Jump to content

Recommended Posts

Има и сред айдълите добри актьори, може да не са кой знае колко, но в момента се сещам за Siwan и Hyung Sik, Doo Joon, Siwon , от момичетата харесвам много Uee.

Като се появят преработените еп. със суб казвайте, да ги видим и тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен страшно много ми хареса сериалът, не знам може би, защото бях много уморена от 6 часа чакане на границата днеска и не забелязах чак в такива детайли всичко, както някои от другите зрители. Чувството, което предава сериалът докато го гледах ми хареса, имаше интрига, беше интересно, имаше напрежение, направо усещах нажежения въздух, когато 8. принц и мацката бяха заедно последните сцени. Точно в тези близки сцени според мен показват или се опитват да показват реакциите им един към друг или все едно нейното лице през очите на принца. За предположенията за финал повече за сега според мен тежи да я върнат и да няма "и заживели щастливо", там да го измислят някакво, яко сълзливо и разчустващо та да се късат да реват аджумите, като на I'm sorry i love. Но има го и това, че щом както във Ентъртейнъра, променят първите епизоди за да се харесат повече на зрителя означава, че и занапред ще гледат да им угаждат и ако в Корея направят сериозна публика, няма как да пренебрегнат желанието на хората за хепи енд и много вероятно да променят финала, ако вече не е направен да завършва щастливо. Пък и от това кой какво разбира под "щастлив край" може да се поспори. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много искам да им сложат номера на мантиите. От 1 да 14. Като при футболистите. Наистина все бъркам кой е първи, кой трети, кой осми и девети... А и липсващи бройки има - от 14 принца присъстват осмина реално... трябва да ги номерират, объркващо е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За сега съм много доволана от видяното. Историята е завладяваща и въздействаща. Всички принцове ми харесват, дори Бекхьон, кара ме да се усмихвам,когато се появи в кадър. Колкото до самолета и телескопа в Корьо, няма нищо неясно, все пак астронома-учител на принцовете пътува между миналота и бъдещето (той беше бездомника с IU в началото) и разкава странните си истории на принцовете като част от обучението им. Очаквам с нетърпение продължението. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето е направо чаровно като за начало. Принцовете са разкош, а направо съм влюбена в 8  :kissy:  И адски ме е яд, че

 

ще остане изпързалян на любовния фронт, като чета за китайската версия. А е такова слънце :kissy: !!!

 

Номер 4 и той грее, раздава го загадъчно, само малко със свръхспособностите му да изтрепе сам цял батальон и да се облизва за още, попрекалиха, ама нали е приказка - юнак над юнаците е :28558:

 

нали трябва да седне на трона, поне според китайците.

 

Мацката е много сладка, само дето вярно не я бива в плакането, а пък в сцената с коня се смях със сълзи,  но пък още бая серии предстоят - ще се усъвършенства :28558: Иначе е миличка, и особено сцените, където се кара като съвременна мацка, са яко забавни, а тая с боя с малкия принц беше супер (там свиреше и българската музика, не можах обаче да я намеря каква е точно, жалко).

Е, блеснаха и някои корейски недомислици, особено пък първият епизод беше и по-слаб, но сериалчето е зарибяващо и драмата почва да набира. Добро начало.. :up:

А за края - ми няма шанс за американски хепи енд "и заживели щастливо" и според мен - най-много да я върнат в настоящето, та белки оживее поне, и ще има яко сълзи и кърпички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

IU е миловидна и нежна, което съвпада с корейските представи за красота, където сексапилът не винаги е на първо място. Не играе чак толкова зле, просто на фона на многото добри актьори около нея, няма как да не си проличи, че актьорството не е основното й занимание. 

Бекс от друга страна, явно в старанието да се представи добре, преиграва и преекспонира героя си, което не е в негова полза. Но пък краси екрана и събира въздишките на EXO-L, каквото е и предназначението му.

Чета, че някои са недоволни от някои недоизяснени неща. Ами, все пак сме едва в първите епизоди. Няма как да разберем всичко още в началото. Предполагам, че с развитието на историята ще разкажат и за случки от миналото, които са довели до съответните събития.

