Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Morrasoom Sawaat

มรสุมสวาท

 

Държава: Тайланд

Година: 2015

Жанр: драма, романтика

Епизоди: 16

Времетраене: 100 минути

Продуцент и режисьор: Ott Teerasak

Сценарий: Lalita Chantasadkosol

Излъчване: Channel 7

 

Актьорски състав: 

Weir Sukollawat Kanarot - Jao Por Sayumphu
Preaw Tasaneeya - Kumarika (Kwang)
Hana Lewis - Da
Eiam Watsaporn
Art Sajakard Jitperngtam
Tae Nuntasai Pisolyabut
 

Резюме:

Сейомпу е бивш мафиот, сега успешен бизнесмен и плейбой. Случаят го среща с наивната Кумарика (Куан) и оттогава пътищата им често се пресичат. Той е очарован от нея, въпреки недоразбирането между тях. 

Бащата на Куан се разорява и бяга, изоставяйки голямото си семейство. Като най-отговорна, тя поема грижата за останалите. Потъпквайки гордостта си, взема невъзможен за погасяване заем от "Кун Мафия", за да може сестра ѝ да се омъжи и изчезва с мащехата си и по-малките деца. 

Но Сейомпу не може да я забрави...

 

Онлайн без субтитри  :click: 

 

Свали с руски субтитри  :click: 

 

Онлайн с руски субтитри  :click: и  :click: 

 

Тийзър:

 

 

Две хубави песни от ОСТ-а:

 

 

 

 

И малко снимки:

 

 

843702_fr.jpg843703_fr.jpg
843704_fr.jpg843706_fr.jpeg
843707_fr.jpg

 

Лично мнение: Страхотният Веир се вихри пак в секси мафиотска /естествено/ роля. Има достойна партньорка, която играе добре и е хубавица и а-ха да измести в сърцето ми Мин от мястото ѝ в любимата ми тайдвойка. Наред с шаблоните и въпреки тях, сериалът ми задържа интереса и мисля, че си струва да се види. Поне за мен беше удоволствие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

kitkat,  направо ме изпревари .  И аз бях  забелязала , че това сладурско сериалче  ми липсва из каталога и обмислях подобна опция .

Еле пък , щом е с Виир.. :28558:

Песничките са много приятни .Може би трябва са се спомене , че първата песен, т.е. първия клип се изпълнява лично от Виир, а втората е в изпълнение на Преу - хубавицата , играеща главната женска роля .

Ще си позволя да ги сложа пак с превод на английски .

-weir-sukollawat-just-speaking-in-my-heart-is-enough

you-re-a-monsoon

И аз го препоръчвам за гледане .  Заради Вийр  и заради добрата химия на двойката ... Най -вече! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Залисвам се с него, но доста превъртам. Крякащите, гримасничещи и биещи се квачки задължително превъртам  :rolleyes: Веир е сладур като навсякъде, а мацката е много красива и се справя прилично. Има химия, но малко не ми е по воля възрастовата разлика и по-точно ситуацията, че тя е още ученичка. Да бе поне студентка щеше да е къде по-приемливо. И да, когато те сваля такъв мъж е трудно да не хванеш на въдицата. Разкопчаната шарена ризка е култова  :896767:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ООООООООООоооо това сериалче е супер! Гледах го преди време и мога да кажа, че останах очарована от него. Нашият сладур се справи отлично, както винаги и да не говорим, че зарадва много погледа с тези сцени под душа. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли някой да каже къде може да се гледа сериалът с английски субтитри, че не успявам да го намеря. А много искам да го гледам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли някой да каже къде може да се гледа сериалът с английски субтитри, че не успявам да го намеря. А много искам да го гледам.

Пробвай оттук да речем  :click:

Или оттук  :click:

Приятно гледане и се надявам да съм била полезна. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става, със задължителните за всеки лакорн превъртания. Четох, че  е правен по някакъв любовен роман, което му  личи отвсякъде. Weir не случайно е любимият ми тайландски актьор, просто е безупречен във всяка една роля, в която съм го гледала, а и има толкова мъжествено излъчване, че каквото и да играе, те залепя за екрана. Партньорката му също е много красива, добре им се получи химията.

Мафиотите да не са на мода в лакорните напоследък, наскоро пак четох резюме, в което главния герой беше мафиот.

ffde4e570c7df7c0f327d0d1e71017c7.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Веир си е Веир - просто страхотен! :) Както винаги беше на ниво, много добре се представи и в този лакорн. Каквото съм гледала с него винаги ми е харесвало, много добър актьор и страшно чаровен! И този лакорн ми хареса определено. Държа ме до последно и ми беше много интересен. Лошото момче с добро сърце...И главната радваше и е много красива също така, хареса ми и играта й. А между  двамата с Веир имаше и много химия и бяха чудесна двойка.

 

Обаче...тези ризки нямаха копчета! :28558:  Или по-точно казано първото копче започваше от пъпа, не че се оплаквам. :896767: Въобще забравях за краските на ризките, друго беше на преден план. :lol:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много готин сериал, но края не беше по мой вкус - някак си прекалено равнодушно ми беше завършека. Исках повече емоции за финал, нагледах се на много страсти и емоции докато вървеше всеки един епизод, всеки път ми беше интересно, почти не спах за да го изгледам, но....в последна серия ми липсваха онези луди страсти, с които сякаш свикнах..... твърде обикновено завърши.

Един въпрос - двуженството в Тайланд разрешено ли е? Бях много учудена, чак се изумих!

Питам понеже бащата ме шашна, като си създаде отделно ново семейство, без да се е развел.

:o

На Веир ризите бяха абсолютен кич....тия цветове, шарки, щампи и краски ме правеха разногледа!

Аз го гледах при руснаците.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По закон нямат право да имат повече от една жена.

 

Малко повече информация:

 

 

До 1935 г. е била разрешена полигамията. Ималo е три категории:

1. Първата жена се е наричала "mia glang muang," тя е била официалната жена и е избирана от родителите на мъжа.

2. Втората се нарича "mia glang norng" или "minor wife", тя е избирана от самия мъж, а не от родителите и се е взимала, след като вече има официална жена.

3. Третите жени се наричат "mia glang tasee", и са били жени-робини, те са били купувани от мъжа.

 

Но крал Chulalongkorn решава да модернизира законите, следвайки европейските стандарти. Процесът е дълъг и продължителен, но успешен. И така в Тайландския семеен закон от 1 октомври 1935 г. е приета моногамията, а полигамията е забранена. Въпреки това, към момента в Тайланд има случаи, в които един мъж има две или повече жени. За тяхната култура явно това не е чак толкова скандално и обществото го приема. Но само една от тях е законна, а другите са незаконни. Законът признава само една - тази с която има законен брак и той е регистриран. Още информация: ТУК

Реално не може да има повече от една жена, другите са нещо като любовници.

 

 

 

 

Ризките наистина са кич, но въобще не ме дразнеха, тъй като друго беше на преден план и "липсата" на копчета доста помагаше. :D Веир и девойката бяха наистина много добра двойка, сладури големи! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Blue_Moon, Благодаря ти за отговора! Е, в такъв случай бащата още повече ми падна в очите, не само като ненадежден, безотговорен и страхлив, но и като измамник. Добре, че му признаха и приеха поне децата в семейството. Не, че мащехата беше стока, не беше, но и бащата беше доста низка душа за мен, макар и да го изкарваха аристократ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...