Jump to content

Recommended Posts

На мен пък си ми хареса! И нямам никакви претенции към финала, даже не ме и вълнува кой и какъв се пада накрая :) Чудесна, красива приказка за отмора и наслада. Не е толкова сладникава като скандала, което за мен е в плюс. Вярно, не си гризех ноктите в очакване на всяка следваща серия, но си беше удоволствие. И все пак не издържах да изчакам бг превода, а го изгледах текущо... Разкошна игра и не само на главните, повярвах им. Мразех и обичах заедно с тях. Смях се и тъгувах. Това си беше и задачата, нали :) След време ще го изгледам пак с български субтитри и го препоръчвам. На всички пораснали деца, гледайте и не се задълбочавайте в детайлите и достоверността, все пак е за забавление :P

 

P.S. Благодаря на преводачите за труда!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво е това

"порно",

бе хора? Съвсем ще объркате невинните деца.

Ще изгледам последните пет минути тогава. На мен детайлите от порното ми са ясно. Че е тройка разбрахме,

но какво стана с бодигардчето с големите очи, това питам аз... или е четворка.. :28558:  :beer:  :beer:  :beer:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво е това

"порно",

бе хора? Съвсем ще объркате невинните деца.

Ще изгледам последните пет минути тогава. На мен детайлите от порното ми са ясно. Че е тройка разбрахме,

но какво стана с бодигардчето с големите очи, това питам аз... или е четворка.. :28558:  :beer:  :beer:  :beer:

 

 

Как какво- изгледай и виж.

От нежна, невинна, наивна и безкрайно влюбена в принца, който и сваляше звездите от небето, накрая(последните 4 минути) стана продавачка в магазин, чакаща тайни  посещения от височайшия.Страдаше преди, че ще се жени за принцесата в самота, а сега метреса на посещение, щот' на повикване няма как по обясними причини( то само и това остана да дадат, как по нощите притичва до двореца по оня път, дето си го знае).Това ако не е порно!И за капак императорчето и казва , че ще му е вечно в сърцето.Смях!I

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хич не беше лошо сериалчето, макар и с превъртане последните серии, ама баш накрая се изложиха :slap: Ей, как можаха даже приказка да объркат! :cry:

 

1. Що не ги ожениха? :cry:
2. Що не я утрепаха както си е по канон? Или пък него? Хубавото убийство ми липсва! :28558:
3. И бодигардът в принца беше влюбен, нали така! ;):rofl:
.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прочетох последните коментари и до колкото разбирам вие говорите за 18 епизод, а те не са ли 20? Аз също го изгледах но мислех, че ще има още 2 епизода. Ако това е финала, бройте и мен в групичката, които са разочаровани от финала! Началните епизоди ми бяха много интересни, след това станаха леко скучни, а и финала ако е това, направо са го оплескали тотално! Аз много харесвам главните, защото изглеждат страхотно заедно, като двойка! Сериалчето наистина в началото много ме грабна, после интересна ми спадна, заради скуката, която внесоха в сериите но въпреки всичко си казвах, че заради финала си заслужава да се гледа, защото ще го вкарат обратно в релсите и ще направят един сполучлив финал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оказва се, че ние зрителите сме с по-сигурен и точен морален компас от сценаристите. Тяхното си е чисто лицемерие, с което ни залъгват в сериалите - този, оня другия с многото принцове и още куп подобни. Нямаше да ме е яд, ако не претендираха така лицемерно за "чистота и святост", която ние възприемаме щото нали са корейци и са с исторически и нам си кви още принципи .... дрън, дрън, ала-бала.

Като се абстрахирам от последните минути на последната 18-та серия - сериалчето е върха. Ще го изгледам по-късно отново наведнъж, но без последните минути в нивата. От нивата ще си пусна само целувката и тва е и ще се прая, че не знам за другата глупост преди нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако под заглавието, освен романтика и исторически, не стоеше и фентъзи, щях да приема финала, какъвто са го направили. При положение, обаче,  че  си беше едно чисто фентъзи( красива приказка) през цялото време сериалът, този финал си е абсолютна греда.

 

xykd_V8t7qo.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Че ще се оженят е ясно. Тя нали се пада нещо като внучка на новия Премиер министър. Така че няма пречка за сватбата. Пък и като дъщеря на бунтовник обединява това за което се бори принца с това за което се е борил баща и. А преди сватбата и се полага да поживее малко свободно като жена. Затова и намериха занимание с магазина. Аз така го разбрах.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно съгласна с Bond за финала.

