Jump to content

Recommended Posts

Lawandula,,точно казано :rofl: ,ама сценаристите  им нали моралисти  го раздават,предвид

времената надали е имало нещо непозволено  и недостъпно за принца.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еййй, колко сте лоши  :na2:  . Какъв сериал ще стане, ако разбере още в началото. Ще замине цялата интрига  :896767: . Само да не се окаже накрая като в Броманса, че пичът се е усетил доста по-рано, ама си е траел  :28558: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотни са двамата главни!!Много сладки и доста добре са влезли в образа.. определено има химия  :) Големи сладури!Супер приятно сериалче, ненатоварващо, зарежда с положителни емоции :D  и много ме радва, че по рейтинг е на 1во място :es: Да видим кога ще се светне принца(дано да не е в последните 2 епизода хаха) за девойката..Те всички разбраха само той не  :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много му е рано на принца да се светва. Ще се загуби интригата и ние после какво ще гледаме. Така по-си ми харесва за сега - още да е в неведение и в някакво неосъзнато търсене/усещане на жената в евнуха. Бо Гом колкото и да е красив, нежен и млад, не мога да го сбъркам с девойка. От него крещи тестостерон. В държанието му няма нищо женствено, за разлика от други момченца-цветенца. А девойката-евнух е върха. Така добре си играе ролята на младеж, че не мога да открия никакви женствени движения в нея, освен когато е в близък контакт с принца и се вторачва в него, сякаш аха-аха и ще има гейроманс. Много съжалявам, че девойката е непълнолетна. Химията им се получава отлично и изпускаме такива приятни наслади за окото между двамата сладури.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съжалявам за голямата разлика в годините(въпреки че за мен не е голяма)ама ги знаете корейците какви са :D За целувка да не се надявам много май  :lol2: 

Танца уникален!!! може да нямаше близост, но направо с тия погледи и жестове..беше по добре отколкото целувките ,които напоследък видях в някой сериали..който си го може,си го може и толкова.. А пък като се усмихне принца и краката ми се подкосяват хахах Жалко че не пуснаха трейлър за епизод 5..сега има да чакам ...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса Принца с какви жадни очи я гледаше. Сцената с танца и неговия поглед наистина се получи почти еротично, чак ми стана неудобно, щото актрисата е непълнолетна. Сега Принца ще има да тича след танцьорката щото му напомни на мама :) Очаквам забавления от недоразумения.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ee657963fc94ce541e234d282b91f1fb.jpg

мале,малее...Много са сладкиии..... :P

 



Оохоо,ето почна се..дойде времето,в което нашия принц да стане герой  :D Дали ще има изкуствено дишане уста в уста хахаха :i love this:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя евнух. който видя мацката само не мога да разбера кой е. Къде сме го виждали в предишните серии някой да ми напомни. Но все пак за да се продължи историята не мисля, че ще е от гадните и да й прави мръсно на мацката. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя евнух, служи на министъра..така че със сигурност ще и направи мръсно..Рейтинга продължава да расте  :D Много интересна 5та серия,а ето промо за 6

 

https://www.youtube.com/watch?v=JGhl8GalKBU

Тая новата дето се появи май я гласят за жена на принца..само не знам дали ще ги оженят скоро (дано не)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пфу, то все ще ни натрапят някоя Претенция дето можем и без нея. Във всеки сериал тъкмо да вземе да се получи между главните и хоп измъкват по поръчка по някоя претендентка за главния дето от нея няма отърване.

Главната ще вземе да се окаже я дъщеря на някой низвергнат бивш принц или министър, който е изчезнал по време на въстанието в двореца от преди 10-години.

Принцът е пич на място. Как само се хвърли да спасява евнухчето, без да се съобразява с ограниченията на положението и епохата си и всякакви други извинения, които ползват в другите исторически драми, за да оправдават това, че мухльовците принцове си кротуват докато гледат как изтезават жените, които "харесват". Айде ще им се и на принцовете ... Е те това се казва принц и мъж на място. Нищо чудно, че рейтингът на драмата се покачва стремително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

meri2003 ,ако си възхитена от държанието на принца в 5 епизод почакай да видиш 6 :P Мале,малее 6 епизод е направо инфарктен :D Не ми се беше случвало от години да не мога да изчакам някоя серия и да я гледам в реално време  :lol2: .Относно появилата се лепка..като нищо ще натиснат принца да я вземе за жена,защото всички забелязват колко е привързан  към сладкия евнух..като нищо в следващите серии ще почнат слухове,че принца си пада по евнухчето, и ако стигне до краля ще го оженят много на бързо..Той нашичкият още не е разбрал,че евнухчето е момиче.Чудя се още колко серии ще бъде заблуден,и ще се терзае че си пада по мъж :lol:

Ето и новото OST на сериалчето 

https://www.youtube.com/watch?v=oPBBbocCgVU

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разкошен шести епизод! Тримата другари спретнаха готин номер на похотливеца!

