Jump to content

Recommended Posts

Много сладък сериал.Романтичните моменти бяха страхотни. Целувките - истински. Химията между репортера и главната беше на ниво. Богаташчето ми хареса. Абе с две думи... гледайте го :inlove:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Интересно беше сериалчето. Опитаха се да ни обяснят, че ревността е единият от начините да докажеш пред себе си, че обичаш истински.  Gong Hyo Jin се справи прекрасно с ролята си.  Повратните точки за двамата главни бяха в 9 тата и края на 18 / началото на 19 серия. Мисля обаче, че можеше и да не се стига до тази 18 серия тъй като

Off Topic

края на 14/ началото на 15 серия всичко стана ясно от страна и на главната. Както сама каза секънда е перфектен във всичко , главния е лош приятел защото иска гаджето на най-добрия си приятел, НО се наслаждаваше на целувката. В общи линии иска да е с репортера и не знае как да зареже приятелят му. Тя още тогава знае кой иска. Нямаше нужда и от доказателството в 17/18 серия, но това пък и даде причина да напусне секънда. Пък и и го върнаха заради 9 та серия :)

От 19 серия главната все едно се рестартира и се върна в годините когато му се натискаше в началото :)

Въпреки, че сериала можеше да свърши до 14 серия се радвам, че разтягаха локуми 24 епизода.  Винаги е било удоволствие за мен да гледам Gong Hyo Jin.

Препоръчвам сериала за тези които не са го гледали. Няма големи драми и върви леко :) Само неми хареса нито един от двамата кандидати за сърцето и. Особено секънда ... Не знам, може би защото преди около 2 седмици изгледах It's Ok, This Is Love, а там каста беше много добър....

Редактирано от Blue_Moon
Използвай бутона за спойлер, не за цитат.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми сериала.За втори път гледам артистката,не ми е при фаворитките по красота,но добре играе.
Забавен ми беше целият филм,а момента с двете дами,които разбраха че даже и ръце няма да се държат...доста ме развесели :)
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За пореден път се убеждавам,  че трябва да се доверявам повече на интуицията си. Толкова пъти го подминавах този сериал без да имам обяснение. Е, почти съм до края и освен разочарование, си докарах и сериозни страдания. 12-и епизод ми беше Рубикона и продължих нататък само от инат. Блудкаво, нелогично и дразнещо. За разлика от мнозинството, на мен Хьо Джин не ми е особено любима. Не отричам качествата й: изразителна, технична, емоционална и... твърде неинтелигентна актриса. Тя е майсторка на няколко психологически състояния и всичко останало е динамичини вариации на едно и също. И ако в Паста ми хареса, The Master's Sun изобщо беше успешен проект, в It's OK... си партнираше с любимия ми Ин Сонг, то по-несимпатична и отблъскваща героиня от На Ри не беше правила.  Безспорно, най-добрият в екипа е  Jo Jung Suk, който изнася на гърба си цялата драма и не му е лесно, щото е трудно да си убедителен, когато играеш някакви тотални тъпни. За първи и единствен път съм гледала сладурчето Go Kyung Pyo в Чикагската пишеща машина и там беше неотразим, в пъти по-ефектен отколкото тук, но и онази драма е от друго измерение. 

Признавам си, че майките-съперници истински ме радваха и тяхното участие си е сериал в сериала. Искаше ми се епизодите с тях да са по-развити.
 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 9.08.2019 г. at 20:19, Matrim написа:

 Блудкаво, нелогично и дразнещо. За разлика от мнозинството, на мен Хьо Джин не ми е особено любима. Не отричам качествата й: изразителна, технична, емоционална и... твърде неинтелигентна актриса. Тя е майсторка на няколко психологически състояния и всичко останало е динамичини вариации на едно и също.

Признавам си, че майките-съперници истински ме радваха и тяхното участие си е сериал в сериала. Искаше ми се епизодите с тях да са по-развити.
 

 

             Точно и ясно казано от Matrim! Харесаха ми майките-съперници, но всичко останало бе просто уникална боза. Не харесвам актрисата в главната роля, не и пасваше, не и беше там мястото.

             Да се повдигне темата за рак на гърдата при мъжете е супер. Масовият зрител едва ли знае, че това заболяване съществува, че и мъже страдат от този него. Аз също не бях особено наясно, но след филма четох, интересувах се и разбрах, че проблема е доста сериозен, че се среща често и доста народ минава под ножа, за отстраняване на проблема. Това, разбира се, не оправдава калпавия сценарий и още по-калпавия избор на главна героиня. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От корейските сериали които съм изгледал винаги е имало залитане от главната към втория обект на нейното внимание, но е оставало само залитане.

Off Topic

Тук стигнахме дотам, че тя стана гадже/момиче на директора, и дето се казва от тук нататък невинни нямаше в сериала. Всички бяха виновни и ми опротивяха еднакво. Ако бяха нормални мъже отдавна да и бяха били шута на главната, за дето ги мотка така. А да кажем, че поне 4 от другите жени(синоптички, водещи) там бяха по-красиви/по-богати от нея. Репортера като нормален кореец и сравнително беден мъж би трябвало да си хареса някоя от по-богатите колежки.  Та общо взето стигнах до 15 серия , след това последната серия и дотук. Като чета тук коментарите за случващото е по нататък, направо ми се изправя косата. Номера серии трябваше да ми подскаже, че тоя сериал не е съвсем наред.  Явно съм консервативен, щото да ходиш с двама/ да обичаш двама, не е много в реда на нещата. Само да запитам щото никой не го коментира, ония две деца(едното неродено) накрая фантазия ли бяха или реалност? 11 години след сватбата? 

Кога репортера я хареса? Ами стоял е сам 3 години в Тайланд,  може би е пазил един спомен за нея, в смисъл , какъв е мъжкар, как тя го е гонила и му е подхранвала самочувствието. И изведнъж тя появява след 3 години пред него и той я я идеализирал в спомена си и той може да е хлътнал по нея, а и конкуренцията му помогна. Той каза ,че е мислил за нея понякога до като е бил в Тайланд. Самочувствието му може да не е било вече същото, заточен в Тайланд. Пък и нейното желание да го пипа. Единствената корейка може да му се е видяла като извънземна. И ако не го харесваше , защо снима видеото в Тайланд с него. Тя и заради него отиде в Тайланд де? И коя жена ще позволи да я оставят в една болнична стая с мъж, дори и да и е познат?  И това в Корея? 

Накрая го догледах сериал, викам да не се предавам така. Та след 15 серия, гледах как две момченца дърпат едно момиченце за  ръцете, щото всяко от тях иска да си играе с нея.  Без никакъв разум или зрялост.  Глезотии на килограм.  После като се решиха нещата, момченцата не знаеха как да се спрат или откажат. Репортера взе да върти номера и тя да бяга след него?  Отново.  Ревност, глупости. Накрая , решиха да се женят, той си прецака сам работата като водещ, че и на нея попречи. Като един пълен глупак. По ненормален от Хва Шин не съм виждал. Не знам колко пъти сам си саботира работата и живота.  Но поне видях как с капака на оризеварката можеш да си счупиш пръстите на ръката???  Голям смях. 

 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колебая се... Името ли ме подвежда или жанра.... 

Ще видя до кога ще ги изтъпя пък после пак ще дам коментар дали си е заслужавало изобщо. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...