Jump to content

Recommended Posts

Да не му е уроки, сериалчето се очерта прекрасно! :kissy: Клишетата в сюжета (това пусто преобличане като мъж едвам не ме отказа да го почна, да не говорим за цялата изначална сладникавост на идеята) направо не се забелязват и лесно се пренебрегват на фона на актьорите - и главни, и второстепенни. Не се взимат и прекалено на сериозно, има си го намигването към зрителя. Но и го раздават драматично, когато се налага - изобщо правят цялата работа достоверна. И действието си върви свързано. Сега чакам само кърпичките.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ъъъ, абе т'ва накрая на епизода сън ли е според вас? Някак много обнадеждаващо, а хич не му е времето и мястото баш така... Или греша? :dunno:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми се стори като сън/мечта в началото. Очаквам министърът да изскочи от някъде с торбата с мръсотиите и да им разбие идилията или воинът да я отвлече и да я заведе в някакъв организиран лагер на бившите бунтовници.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарение на тази тема, осъзнах нещо за себе си.

Всъщност нямам против спойлерите: харесва ми да очаквам нещо хубаво да се случи, или пък ако ще става някоя гадост, да съм предупредена.

Но не харесвам снимки от мейкинга или там, каквото му се вика. Предполагам, че е нечестно и несправедливо спрямо труда на актьорите. Да. Но всякакави странни информации кой какво закусва в реалността, има ли друга тръпка и какви чехли носи, убива цялото ми настроение за филма. Много странно - мислех, че съм по-пораснала, но - не. Искам си прозорчето с приказните герои, и не искам да знам какво прави клоунът, когато заспива уморен.

Иначе сериалчето нещо ми забуксува 8-9 серия, прекалено се сили да ме изненада, да ми скрие или подмени някои сцени и истории.

Макар че главните образи са си все така заразителни и напоителни...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ооо, сега пък и аз не искам да убивам и твоето настроение! Фенщината има различни прояви, но всички сме фенове.

Но ако слагаш инфото в спойлери, лично на мен ще ми помогнеш. :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А аз да кажа хубав 10 епизод :i love this: , особено края,  пак се върна бързото темпо и интригата, леко бяха намалили скоростта с любовните трепети от 8 и 9 епизод, а сега пак има доста интересна завръзка, така завършиха епизода, че пак ще гледаме умно до другия понеделник с вечното Ами сега??

Ра Он стана златното пиленце на Батко, на бунтовниците, на чичко Министър и на другия съветник, абе само който не се е сетил за нея не е пожелал да я намери, много и се осложняват нещата, мисля че любовните погледи, от които ни се подкосяват краката ще се изместят от много интриги и бурни страсти.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На същото мнение съм. Само не разбрах за "пиленцето на батко"-

 

 

дъщеря на министър, направил бунта ли е, или на обикновен бунтовник, който е бил приятел на главния евнух.Евнухът е бил приятел на семейството, предвид кърпичката. Абсурд е  да и е баща- толкова да не го познае никой чак ! Тая версия я изключвам, макар, че по корейските стандарти може пък да не е абсурд. :28558: Или пък евнухът и е баща и е бил предводител на метежа, като никой не знае как е изглеждал.Иначе, вече е сигурно, че дъртакът- министър е убиецът на кралицата, но си е измил ръцете с метежника.Така, че няма да има пречка за влюбените, но докато разберат ще сме на последния епизод. :(

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тука интрига след интрига. Кой, кой е? На коя страна е ? Не е ясно, за сега е добре, че по този начин държат интереса ама накрая дано да не го объркат тотално. Значи евнухът каза 

че е бил приятел с бащата на Ра Он. Принца пък, спомена за нещо като, че баща му, министър Ким и бащата на Раон имат някаква връзка тия тримата и според мен всичко не приключва до това със смъртта на кралицата. А има и още нещо. Също така не смятам, че бащата на Ра Он да е бил обикновен човек от народа. Сигурно ще е някой с голям пост в държавата, даже може да са били съперници с министър Ким и той да е решил да го премахне. А за Ра Он и майка й обяснението ми е, че просто майка й сигурно е била бедна и без статут и затова никой не я е приел.

 

Е това са мои предположения, но от тук нататък надявам се, че ще става още по интересно и ще има още нещо което да ни държи пред екрана освен прекрасните главни актьори. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пиленцето е ясно кое е  ;)  батко е Ваше величество, усмивка #1, чаровника, дето се гледат като котараци вече 10 епизода  /нали бяхте писали, че тя е на 17 години, а той на 23 год, е батко е какъв да е :P /

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, знам и аз това имах предвид, кой ще превари в навалицата от търсещи Ра Он, толкова много хора искат да се доберат до нея, кой да отмъщава с нея, кой да и отмъщава на нея, кой, за да и помогне, но на първо място до нея сложих батко, защото за него тя вече е най- най- на света, а с това разделяне няма, той просто живее за нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пиленцето и батко  немой ги сбъркам и на сън. :na2: Въпросът ми беше в спойлера- какво е потеклото на пиленцето. Кокошката не е съвсем ясна, макар, че ни я показаха, а петелът съвсем мътен- студио Х.

 

hqdefault.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лавандула, и  аз не знам  :P  , те като вземат да се гледат по-влюбено от влюбени и забравям да следя кой какъв им се пада, разсейват ме  :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

и аз да се включа в тази тема - съвсем случайно попаднах на сериала. В началото честно казано изгледах първи епизод с доста голямо недоверие. То и с втори така беше. Някак не очаквах нищо кой знае какво... Но оттам нататък...

Леле, този човек с тази усмивка... !!!

То само заради нея си струва човек да гледа сериала :D колкото и да ми е крив света, като му видя 24 каратовата усмивка и искам-не искам вече съм нахилена и аз.

А като видях привюто със заветния танц... Не спрях да се хиля цял ден!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах и 10 епизод и нещата загрубяват, а тези сладури двамата с тези погледи, с които се гледат, направо ми напълват душата, като котарачета са! :) Нямам търпение за еп 11. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...