Jump to content

BLΛƆK PIИK


Recommended Posts

-След като Съюзът на здравните и медицинските работници в Корея неодобриха визията на Джени като медицинска сестра в новият им клип, YG съобщи, че клипът ще бъде радактиран и скоро ще бъде пусната новата версия.

Изявлението им бе, че не е имало намерение да показват сексуално медицинските сестри чрез MV-то.

Корейският съюз на здравните и медицинските работници одобри решението им за промяна на видеото.

Клик

 

-Ютуб каналът на групата надмина 50 милиона абонати.

 

-Момичетата получиха три номинаци на MTV Europe Music Awards за 2020 г. (EMA) в категориите the Best Group, The Biggest Fan и Best Collaboration за сътрудничеството им със Селена Гомез “Ice Cream”. 

The 2020 MTV EMA ще се излъчи глобално по MTV на 8 ноември. Гласуването е отворено до 2 ноември на официалния уебсайт.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента тече нещо ново от мацките в канала на 1thek

Има Анг суб ~

블랙핑크의 텐션 넘치는 감옥 탈출로제 성대모사부터 챙츄 랩까지 한가득 | BLACKPINK_Lovesick Girls | 인터뷰감옥 | Prison Interview

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Денс практика от момичетата...

BLACKPINK - 'Lovesick Girls' DANCE PRACTICE VIDEO

 

Допълвам..

Интервю с тях.

ВLACKPINK &  Mosquito Amazon Music Interview Outtakes With Jeff Benjamin

 

Редактирано от skofiild
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Участието на момичетата днес в Inkigayo, където взеха трофея и това им е първата награда за "Lovesick Girls". Имали са две изпълнения.

BLACKPINK(블랙핑크) - Lovesick Girls @인기가요 inkigayo 20201011

 

Off Topic

 

BLACKPINK(블랙핑크) - Pretty Savage @인기가요 inkigayo 20201011

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BLACKPINK ще поздрави феновете чрез „TikTok Stage With BLACKPINK“ на 21 октомври в 19:00 KST...

Ek-Q9ni0-U8-AENQSq.png

 

Тийзър: :click:

 

Днес ще се излъчи документалният филм на Netflix „BLACKPINK: Light Up The Sky“.

Ek-QG4-T1-Wo-AE6n-VT.jpg

 

 

Една статия:

Blackpink разкрива: Документален филм на Netflix търси извън светлините на прожекторите.
Режисьорът Каролайн Сух се надява да предостави „човешката страна“ на K-pop суперзвездите.

Off Topic

 

Преди да се превърнат в глобална K-pop сензация, четирите членове на Blackpink са имали своите обикновени моменти, израствайки в различни части на земното кълбо и се събират, за да се разпространят обратно в света като едно.

Новият оригинален документален филм на Netflix „Blackpink: Light up the Sky“ показва личните истории за това как четирите момичета се превърнаха в най-голямата момичешка група на K-pop.

Преди пускането на филма, квартетът проведе глобална пресконференция в Сеул вчера, към която се присъедини режисьорът на документалния филм Каролайн Сух от Ню Йорк чрез видеоконференция. Събитието беше предадено на живо поради опасения относно COVID-19.

„Чувствахме се странно, когато се изправихме пред нашите млади„ аз “. От дебюта си показахме само блестящата ни страна, така че с документалния филм искахме да разкрием по-обикновената страна от нас ", каза рапърът на групата Джени и добави:" Чудихме се как да разкрием историите си, и при срещата с директора Су, работата напредва гладко. "

Въпреки че никога не е била фен на K-pop, Сух каза, че като американка от Корея винаги е била очарована от бързо разпространяващата се индустрия.

По-рано Сух продуцира аплодирания от критиката документален филм на Netflix “Salt Fat Acid Heat.”

„Исках да покажа как се е родила групата и пътищата, по които са минали, за да станат Blackpink. Слушахме техните истории във всяка от перспективите на членовете “, каза Сух.

Групата е първият K-pop акт и четвърият изпълнител,, представен в оригинален документален филм на Netflix, следвайки Лейди Гага, Бионсе и Тейлър Суифт.

„За мен е чест да имаме имената си до такива световни звезди. Безрезервно сме споделяли как четирите работихме усилено заедно досега “, каза най-големият член на екипа Джису.

„Честен” и „личен” изглежда са ключовите думи на документалния филм, описващ пътуването им, надхвърляйки четирите години от дебюта им през 2016 г. Според Сух, тя прегледала стотици часови кадри, предоставени от лейбъла на групата YG Entertainment.

От детските истории на всеки от членовете до времето им като стажанти, документалният филм разгражда групата до нейните корени, като в същото време споделя разкрити задкулисни клипове от най-големите им моменти, като представянето им в Coachella.