Следва дълъг и силно емоционално-романтичен коментар, та господата и търсачите на кусури могат да си го спестят.

 

 

Нашият принц-крал не би допуснал единствената му любима да му е просто любовница или наложница. В никакъв случай. При така показаните образи и идея на сериала е изключено. Та нали той сам я помоли да изчака да ѝ създаде нов свят. 

 

Харесах Бо Гом като актьор още в Помня те (не съм гледала още Отговорите с него, но определено ще си ги пусна). Тук ме смаза направо. Невероятно изразителен, страхотна игра с очи, безброй малки мимики... Щастлив, влюбен, бесен, страдащ - във всичко успя да ме убеди. В някои случаи нямаше нужда и от реплики, на това човече и миглите му са по-талантливи от мнозина пишман-актьорчета. Следейки излизащите от време на време статии и интервюта са ме убедили, че е също така разкошен човек освен всичко друго. Това е един от хората, които ти се ще да познаваш, просто за да има кой да ти припомня със самото си съществуване, че все още има надежда за човечеството.

Ю Джонг... дори не знам откъде да започна. Това дете е зашеметяващо. Дори да не беше непоносимо красива, тоя безподобен талант пак щеше да печели всички на нейна страна. Великолепна комбинация от игра, външен вид и чар. Не мисля, че има някой на тая планета, който може да ѝ намери кусур.

Донг Йон - остана ми огромна слабост още от първата минута на Модерния фермер. Все още мозъкът ми отказва да възприеме как е възможно да е толкова престъпно малък, а да изглежда така. И да играе с такава лекота. Безобразие! Не се търпи!

Джин Йонг!!! Ако за останалите бях подготвена, че ще покажат страхотни актьорски умения, то за него бях леко скептична, както за всеки айдъл, решил да се пробва в актьорския занаят. Знаем си, че повечето са на екрана с единствената цел да го красят. Е, толкова по-голям беше шокът от това, че детето играе и още как! С удоволствие ще го гледам, каквото и да се захване да играе занапред. А вече ще го слушам с двойно по-голяма усмивка на уста. <3

Искам да отбележа и злата кралица. Колкото повече ми се щеше да я подложа на всичките китайски мъчения едно след друго, толкова повече осъзнавах колко добра актриса е. Две палчета горе за лошотията, много беше убедителна. :D

Неосъществената кандидат-съпруга също имаше своя чар. От един момент нататък бях на косъм да я намразя, особено като почна видимо да досажда, но добре я реабилитираха накрая. 

За останалия екип също огромни почитания. Страхотен каст бяха събрали, а при появата на Ким Съл Ги накрая заподскачах на място от седеж. 

 

Сега за сценария: Може би излъчването на сериала да съвпадна с някакви мои си периоди на развитие, самоосъзнаване и преоценка, не знам. Някои реплики ме жегнаха като да съм ги писала лично. Думите на принца, че ще ѝ вярва, независимо какво ще го излъже; момента, в който сряза гривната си; репликата, че дори да остане само един човек в света, на когото може да вярва, това ще е Бьонг Йон... Мечтая си някой ден да мога така да вярвам на някого, и още повече - да има хора, които наистина ще оправдаят такова доверие. Хареса ми смелото и лишено от излишни ревове и драми посрещане на изпитанията и опасностите пред героите ни; хареса ми как всеки осъзна мястото си в емоционалния многоъгълник и се съобрази с него; хареса ми стремежа на всички да спазват вътрешния си морален кодекс, който видимо често се различаваше от приетото в обществото им. Дилемата си стои и до днес - "хем да бъда откровен, хем да бъда симпатичен", както беше написал един от най-оригиналните ни умове.

 

 

Гледайки го за втори път (а това е неизбежно) сигурно ще си припомня още много неща, които ми хрумваха в течение на епизодите, но във всеки случай ще си остане един от най-хубавите сериали, които съм гледала до момента. Алогизми не липсваха, но изобщо не ми пука. Имах огромна нужда от нещо положително, красиво и вдъхновяващо и със сигурност го получих. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Развеселихте ме с тоя режим на изчакване

 

.Ако беше в режим принцеса, като другата на изчакване- да повярвам, но в режим книжарка- едва ли.Още повече, като ще се жениш за някой не му разправяш, че винаги ще го носиш в сърцето си, а по-скоро като си разделен. И министърът не е рода и си има правила за императорска булка..

