lukreciana Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Seondal: The Man Who Sells the River Bongyi Seondal Kim Хангъл: 봉이 김선달 Режисьор: Park Dae Min Сценарист: Park Dae Min Дата: 6 юли 2016 Жанр: Биография, исторически Дистрибутор: CJ Entertainment Резюме: Краят на династия Чосон. За фолклорния герой Ким Сондал има не малко легенди. Показва и осмива социалните проблеми на обществото. Лъжец, пройдоха, със съблазнителна външност, може да излъже всеки, без дори да му мигне окото... Дори е способен да продаде водата на река Тедонг... Участват: Yoo Seung Ho - Kim In Hong (Seondal Kim) Jo Jae Hyun - Sung Dae Ryeon Ko Chang Seok - Bo Won Ra Mi Ran - Female Buddhist Yoon Xiumin (EXO) - Gyeon Yeon Woo Jin - King Hyojong Seo Ye Ji - Gyu Young Jun Suk Ho - Lee Wan Lee Kyu Hyung С български субтитри С български и английски субтитри С руски дублаж С руски субтитри онлайн 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazeto Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 И вече Английски субтитри много бързи чак да не повярваш.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazeto Posted September 11, 2016 Share Posted September 11, 2016 Вече и с бг. субки.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Не очаквах да ми хареса толкова, но ми беше интересен и много забавен. Приятен филм за разпускане, не усетих как минаха 2 часа. Главния като прелъстителка беше зашеметяващ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 А не, каста ми е повече от любим особено шишо (много си го обичам) изглежда забавен филм ... Лукрециана мерси за темата душа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Айш този филм ме изтреля от кеф в облаците .Ти може ли още в първите три минути нещо толкова трагично да го превърнеш в небивал смях. Епа много смях имаше с изключение на една сцена , която те кара да замениш усмивката с тъга, но филма си е повече от страхотен за мен ... Каста е много добре подбран , дори гадното еднооко копе*ле китаеца си беше на място . Не знам защо ми напомни на един американски ( не само на един) чието име не мога да си спомня. Буджа, буджа ... теглете и гледайте няма да съжалявате .... аз лично съм повече от доволна защото имах нужда от нещо весело и релаксиращо , което да те сгрее в това мрачно и студено време ... Меренг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paribas Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Първият чосонски язовир! Много сладъk филм! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saus baus! Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Приятно разведряващо забавление!Препоръчвам! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Нямах никакви очаквания, а взе, че много ми хареса - безкрайно приятно прекарани два часа, забавата е гарантирана, дори и за хора, които не са фенове на историческите сюжети. Не само благодарение на двамата тарикати в главните роли, но и останалите бяха много добре подбрани - всички актьори си бяха на мястото. Ю Сънг Хо е прелестен винаги, огромно удоволствие е да го гледам, Off Topic дори преоблечен като девойка, макар че тия му дебели вежди разбиха на пух и прах дегизировката - но важното е, че на ухажора не му пречеха ни най-малко 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts