Jump to content

BLΛƆK PIИK


Recommended Posts

Е трябва да отчетем , че разбиха класациите и са номер едно в 37 държави с въпросната песен. "Kill This Love"  е първата к-поп песен оглавяваща  iTunes в Англия и за 15 години в Америка.До сега за 28 часа 60 млн гледания си е бая рекорд.Типично по YG тертѝп.Да се скъсат да ги гонят другите корейски  флинтифлюшки, няма как да ги стигнат.Факт.Който му е интересно да види класациите в коментарите под горното видео в you tube по държави.

Не мога да кажа , че са на нивото на разпадналите се каки, но, че са много ефектни, имат визия, правят им яки парчета и клипове и без проблем засенчват ония групи от по 7-8-9-10 кукли, си е реалност.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Участия...

 

 

 'Kill This Love' M/V MAKING FILM...

Off Topic

 

...............................................................................................................................................

 

И ти да видиш,групата в българските новини...:click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сладуранки са, но на светлинни години от класата на 2NE1. Както казва кака CL "We the leaders...You just cheerleaders". 

От песните им - "Playing with fire" най ме грабна. 

Супер популярната "Kill this Love" не ми допадна - една такава ми е натъртваща,  все едно слушам казармен/комунистически марш. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, skofiild написа:

И пак за Джису, тя ще вземе участие в драмата Arthdal Chronicles...

 

 

 

Едва ли ще  вдигне качеството,  гледаемостта може би, но виж- хубостта,  със сигурност.:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дуа Липа e излязла на сцената с момичетата от BLACK PINK на концерта им в Нюарк,част от световното им турне...След като неин приятел и казва,че BLACK PINK ще имат концерт там и трябва да отидат,тя се замислила защо да не изпеят заедно общата им песен и и им пратила съобщение. Статия :click:

Групата качи в своя ютуб канал 10 епизод на “BLACKPINK DIARIES”,плейлиста където качват клипчета,свързани със световното им турне “In Your Area”.

Та този епизод е свързан с концертите им в Нюарк/провели се на 1 и 2 май/ и въпросното появяване на Дуа Липа.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера,8 август групата навърши три години...

#ThreeYearsWithBLACKPINK

Момичетата пуснаха специално видео,показващо моменти от последните им три години и съобщения за феновете!

 

Междувременно всички членове публикуваха в инстаграм, за да споделят любовта и благодарността си!

Off Topic

 

Джени в инстаграм: „Нищо не се променя.
3 години с тези 3 момичета донесе толкова много радост и приключения в живота ми. Изминалата една година беше особено невероятна и имам чувството, че всички сме пораснали толкова много, не мога да чакам следващите 30 години заедно с всички вас. Честита ти 3 годишна годишнина. 

 

Джени също насочи феновете си към друг акаунт в Instagram чрез своите истории, който представя снимки от своите пътувания и приключения с публикации от май. Биографията за акаунта гласи: „История, на която са свидетели очите“.

 

Роуз качи снимка на BLACKPINK в своя Instagram със съобщението на английски: „Обичам, че днес е нашата 3-годишнина. ЧЕСТИТ РОЖДЕН BLACKPINK , най-накрая сме на 3! Толкова се гордея с всеки един от нас, че се бори всеки момент независимо дали е добър или лош. Останахме силни, и четирите, през нашите стажантски дни и трите години като Blackpink. Толкова съм благодарна за това. Нека всички достигнем целите си и да го постигнем една по една, точно както правим в момента. И благодаря на всички, които участваха в това, че ни направиха такива, каквито сме днес. Това включва нашите Blinks. Обичаме ви ужасно и се надявам да можем да върнем цялата любов, която момчетата са ни показали преди да умрем !!! хахаха така или иначе ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. "

 

В Instagram Jisoo публикува снимка на членовете, които споделят специален момент заедно на музикалния си клип „“Kill This Love” . Тя написа в надпис „Честита 3-та годишнина на BLINK и нас. Нека продължаваме да се грижим и обичаме един друг Ще се опитаме винаги да бъдем BLACKPINK, което ви показва всичко възможно. Също така обичам членовете на BLACKPINK, така че, моля ви, продължете да се грижите за мен.

 

В публикация със снимка на членовете край океана, Лиза написа: „3 години Blackpink & Blinks. Толкова много ви обичам момичета.

 

 

Off Topic

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момичатата удариха 1 милиард гледания на техен клип и всъщност се превърнаха в първата кпоп група постигнала това... Ами, браво.

Макар, че това с тия гледания, мене лично хич не ме вълнува. Но пък хората обръщат много внимание на това.

75627409-1412267582258931-22876498971150

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...