Jump to content

Recommended Posts

Не за грима се хванаха в този сериал погнаха нашето малко евнухче :mad:  Как можело да и показват гърдите(в 1ва серия като даваха как се облича като мъж)Просто понякога ме изумяват тия корейци... Аз нищо мръснишко не видях..Даже не ми е направило впечатление..И сега заради оплакванията,като нищо да си останем само с погледи(то какви погледи само) но аз много се надявах поне на една целувка в края на сериала,но надали вече има шанс за това... :(

Ето и сцената заради която се вдигна толкова шумkim-yoo-jung-1.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде са видяли цици тия хора? Аз нещо освен голи ръце друго не виждам. Така както се гледат ако поне една целувка няма направо ... Ама пък корейците сигурно ще изкарат мацката "светица" и само ореола ще й липсва. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в Корея на колко години вече може да си покажеш ц****е :28558:

 

на това му се вика, колкото по-забулено/покрито, толкова повече гадаеш какво има отдолу и си фантазираш..., и корейците моралисти и те така.., привидяло им се..

 

то момичето бански да сложи, повече ц**и ще се видят.., айде да пораства вече малката, че зорна ще го вкарат момичето в скандал, да му съсипят кариерата.., такова сладко същество е, а и как от сега й пасват главни роли, браво, много е добра :kissy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нормално за корейци- там ходят с  поли по е една педя и гащи по половин, но бинтовани до шията, включая и раменете.Потниците са табу. Явно горната част им е по-ценна за ореола. Или пък, защото нямат ц..и, та всички да са в кюпа, за да няма депресирани, а тези които си сложат изкуствени, ще са вече секси и предизвикателни и трябва да се крият.Знам ли-  сигурно имат някакво безумно обяснение по техните стандарти, защото нормално от голи гърди се не раждат деца, но от голи д...та- да, но  може пък, показвайки криви  крака,  погледите да не стигат по-нагоре. :28558:

 

Иначе сцената реално можеха и да не я снимат по тоя начин, като са им такива стандартите за малолетни и "вадят изпод вола теле", кой знае каква полза от нея няма, но са недогледали  явно.Колкото до целувки- чета, че в сериала за призрака, който не гледам, с другата непълнолетна е имало и родителите и го приели нормално.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да,ама другия сериал беше по кабеларка,а този е по националната.. хаха оох, ако не беше можеше още в 6 да има целувка на фона на залеза.Само тя липсваше,че епизода да е пълен :D  

Само не разбрах дали ще оженят принца или не..няма да преживея сладкото ни евнухче да плаче в някой ъгъл(толкова добре предава емоции малката,че ще ми скъса сърцето)  :lol: Не знам как Бо Гъм издържа на тия погледи..то няма такава химия :rolleyes:.Малката на 22.09 става на 17 години,така че може да чакат да и мине рд-то,и поне една прегръдка да видим  :lol2:  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как така без целувка , не ме отчайвайте, при такава главна двойка ще е пълна загуба! :rolleyes: Чета, че може да има 2 епизода екстеншън, само се надявам да не разводнят хубавата история. А нашия принц като нищо може да го оженят за новата мацка и тогава вече ще стане една....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да,от телевизията искат да удължат сериала ,заради високия рейтинг ама май режисьора се дърпа хаха явно и той не иска да се разводни сериала  :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....

А нашия принц като нищо може да го оженят за новата мацка и тогава вече ще стане една....

 

 

Ще го оженят! В страницата за сериала в DramaWiki http://wiki.d-addicts.com/Moonlight_Drawn_by_Clouds срещу името на актрисата е написано името на героинята й и следва:

later Crown Princess Jo = по-късно принцеса Чо, като Crown Princess е съпругата на престолонаследника.

Вярно е, че този принц не е бил крал в действителност, бил е само регент, въпреки че по-късно са му дали кралско име.

 

 

 

PS: Изобщо не се учудвам на номерата, които започват да правят на сериала. Феновете на корейските кинозвезди са гадни, а на Джун Ги още повече. Двата сериала се гонят по излъчени епизоди, еднакви са по жанр и нещата при Принцовете не вървят добре. Много зрители се оплакват. Въпреки проблемите при Monster и W, тези сериали все пак се развиват интересно, а и свършват. Затова при тях интересът продължава да е висок. А при  Лунните влюбени нещата не са така. Сериалът сега започва, след като три месеца е монтиран, оправян и е продаден доста скъпо. След първите три серии почнаха да редактират! Е, какво правихте три месеца. Пекохте си дупетата на плажа?

Преди два дни някъде попаднах на линк за анкета с въпрос: кой от двата сериала харесвам повече. Вече беше излязал новият рейтинг и удивлението ми беше огромно. Над 800 гласа срещу под 300 в полза на  принцовете. Хайде де! Успях да си докажа, че всеки може да гласува по няколко пъти с малко хитринка и добавих 4 гласа за този сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колкото и гадни номера да се опитват да правят,не могат да променят факта,че този сериал е 100 пъти по хубав,по интересен,с много по добра актьорска игра изобщо ужасно е че го казвам ,но даже няма база за сравнение.Ужасно е

че ще оженят принца..хич не ми се искаше да виждам това..според вас кога ще разбере принца,че е момиче?преди или след сватбата? :lol:

Много ми е интересно как ще разбере...Как ли го е измислил  режисьора :rolleyes: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Недейте така. Няма само той единствен от всички корейски владетели с една жена да остане я ! И за евнухчето ще има място- споко, ако не го присвои междувременно другият кандидат и да стане още по-интересно. Все пак доста серии има още.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз първо подкарах Белязано сърце и чак тогава почнах този сериал с евнусите. И колкото и да се оплаквам от другия сериал, този тук по-малко ми харесва. Брилянтно е направен, добре е монтиран, красиви и талантливи са актьорите, смешни са много от моментите, но с ръка на сърцето си признавам, че не ми е интересен, не е моя тип сериал, някак си твърде детенски ми е, твърде предвидим ми е, като една сладка /сладникава/ приказка. И излъчването на главните също ми е малко детско и наивно. Правя паралел с с принцовете, където направо са си серозни мъже или поне основните два главни персонажа се държат като такива. :( Наистина не ме грабна този сериал, а очаквах след като е с такъв рейтинг направо да ме омае....е не се получи. :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото разбрах от сцената на двамата министри на риболова - главният министър поиска момата за неговия си внук,  за да може баща й да го подкрепи срещу Краля и Принца-наследник.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото разбрах от сцената на двамата министри на риболова - главният министър поиска момата за неговия си внук,  за да може баща й да го подкрепи срещу Краля и Принца-наследник.

Ако това се случи, би означавало единствено, че пророчеството на онзи, който гледаше на лицата, ще се сбъдне и синът на министъра ще стане престолонаследник.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен, ще се окаже, че пророкът е предсказал кратък живот за внука на министъра, не за принца. Сменили са си дрехите, нещо такова.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна не бях гледала цели 6 серии наведнъж! :slap:  Но си заслужава. Съвсем клишираният сюжет е поднесен с много добра актьорска игра, чувство за хумор и свежест. Всички са големи сладури, а малката пък - особено, а и драмата се засили вече. Чакам с нетърпение следващите серии.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен ще се окаже че пророкът е предсказал кратък живот за внука на министъра, не за принца. Сменили са си дрехите нещо такова.

Дядото беше там докато правиха предсказанието, дори  и да са си сменили дрехите няма как да не разпознае собствения си внук. Той даже много внимателно 2 пъти попита дали е сигурен тоя където предсказваше. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето е бижу! :wub: Много е готино - бонбон! Страшно много ми харесва за момента, дано само и занапред така да продължава. Това дете-девойче е невероятен образ, страшно добре играе и е невероятна сладурана. Ама и главния е такъв чаровник просто...страхотна двойка са! Жалко, че момичето е непълнолетно. :896767: Много забавно, готино и приятно сериалче. Много повече ми хареса и е по-добро от конкуренцията - Moon Lovers - Scarlet Heart. Подозирам, че главната ще се окаже дете на някой високопоставен, но несправедливо набеден и съответно ликвидиран. А и за главния си мисля, че е като в Броманса, сигурно знае или скоро ще разбере. Умен ни е принца и подозирам, че и към момента знае, че е момиче. Страхотно играе и той и как само сменя мимиките от сериозен на весел. И чар, чар, погледи... страшно е момчето!

Обаче силно ме притесни следното:

 

Наистина ли ще има сватба между главния и новата мадама дето се появи? :cry:  :cry: Неее, това ще е ужасно, дано ни го спестят.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...