Сериалчето напълно заслужава високия рейтинг. Добър, заинтригуващ сценарий, великолепен каст, достатъчно интриги и злоба, добри и лоши, и най - лоши. Страхотна екранна двойка между двамата главни!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

6-ти епизод е върха. Така му се пада на дъртия перверзник. Претенцията дано само я отшият навреме, че ако вземат да го женят за нея, много нерви се очертават (но какво да се прави ще гледаме).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма такова комбо просто! Тез тримата дано накрая пак ги сприятелят, оти са толко яко трио, че е кощунство да седят скарани. <3 Брат'чеда леко дразни как се бута, де не му е работа, но с това девойче като картинка, няма как да му се сърдя. Вдъхновяващия момък цял на кръпки стана, но не се дава, ей! А на кака принца златен ненагледен... като я погледна накрая и аха да ревне, хем уж гледа да се усмихне... Бе каква ги е майка раждала тия момци, какво е това чудо?!?

 

Впрочем подозирам, че става като Броманса. Просто е очевидно!!!

 

Ударно почнаха, но и ударно продължават. А дано се запази тенденцията. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сладуранката и според мен ще е щерка на някой набеден по грешка и екзекутиран  големец. Иначе как ще има хепиенд, няма да се ожени за простосмъртна я.

А тройката е ударна, особено с боецът, дето  тъче на два фронта, но това само увеличава интереса. Парашутиската пък, ще трябва да ускори разпада на броманса, че да не изгуби зрителят търпение.

Рейтингът удари 20 и според мен основно, заради неустоимия чар и игра на сладурката и химията и с всички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз подозирам, че сладураната ще излезе с различно потекло от това, което си мисли, че е. Може би това е причината да я крият като момче.

 

А на принца горкият така са му се разиграли хормоните, че не само си загуби сънят, ами и лекарят се чуди как тактично да му обясни, че му трябва жена  :28558: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Принцът има железен самоконтрол. Такива тоци прескачат през екрана, че му се чудя на това момче как устоява. Като погледне евнухчето и се размазвам по паважа. Ама то евнухче като евнухче ли е ... то е медена питка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал е..нямам думи :swoon: Толкова много химия между главните сладури( а и не само), заинтригуваща история и страшен каст! Нямам търпение за следващите епизоди  :896767: 

Само не разбирам как принца досега не се е светнал за мацката, а може и да се е светнал, но да не казва, макар че като ги знам корейците, едва ли няма да има един голям сюрприз :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе според мен след сцените там с фенерите вече се усети ама си мълчи. Този епизод принца беше невероятен такъв чар има този човек не мога да си откъсна очите от него. Усмихнат знаем, че предизвиква сърцетуп при всички момичета, но и сериозен, ядосан, полудял, тъжен всякак му ходи. Всякак го харесвам. Напоследък с толкова много принцове на екрана всеки със своите си качества +и-, но този просто наистина се откроява как може всичко толкова да му отива и да ти се иска да го гледаш и гледаш и гледаш. Толкова е красив, че подобни на него актьори играят в "сладки" розови сериалчета, тип flower boys, както ги наричат и онези са малко по така женствени, но при този тука женствена е единствено красотата му. До костите на мозъка му със всяка своя част излъчва мъжественост. Оф и аз какви ги говоря .. тази последна серия нещо мног ме развълнува и още ме държи ;д Малката е голяма сладурана сао така, както си плаче, като жена и с тези уплашени насълзени очи, като го гледа трябва да се досети човек, че нещо не е наред с това "момче". Между другото на мацката й слагат много грим, който наистина се набива на очи не знам как още корейците не са направили скандал и баси голямата новина заради това, както беше при лака на ПШХ в "Доктори".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...