Jump to content

Recommended Posts

Само не разбрах първият и вторият принц чии деца са? Не са ли синове от една майка?! Доколкото разбрах второта съпруга е влязла по-късно в семействато на краля. Губи ми се логиката на първата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

aria, според историята кралят е имал 29 жени, 6 от които са били кралици. От първата няма деца. Първият принц е от втората. Вторият е от третата кралица, която е майка и на трети и четвърти и т.н. Вероятно вторият, както и другите липсващи номера не са имали съществена роля за историята или са умрели млади и за това за тях няма информация и не са включени в сериала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах едни клипчета са пуснали по тубата сцени от следващите епизоди

май май всички принцове ще хлътнат по мацката само 3. го нямаше да показва някакви по така симпатии към нея. Тука ще имаме баси многоъгълника, тука корейците яко се усъвършенстват след Пепеляшка с 4мата рицари тъкмо си казваш няма на къде повече, че ни пуснаха този с и аз не знам колко принца ;д

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, има субтитри от "малките вещици", от преди празниците ги свалих накуп и гледах. Сега не знам излезна ли и 4 еп. с превод вече, но и не съм търсила.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

4 излиза днеска едва ли веднага ще го има със субтитри. Мен ме интересува променените епизоди дали ги има някъде някой беше пуснал с руски субтитри, но не знам руски. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излезе 4 епизод на руски -цък

 

Колкото до преработените епизоди, рускините коментираха, че само тия две преведени сцени, които пуснах по-горе, евентуално са си стрували превода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В интерес на истината тази серия беше сравнително по-добре от предните три, изгледах повече от половината без превъртане :) . Стандартен ривърс харем с тази разлика, че героинята ще си избере един от многото, а няма да оставят това "удоволствие" на зрителите както обикновено-завършек по избор :dunno: .

Добро изпълнение на Джун Ки,  изгражда героя си - емо с тежко детство(то май всички емота имат такова <_< ) - последователно и убедително. Малко ме дразни майката на 4-тия или по-скоро актрисата, сериозно ми изглежда, че имитира Ko Hyun Jung - разбираемо, но...  

 

П.С. Обаче в Корея звездите се виждат и когато вали :28558:

 

Колкото до рейтинга не виждам изненади, май корейските зрители като решат, че не харесват нещо не си правят труда да продължат да го гледат, то и аз съм така в повечето случаи :rolleyes: .   Добре, че е предварително заснет и продаден иначе вече да са го съкратили минимум на 16 еп. Интересно какъв е рейтинга в Китай!?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен лично този рейтинг е показателен единствено и само за нивото на зрителската маса там!

Що се отнася до филма,целият екип е наистина великолепен,особено на фона на бозите излизали цяла година.

 

В този епизод имаше много силни сцени,особено тази в началото с майката,с обяснението ,че 4я принц е нейният позор,който и на всичко отгоре носи и нещастие!?
Всеки народ си има суеверия,но изглежда там да ти лепнат етикета си е било равносилно на отлъчване,спомням си че съм гледала и друг филм с подобен сюжет.
А и нараненото му лице,още повече напомня на тази безжалостна и студена жена за грешката и,тя се страхува от него и напълно го е отхвърлила,заради суеверието с което сама го е жигосала.
страхотен 8ми принц,девойката направо му отнесе сърцето,е разбираемо защо се получи,с тая болна жена...Наистина успява да изгради много фино невероятен образ,стъпка по стъпка.Много беше добра сцената с признанието и изблика му на ревност!
Получава се интересно,ще има интрига явно между принцесата и девойката.Принцесата няма да приеме да и отнеме и брата и 4я когото явно започва да осъзнава че харесва,странно е,явно е било позволено,може би само за аристократите?

Изглежда тепърва ще се сблъсквакат и 4я и 8я принцове ,заради Су Хе,явно  и с 8я принц шега не бива,беше много категоричен когато каза че и сестра му и Су Хе са негови.Актьора прави наистина много убедителен  образ.А IU  откак не я карат да се пули  си е много добра,явно това е някакъв много обикнат  похват на тамошните режисьори,ама време му е да спрат да го ползват. ,

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Безобразно слаб 4-ти епизод. Слаб сторителинг. Значи

 

4-тият принц е бил обезобразен от кралицата, пратила го е за заложник като малък и е израсъл без нея, не го иска и се държи така с него, а той все тича по нея?

Къде е логиката? Едно просто сравнение с Бидам в "Кралица Сондок", който също като този герой

беше изоставен от кралицата и постоянно търсеше липсвалата му майчинска любов, но изпитваше ненавист към кралицата, защото се е държала така с него. Само това че му е майка не прави държанието на героя логично.