Кралицата я виждам като властна, озлобена и търсеща отмъщение. 4-я принц с неговия белег само й напомня за времето, когато е била изместена от позицията на първа дама в сърцето на краля. Единственото й желание сега е да постави на трона някой от синовете си, за да заеме мястото, което винаги е смятала, че й принадлежи. Знаем с каква власт са разполагали майките на кралете по онова време. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Руснаците пуснаха допълнени сцени в преработените епизоди. Не че е кой знае какво, но явно много са се вдянали от ниския рейтинг и упреците за лош монтаж, снимачна техника, неподходяща музика и не знам какво още...

 

Допълненията  -  цък  цък.

 

Второто има някакъв смисъл. В това, което преди видяхме, мина само край него, като край малка гара.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мисля, че има шанс за двупосочен хепиенд.Тя да се събуди в настоящето и да открие около себе си двойници на принцовете в реалността. А пък девойката от миналото да се появи пак в своето тяло и всеки да е с хепи енд в своя си свят. Щом тя има двойник, не пречи и те да имат в настоящето. Но аз хепи енд не искам не ми е нужен. Предпочитам да е интересно цялото действие пък за края ми е все тая.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тара, за кралицата сигурно си права, но една нейна реплика ме озадачи.

Тя каза, че неин син трябва да седне на трона.Неин син е не само Третият принц, но 4-ти и 14-и. Исторически, първородният й син също е престолонаследник известно време. И Третият, и Четвъртият принц се качват последователно на престола. Пак исторически, Уанг Со ще се ожени за полусестра си, същинската сестра на Уанг Ук (8.мия принц) и в сериала също има податки за отношения между тях: "Интересно ми беше в каква жена ще се превърнеш." или нещо подобно, казва героят на Джун Ки на принцесата.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Matrim,

 

в един превод беше, че казва на 3-я, "ти трябва да седнеш на престола". В друг, както ти казваш, "един от синовете ми". Малко ми е мътно с тези преводи, но както и да е. Според мен тя не мисли за момента, че 4-ят има някакви шансове, а 14-ят е прекалено малък и, ако спазват традициите за старшинство, доста ще трябва да се озори, за да го настани на трона. 3-ят е най-обещаващ, а и е на нейна страна. Докато с 4-я ги свързват не особено приятни спомени и за двамата, макар че на него му личи, че търси майката в нея. Тя от своя страна знае колко го е наранила, и то не само физически, но не знае какво да очаква от него и на чия страна ще застане при едно противопоставяне.

Това с принцесата и мен ме озадачи, защото тя видимо показва интерес към него и то съвсем не братско-сестрински.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В ония времена инцестът не е бил препятствие. Всичките деца на Уанг Со са от тази принцеса, а втората му жена е дъщеря на брат му. Какво се чудим, че майка може да ненавижда детето си, защото го е осакатила и го е отхвърлила за това. Изобщо кралицата е кучка и ще се окаже двигател в действието. Би ми било интересно главната героиня да носи повече елементи от бъдещето. За сега в очите на околните е малко странна и налудничава.   Липсва й още малко провокативност, иначе е кукленски сладка и ми харесва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Наистина ли се жени за сестра си? :o

Чудя се тогава дали ще запазят действието исторически правдиво? В такъв случай или няма да има романс между главните, или девойката ще се явава нещо като кратък страничен флирт за принцовете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Безспорен исторически факт. Корейците не биха конкретизирали времето на действието, а после да манипулират грубо събитията. Т.е. - ще се ожени за сестра си, но не е ясно кога  :dunno:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То е ясно, че е исторически факт, но си е спойлер ако действително се случва в сериала. Много сериали нямаше да са ми толкова интересни ако знаех историята за владетелите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой да знае какво се случва в сериала? А историята е нещо което е общодостъпно, учи се и е добре да се познава. Освен това, само преди година гледахме сериал със същите исторически персонажи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен това, само преди година гледахме сериал със същите исторически персонажи.

Ще споделиш ли кой е сериалът, че ми стана интересни и сигурно съм го пропуснала, защото не се сещам изобщо да съм гледала исторически сериал с толкова много принцове наскоро. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът e Shine or Go Crazy. Иначе сценката с превързването на раната беше доста показателна. Йонг Хва е хлътнала здраво по Уанг Со, но и той самият като е бил в заточение явно не е имало за кой друг да мисли освен за нея. :D Може да се получи интересен триъгълник в тази посока.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...