Jump to content

Recommended Posts

maxresdefault.jpg

 


Cl9LWqPVEAEzpXL.jpgChUcgygUUAIDjsp.jpg


 


 


Sukina Hito ga Iru Koto (好きな人がいること)


Страна: Япония


Също така известен като: A Girl & Three Sweethearts


Период на излъчване: 2016 – Юли -11 старт


Време на излъчване: Понеделник 21:00


Формат: Renzoku


Жанр: Романс


Канал: Fuji TV


Епизоди:


Режисьор: Kanai Hiro, Tanaka Ryo, Moriwaki Tomonobu


Субтитри: Английски


 


Участват:


Kiritani Mirei като Sakurai Misaki (27)


Yamazaki Kento като Shibasaki Kanata (24)


Miura Shohei като Shibasaki Chiaki (29)


Nomura Shuhei като Shibasaki Touma (21)


Ohara Sakurako като Nishijima Manami (21)


Hamano Kenta като Himura Nobuyuki (36)


Sano Hinako като Okuda Mikako (24)


Iitoyo Marie като Ninomiya Fuka (20)


Nanao като Takatsuki Kaede (29)


Yoshida Kotaro като Higashimura Ryo (55)


 


Резюме: Misaki Sakurai (Mirei Kiritani) не е излизала на среща от много време, тъй като прекарва всяка свободна минута в усъвършенстването си като сладкар и започването на свой собствен бизнес. Но останала ненадейно без работа, тя среща ученическата си любов Chiaki Shigesaki (Shohei Miura), който ѝ предлага работа в неговия ресторант, разположен на брега на морето. Там тя среща двамата по-малки братя на Chiaki - талантливия готвач Kanata (Kento Yamazaki) и сервитьора Toma (Shuhei Nomura). Как Misaki ще работи и прекара лятото с тези трима красиви братя?


 


 


Свали  :click:   :click:   :click:   :click:


 


Свали с руски субтитри  :click:


 


Свали с български субтитри  :click:


 


Онлайн с руски субтитри  :click:


Link to post
Share on other sites

Постерът е страхотен! Личи сериозната работа по отношение на визия, светлина и цветово оформление. Дано да са се постарали и със сюжета!

Корейската връзка в ендинга:

https://www.youtube.com/watch?v=LqPZi5IqsbE

https://www.youtube.com/watch?v=beJd_xRaBjs

SMAPxSMAP

Link to post
Share on other sites

Отбелязвам два много добри епизода на Sukina Hito Ga Iru Koto - 7 и 8. Преведени са.

Дано да задържат така до финала! Очертава се съперничество между героите на Кенто и Шохей. Ако бяха други артисти, бих очаквала дори бой между тях. В този случай едва ли ще се стигне дотам. Физическа разправия можеше да има в предходната серия, понеже образът на Шухей Номура е най-експресивен, но в крайна сметка успокоиха нещата. Иначе аз нямах нищо против да го видя в подобна светлина. На него му отива да играе малко братче, връзумявано от батковците си. Хихи. Спомням си прекрасният Wakamonotachi, където Шухей се представи чудесно. Време е вече да му дадат главна роля в някоя дорама.

Аристите много се забавляват, докато снимат. Качват доста весели фотоси.

tumblr_od83vi5QWB1tihk59o1_540.jpg

През ноември ще се излъчи специален епизод на сериите, показващ историята на най-малкия брат, Тома, в Тайван. В каста са добавени имената на Wen Yu Fei, Teddy (SpeXial) и Ting (A'N'D).

CrQRgZNUIAAOO0-.jpg

CrQRg5jUMAAmT4v.jpg

Link to post
Share on other sites

Започна съвсем леко, приятно и лятно... слънце, море, торти... трима симпатяги и една сладурана, която изключително много ми допадна не само като героиня, а и чисто физически. И, както само японците го умеят, така между другото, добавиха една по-сериозна нотка с въпроси, над които да се замислиш. Естествено, без да правят трагедии и да вкарват излишна драма. Доволна съм до момента от това, което ми поднесоха.

Link to post
Share on other sites

Според мен, в определени моменти нивото спадна (3-4еп), но после качеството се вдигна.

Надявам се, че не са изоставили героинята на Сакурако Охара! Тя беше много полезна с тази мистериозна персона. Дано да развият по-дълбоко отношенията с роднините й!

Харесвам много включването на Джун Йошинага в ролята на токийската приятелка на Мисаки. Въпреки че тя не е толкова важна за самия сюжет, гласът й ми е страшно приятен. Йошинага е актриса, достойна главни образи, но искам повече да я виждаме на големия екран.

Едно от най-големите предимства на дорамата, е картината и природните гледки, които показват.

tumblr_odebenKRrc1ubeplzo1_540.jpg

Link to post
Share on other sites

ukio, бях настроена за нещо лежерно и разтоварващо, типично отпускарско, което да не ме напряга. Може би и за това ми харесва, ако и да не е нещо невиждано и оригинално. А залезите и гледките наистина си ги бива.

Link to post
Share on other sites

Залеза е страхотен. Някъде онлайн на руски?

Тук и тук  :asian:

 

Много приятно мина времето с тези четирима сладури. Някак много завършеност и цялост усещах, като ги гледах заедно, като едно истинско семейство бяха, дето всички си знаят и кътните зъби. Може би са работили и преди заедно, или са си добри професионалисти, или просто на мен ми допадат много. Мисля, че откъм история останаха някои неразвити моменти, но сериалчето си струва да се види! А какви красиви картини има!

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

    Филмите с готвене не са ми любими, а в този не само готвят ами и сладкиши правят. Това всъщност е единствения недостатък на този сериал. 

Великолепни актьори, млади и много талантливи. Страхотна роля на  Yamazaki Kento. Той ми се очертава като един от любимците, или по-вярно казано, един от тези, които не са ме разочаровали. Останали двама братя, също бяха страхотни, а девойката, която гледам за пръв път приличаше по-скоро на цвете, което се полюшва на вятъра - толкова крехка ми се стори. Като сложим и добрата режисьорска и операторска работа, красивите гледки, океана  и песента в последния епизод  се получава нещо много красиво за гледане.  

Link to post
Share on other sites

Не бях видяла, че има бг превод сериала и това е причината чак сега да обърна внимание на това бижу. Yamazaki Kento си ми е от японските любимци и съм изгледала всичко излязло с него. Голям сладур, макар, че в този сериал е като цигане, много тен е хванал, сякаш е бил повече на плажа отколкото на снимките на сериала  :icon_sunny: С главната съм ги гледала в No Longer Heroine, сладка е, но милата е плашещо анорексична, а торбестите и безформени дрехи, в които я обличаха само влошаваха нещата. Иначе сериалчето си беше много сладко, романтично и красиво. Наистина страхотни гледки на острова, чаровни актьори и изкусителни сладкиши. Приятно за разпускане сериалче.

Link to post
Share on other sites

Много приятно сериалче ...такова едно лежерно, романтично, с красиви гледки и сладки герои...точно за разпускане :icon_sunny:

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Единственото с което съм съгласна е, че сериала е лек и лежерен . Даже твърде лек, смъртно уморена всяка вечер си пусках по една серия , не ме подразни дотолкова, че да го зарежа, но не ми хареса. Актьорите пускаха чар, но всеки сам за себе си без необходимата спойка, а сценария така беше олекотен, че след само седмица едва ли ще помня каквото и да е било.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...