 

Логичен рейтинг, особено като се добавят и криндж елементите от типа на "Тя ми принадлежи" до безкрай, за да има време по-бавно загряващите да се "досетят", че става въпрос за панделката, или пък "Не си прави илюзии, че тя ти принадлежи". "Не съм предмет, за да съм твоя" и следващата фраза "Тогава да те наричам моята жена?" биха накарали и хипопотам да изтръпне. Ако не вкарат някакво действие и интрига в следващите епизоди, то го оставям този сериал. Главните герои няма да го спасят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен ниският рейтинг идва: един път от разводнената история в смисъл на историческа достоверност. Сигурна съм, че и корейците като нация си имат свое национално самосъзнание и гордост и съм почти сигурна, че са се обидили на създателите на филма , които правят нещо като елементарна сапунка с фентъзи елементи и с исторически елементи и исторически персонажи. Според мен е трябвало или да се откъснат от историческото напълно /като в Луната, която обгръща слънцето/ и да наблегнат на романса и фентъзито, или да го направят изцяло исторически, но по-сериозен и по-достоверен. И на второ място: също така ми се струва, че самото заснемане е се е прецакало някак си. Като знам как корейците си изпипват всико в техническо естество и как държат на добрата режисура и монтаж, струва ми се, че тук са се издънили, защото самото заснемане ме кара да си мисля, че гледам евтин театър в сред познати декори. Като добавим и лошата игра на половина от актьорите /айдълите/ и отличната игра на другата половина актьори /утвърдените имена с опит и стаж/, то стигам до някакви смесени чувства - искам да го гледам, но нещо ме смущава и не ми дава да се насладя на сериала като хората. Дано го оправят и да им потръгне, защото историята би имала потенциал, ако се постараят. Ще дам шанс на още няколко епизода и ще преценя дали да го продължавам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен единственото ми оплакване е, че имаше малко сцени с 8. принц, направо се разтапям в усмивката му. Мен ме хвана и не ми е скучно да ги гледам и общо взето много много не ми пука за малките им издънки, защото така ме погълнаха, че дори не ги забелязвам докато чакам да видя какво ще стане. Предават много добре чувствата, айде мацката малко по слабо смисъл при нея не го усещам толкова, но 8-ят принц се справи много добре със сцената на ревност, после признанието и изведнъж, като дойдоха хората, само вижте по внимателно физиономията му и самосъжалението и чувството за вина към съпругата му всичко си личеше. За сега той ми  е в топа. 4 също не е лош ама при него много от нещата не ми се връзват. Какво търси там? За какво се бори или ще се бори? Къде му е мястото в цялата картина? Нали освен да навържат любовната интрига. Само заради една майчина любов малко тъпо. Ако съм аз ще се съюза с "врага" на майката и ще я премахна барабар с любимите й синчета, след което ще смачкам и останалата конкуренция и ще им покажа на всички, които не са ме искали или пренебрегвали кой е краля. Освен да живее в пустия дворец според мен му трябва друга по - голяма цел. Бексо ми е толкова смешен, когато си помисли, че мацката разпитва за него и се радва ;д Няма как да не спомена и принцесата, такъв тип жени са опасни ако барнеш нейното ще ти отреже ръката, така че очаквам още силни включвания от нея. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Осмият принц и на мене ми е любим. Дава много силна заявка за сценично присъствие, има обаяние и страхотен актьорски талант. Толкова силно играе, че направо се слива с образа си - всяка мимика, всеки жест, тембъра на гласа. За мен, от всички актьори в сериала той е най-талантлив. Четвъртият принц, който също играе добре може само да му диша прахта, едва ли ще го стигне. На практика 8-мият засенчва четвъртия с актьорски талант и с обаяние... Не знам обаче аджумите в Корея дали ще споделят мнението ми, а корейските гимназистки едва ли си падат по исторически мелодрами с лек фентъзи елемент, предполагам затова и е паднал рейтингът /въпреки наличието айдълите/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей това, дето Джунки ще гълта пушека на очарователния и мил младеж, 8-ят принц, направо ме разби :28558: Да си хубав, естествен, органичен, и одухотворен актьор още не значи, че можеш да се съизмерваш с "богоизбраните".. За мен Джунки е артист, докоснат от Бога. Няма роля, в която съм го гледала, да не му е лепнала "като ръкавичка". И не ми се вярва, че ниският рейтинг се дължи на намесването на фентъзито в конкретна историческа среда. Виждали сме какви ли не исторически фантасмагории, радващи се на зрителската любов.

Не знам защо толкова ви изненадва, че един син се стреми към отблъскващата го майка. На Изток почитта и любовта към родителите е свещен дълг в много по-голяма степен, откъдето и да било другаде. Със сигурност 4-ят принц не се върти в двореца само от любов към майка си, нито за да бъде фон на 8-я. А за да участва в боричкането за престола, 

на който му предстои да властва повече от четвърт век.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен много ми хареса 4-ти епизод и за момента съм много доволна от сериалчето. Даже доста бързо се развива действието, което ме изненадва. 8-я принц е истинско слънчице! Наистина невероятно излъчване, присъствие, много добре играе, голям чаровник-слънце! Много радва и за мен той най-добре се представя на екрана. Даже засенчва батко си Джун Ки, който тук определено не е много убедителен и го раздава прекалено емоционален вълк. Относно историята с майка му и аз не намирам никаква логика в поведението му. Определено би трябвало да я ненавижда, а не да й реве и да й се моли. А майката трябва да има много по-сериозна причина за тази омраза. Нямам търпение да видим и лошкото в действие - 3-я принц, но ще трябва да почакаме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...