Роуз, корейският член на групата от Нова Зеландия, каза, че разнообразните езици, които се говорят в документалния филм, доказват колко искрено са се отворили членовете. „За да говорим по-честно, отговорихме на нашите най-удобни езици. С Джени говорихме на английски, докато Jisoo каза на корейски, а Lisa на тайландски. Има много език, но мисля, че това също символизира нас. "

В работата с четирите Сух каза, че осъзнава, че зад постиженията на момичетата стоят усилия и добри сърца. Въпреки че се събраха като съотборници, момичетата са по-скоро сестри и семейства един за друг, добави режисьорът.

С документалния филм като рядък случай, извеждащ момичетата пред камерите извън сцената, Лиса, членката на групата, идваща от Тайланд, заяви, че преживяването е изненадващо лесно, благодарение на Сух, която направи удобна среда за членовете.

„Отначало беше неловко да бъдем честни, тъй като не сме свикнали да отваряме а ежедневието си, но скоро свикнахме с камерите“, каза Лиса и добави: „Всичко беше забавно. Толкова съм развълнувана, че най-накрая идва. Надявам се, че всички ще го харесат. "

Членовете също имаха шанса да погледнат назад към собствените си пътувания, ставайки K-pop суперзвезди.

Роуз каза: „Въпреки че всички произхождаме от поразително различни среди, що се отнася до музиката, винаги бихме имали сърцата си на едно и също място. Мисля, че сме пораснали, за да си приличаме. "

Според Роуз заглавието идва от текста на песента им "How You Like That" от скорошния им албум, добавяйки, че тя чувства, че групата свети най-ярко, когато четирите са заедно.

Затваряйки събитието, Jisoo каза: „Докато бяхме работили за мечтата си преди дебюта, сега имаме хора, които ни подкрепят. Въпреки че много се е променило около нас, ние четирите сме еднакви отвътре “, добавяйки,„ Надяваме се, че документалният филм ще ни отведе по-близо до нашите фенове, Blinks. “

Осъществявайки грандиозен вход на музикалната сцена на K-pop през август 2016 г. с първия си сингъл „Square One“, Blackpink оглави музикалните класации в и извън страната. Издавайки първия си пълнометражен албум „The Album“ на 2 октомври, квартетът става първата група K-pop момичета, която дебютира номер 2 в класацията Billboard 200 и номер 2 в основната класация на албумите на британските официални класации. Групата е качила седем песни в класацията на Billboard’s Top 100, което също е най-добрият подвиг, постигнат като корейски женски акт.

 

Източник: :click:

 

20201014000587-0.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джени се обединява с CHANEL за W Корея

Ek-V-F5x-X0-AI7y-Il.jpg Ek-V-GFAXs-AEw1-Xg.jpg

 

Off Topic

 

Ek-V-GRn-WAAAo-KEV.jpg

 

Добавям...

Пуснаха клип зад сцената покрай фотосесията за новият арбум.

BLACKPINK - 'THE ALBUM' JACKET MAKING FILM

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да попълня участията им в музикалните шоута...

Off Topic

 

블랙핑크 -Lovesick Girls (BLACKPINK -Lovesick Girls) 20201017

 

BLACKPINK(블랙핑크) - Lovesick Girls @인기가요 inkigayo 20201018

 

 

Момичетата за Mubeat

 

Да добавя и това...

Момичетата се появиха на гости в “Jimmy Kimmel Live!”

На 20 октомври BLACKPINK участва в популярното американско токшоу късно вечер "Jimmy Kimmel Live!" като първата K-pop момичешка група, направила това. Чрез видео чат на живо групата говори за своите фенове и последното си издание “THE ALBUM.”

По време на интервюто Джими Кимел говори за славата на групата и дали им е трудно да излязат навън публично. Rosе и Jennie обясниха, че докато са добре покрити и прикрити, няма да е проблем да излязат навън. Jennie добави: „Това е голяма тайна, но ние носим шапки и качулки, за да прикрием.“

Rosé  обясни, че са избрали името BLACKPINK, защото двата цвята представляват групата най-добре. Тя спомена песента им „Pretty Savage“ и сподели: „Ние сме много момичешки, но в същото време сме и много диви.“ Освен това, когато я попитаха за любимата си английска фраза, Jisoo избра: “It’s a pity.”

Членовете разговаряха и за посещение на училище за изкуства и представления. Rosе коментира, че въпреки че първоначално е била развълнувана да се откаже от редовните предмети, по-късно е помислила, че би било хубаво да научи и тези предмети. Тя добави, че вместо това трябва да научат много езици като корейски, японски, английски и китайски.

По време на участието си в Coachella, Jennie разказа как им е било приятно да гледат представления на Coachella, когато са били обучавани. Lisa спомена, че също е много развълнувана да види Джейдън Смит и е изненадана да види баща му Уил Смит да рапира на сцената. Накрая Jennie разказа колко развълнувана е групата да чуе, че ще си сътрудничат с Cardi B за новия си албум.

Вижте пълното интервю по-долу!

Jimmy Kimmel Interviews BLACKPINK!