 

 

 

Като изключим края, напълно споделям написаното от Бързакова. :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май аз ще се окажа единствената, която не е изобщо възхитена от сериала. В принца, поне визуално, не видях никаква мъжественост. Седи ми много дечковски на екрана.  Двамата бяха много сладки, но сякаш беше някаква гимназиална любов. Като да гледаш как две хлапета се гледат влюбено и... толкова.

Най-хубавото нещо в сериала беше Куак Донг Йон. Това хлапе ми е адски на сърце, въпреки че в никакъв случай не е хлапе на визия.

Когато го набодоха като игленик, ме заболя сърцето.

Та, само заради него - 5/10.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-хубавото в сериала бяха сцените между двамата сладури, имаха страхотна химия и много чувства изписани. На мен ми липсваше историята във филма, която да ме държи в неизвестност, или в напрежение.., най-голямото напрежение ми дойде, когато за малко

Бьонг Йон умря

.., после след като му се размина, всичко отново се върна в романтичното русло.. Края не го намирам за странен, защото целта е да видим промяната, която ще настъпи в новия Чосон... - краля ще стои на едно ниво с министрите, с народа си..., жените ще имат възможност да бъдат ухажвани(докато работят, нещо, което сами са си избрали..), а не разпределени по служба..- коя наложница, коя придворна и прочие.., идеята за равенството се прокрадва за финал, това е

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хах какво нещо имаме тук .. тази малакат сладурана доста е пораснала ... как доволно протривам ръце от тази красота .... хъх .... това сериалче не е за испускане ама никак даже



Как какво- изгледай и виж.

От нежна, невинна, наивна и безкрайно влюбена в принца, който и сваляше звездите от небето, накрая(последните 4 минути) стана продавачка в магазин, чакаща тайни  посещения от височайшия.Страдаше преди, че ще се жени за принцесата в самота, а сега метреса на посещение, щот' на повикване няма как по обясними причини( то само и това остана да дадат, как по нощите притичва до двореца по оня път, дето си го знае).Това ако не е порно!И за капак императорчето и казва , че ще му е вечно в сърцето.Смях!I

 

ми чосонска му работа

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха ама тук верно са ги събрали само младоците ,(доволна съм от каста определено )страно ми е дългокосият таласъм да го гледам в такава роля на боец ама ще свикна ... На 2 епизод съм и се забавлявам ... Ама съм само на 2 епизод ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм много доволна от сериала, хубави артисти , хубава история ,всичко си беше нооому чуа за мен ... смях се със сълзи по едно време .... отива в папка любими :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът 18 или 20 епизода е? В началото не се ли говореше за удължаване на 22 сери заради високия рейтинг? Защо казвате, че 18-ти е последен, в резюмето пише 20?

Гледам резюмето е поправено - това с ПРИНЦЪТ-ПОЕТ преди липсваше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забележителен и задължителен! 

Невероятни актьори! Вярвах им напълно - всеки поглед, всеки жест, всяка сълза и всяка усмивка ме докоснаха толкова искрено!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето е супер, актьорите са върха, изиграха си ролите както трябва, особено Пак Бо Гом. Роден е за актьор, дори нищо да не каже, само по очите му разбираш всичко. Не трябва да издребняваме чак толкова с претенциите си, филмчето си е готино, е нищо че накрая са го омазали, мисля че това не трябва да разваля удоволствието от гледането му. Хората поне се опитват да правят нещо хубаво и имат желание да развиват киното си, а не като нас дето си го затрихме и вече повече от 25 години не можем да изкараме един свестен филм.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В последните години се наблюдава едно грубо вмешателство на Америка в корейското киноизкуство.Постоянно се рекламира Америка,американски ценности,американски изрази и т.н.Смятам че е недопустимо тези глупости да навлизат в корейската култура!Този сериал е чудесен ,обаче много ми дойде когато в 3 серия Хонг Ра Он каза че принца изглежда като плейбой-в династия Чосон със сигурност не е съществувала думата плейбой.Това е доста дразнещо!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...