Jump to content

Ballroom e Youkoso (2011)


debil4e

Recommended Posts

45ac6d36acd34323.jpg


заглавие:   ボールルームへようこそ, Ball Room e Youkoso, Sweep over the Dance Hall, Welcome to the Ballroom, 舞动青春, Сквозь бальный зал  


тип: манга


година: 2011г


статус: 8 тома (онгоинг)


жанр: комедия, драма, романс, училищен живот, шонен, слайс ъф лайф, спорт


автор: TAKEUCHI Tomo


арт: TAKEUCHI Tomo


инфо:  :click: 


чети онлайн:  :click:  :click:  :click:


резюме: Седми клас, трудно време, предстои първият наистина сериозен и наистина само твой избор-накъде да продължиш, дали в обикновена, елитна или професионално насочена гимназия. Ами ако и самият ти не знаеш!? Единственото сигурно нещо е, че искаш промяна, най-вече за себе си.


Точно този избор предстои за Фуджита Татара, обикновен до степен на незабележимост ученик от прогимназията. Всъщност незабележим за тези, които той иска да го забележат, но не и за училищните хулигани. Един ден, след поредния сблъсък с училищните бабаити на помощ му се притичва непознат човек. След като го спасява го води в школа за стандартни танци. В нея Татара за първи път вижда отблизо танцуващи двойки и в една от тях разпознава своя съученичка, за която досега е мислил, че е като него-несигурна, неориентирана, колебаеща се накъде да продължи. По друг начин казано открива своята мечта, пък и съдбата си знае работата...май.


 


лично мнение:  Това е второто заглавие на тема състезателни танци, което "върви" в момента, но поне за мен това  е по-доброто. Много добър арт, динамична история и единственият недостатък е, че е в хиатус за неопределено време поради здравословни проблеми на мангаката. Надявам се да се възстанови и да довърши заглавието, защото е прекрасно. 


П.С. Като види човек, че става въпрос за състезателни танци и очаква да е шоджо, да ама не, това важи и за другото подобно заглавие ;) 


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още една манга, която ще се сдобие с аниме версия при това ще я гледаме  лятото :) . Хубавата част се допълва от това, че с реализацията са се заели Production I.G, остана мангаката да приключи с хиатуса и всичко ще е наред :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая професия е супер опасна, ей на авторката пак прави почивка по здравословни причини. Ако беше у нас щеше да е първа категория или поне да получава вредни. Жалко, мангата пак тръгна добре, но анимето я настигна и не виждам как ще продължат: филъри или и него ще сложат в хиатус:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След толкова време, над година, най-после излезе чап и в баката вече го водят онгоинг заглавието, но не смея да се зарадвам все още. То беше месечно, така че ще почакам известно време за да се уверя, че хиатуса настина е свършил.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...