 

Вижте и тяхното представяне на „Lovesick Girls“ за шоуто:

BLACKPINK - 'Lovesick Girls' Jimmy Kimmel Live

 

Lisa е е обявена за официалното глобално лице на „MAC Cosmetics“., което я прави първата жена K-Pop идол, отговорна за световната визуална кампания на марката.

В публикацията в Twitter , най-добрата козметична марка обяви, "Ние сме готови най-накрая да обявим Lisa от BLACKPINK като най-новото лице на MAC Cosmetics." Глобалният креативен директор Дрю Елиът заяви: „Винаги уверена и никога такава, която да избягва рисковете, тя олицетворява нашия ангажимент да празнуваме индивидуалността и себеизразяването преди всичко. Нямаме търпение феновете й да видят какво има в запаса си чрез нашето сътрудничество. "

Lisa  също коментира: "MAC наистина е в челните редици на определянето на тенденции, за което ми се припомня всеки път, когато видя MAC кампания или невероятния външен вид, който техните артисти създават зад кулисите на модните седмици по света. За мен е чест да си партнирам с марка с такова невероятно наследство и ненадминат опит в гримьорството. Аз съм развълнуван и очаквам с нетърпение това пътуване. "

Ek12-MEh-WAAAwna1.jpg

 

Off Topic

 

Ek12-L3g-Xg-AIEMpz.jpg

 

Rosé разтърси вечните, класически модни стилове като глобална муза на „Saint Laurent“ за броя на списанието „Dazed“ следващия месец!

За цялата тази живопис тя позира изключително в колекции „Saint Laurent“, проектирани от креативния директор Антъни Вакарело. Опитвайки класическите стилове на Vaccarello, Rosé коментира: "Мислех, че знам какво е" класическо "доста добре, но се оказа не толкова. Винаги се уча от дизайна на Антъни. Чудно е как той може да изразява такива стилове, използвайки латекс като има също толкова много различни шарки и цветове, но всичко това е обединено с "подпис на Сен Лоран," класическо "настроение."

По-късно по време на интервюто си Rosé също обсъди своя уникален певчески глас. "Много хора ми казват, че гласът ми е уникален, но никога не съм мислил по този начин по време на дебютните си дни. Целта ми винаги беше да стана" добра певица ", а не" уникална певица ". Никога не съм се опитвала да създавам уникален стил или тон и не съм практикувала да се опитвам да направя гласа си по-различен. В днешно време, когато го чуя, мисля като хора, разпознаващи собствения ми характер, така че го приемам като много голям комплимент ", отбеляза тя .

Ek1-DCVr-WAAAKwt-I.jpg 1603247527-1.jpg

 

Off Topic

 

Ek1-DCqh-XIAAum47.jpg Ek1-DCe0-XYAAq-ZB.jpg

 

1603247527-2.jpg 1603247527-3.jpg

 

1603247527-2109743.jpg 1603247528-4170788.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момичетата днес са били доста заети... Още една поява са имали.

BLACKPINK се върна в “Good Morning America” с последния си хит!

На 21 октомври групата направи второто си участие в популярното ABC сутрешно токшоу, за да популяризира заглавната си песен „Lovesick Girls“ от „THE ALBUM“.

Те също участваха в интервю, когато бяха попитани дали са изненадани от всичките си постижения. "Определено!" те се съгласиха и Jennie каза: „За нас означава всичко, как нашите фенове ни показват своята любов и подкрепа чрез всичко, което могат да направят.“ Rosé добави: „Много сме благодарни!“

На въпрос защо са решили да кръстят първия си пълен албум „THE ALBUM“, Rosé обясни: „Измислихме много различни имена и в края на деня си помислихме, че нашите фенове чакат албума на BLACKPINK за такъв дълго време нямаше нищо по-хубаво от това просто да кръстим албума ни „BLACKPINK -„ THE ALBUM “.“

И накрая, групата говори за това, къде с нетърпение очакват да се представят, когато пандемията на COVID-19 приключи. Lisa отговори: „По целия свят, защото толкова много ни липсват нашите BLINK-и!“

Вижте тяхното представяне и интервю по-долу!

Blackpink talks ‘The Album’ and breaking records l GMA

 

Blackpink performs 'Lovesick Girls' l GMA

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момичетата днес в inkigayo...

BLACKPINK(블랙핑크) - Lovesick Girls @인기가요 inkigayo 20201025

 

Взеха и трофея...

[앵콜CAM] 블랙핑크 'Lovesick Girls' 인기가요 1위 앵콜 직캠 (BLACKPINK Encore Fancam) | @SBS Inkigayo_2020.10.25.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очаквайте скоро и последният им епизод от предаването им 24/365 ~

Имахме тийзър, но заради нещата от превюто и лекият скандал, който се заформя го изтриха.

 

Интервю :

Who Is the Most Charming BLACKPINK Member? | Charm Battle | Netflix

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...