPINK са прекарали часове с нея в нейния музикален видеоклип, за да покажат своята подкрепа.

„И Джени, и Розе показаха страхотни неща със соловите си дебюти, така че работих усилено, за да опитам да покажа и добри неща“, каза Лиса. „Всички останали членове дойдоха на музикалния ми видеоклип, за да ме развеселят, и останаха с мен до малките часове на сутринта. Чувствах се толкова утешена от присъствието им. ”

Лиса продължи да говори за това колко много й липсва да се види лично с феновете си. „Отдавна не бях виждала BLINK, че понякога гледам концертни видеоклипове, където бях заедно с феновете“, разкри тя. „Аз също подготвям забавно съдържание, така че, моля, изчакайте го.“

Накрая, на въпрос какво се надява да постигне със своя солов дебют, Лиса отбеляза: „Вместо да се фокусира върху класирането, надявам се хората да видят, че Лиса има и тази страна. Ако мога да зарадвам BLINK с моите песни и изпълнения, ще съм доволна. "

Соловият мини албум на Lisa „LALISA“ излезе на 10 септември в 13 часа. KST и тя изпълни дебютния си сингъл „Lalisa“ за първи път в The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”  на 10 септември ET (11 септември KST).

Изт.

Lisa-2.jpg Lisa-4.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лиса пусна специален клип за „LALISA“!

Между другото, много ме кефи как звучи това, Лиса - Лалиса. :P

 

Lisa - "Lalisa" Special Stage...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес по време на интервю с Dometi Ongo, по време на продължаващите музикални награди на MTV Video, пуерториканският певец Ozuna  сподели мисли за песента си „La Funka“, която дебютира днес във VMA. Изненадващо, той директно потвърди, че скоро ще бъде пусната нова песен с участието на момичешка група BLACKPINK и рапъра Megan Thee Stallion.

След като бъде пуснат, това ще бъде третият колаборационен проект на BLACKPINK, след като работи с Дуа Липа за „Kiss and Make Up“ и Лейди Гага за „Sour Candy“.

Туитър

1631508241-20210913-120134.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На откриването на „2021 Met Gala“ Rosé пристигна ръка под ръка с Антъни Вакарело, креативния директор на „Yves Saint Laurent“.

Една от ръчно подбраните световни музи на Vaccarello за „Yves Saint Laurent“, Rosé без усилие разтърси елегантна рокля на YSL, изваждайки зашеметяваща двойка дизайнер-муза на тазгодишната „Met Gala“.

Междувременно „Met Gala“ е ежегодно събитие за набиране на средства за Института по костюми на Метрополитен музей на изкуството в Ню Йорк и се празнува като едно от най-големите модни събития на годината.

Клипчета

E-Nmunt-VEAc-U3-Pj.png

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...