Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Let’s Fight Ghost (싸우자 귀신아)

                            Страна: Южна Корея                                 

Също така известен като: Bring It On, Ghost

По комикса на: Im In Seu “Ssauja Gwisina“

Период на излъчване: 11 юли 2016 - 30 август 2016

Време на излъчване: Понеделник - Вторник  23:00

Жанр: Фентъзи, Романс, Комедия

Канал: tvN

Епизоди: 16

Режисьор: Park Joon Hwa

Субтитри: Английски

        

Участват:

TaecYeon (2PM) като Park Bong Pal

Kim So Hyun като Kim Hyun Ji

Kwon Yool като Joo Hye Sung

Kim Sang Ho като Myung Chul (monk)

David Lee като In Rang (Bong Pal’s friend)

Kang Ki Young като Chun Sang (Bong Pal’s friend)

Park Gyu Young

Lee Jung Eun - епизоди 2 и 16

 

Резюме: Въз основа на уебкомикса "Ssauja Gwisina (싸우자 귀신 아)" от Im In Seu, публикуван от 4 юни 2007 до 30 октомври 2010 година...

Преди да загине в катастрофа, Ким Хьон Джи е обикновена
19-годишна ученичка. Но сега вече е призрак, скитащ се в продължение
на няколко години, докато не среща екзорсиста Пак Бонг Пал…

 

:essub:

 

Свали с  :subs:  :click:  :click:

Онлайн с  :subs:  :click:

С български и английски субтитри  :click:

Свали с руски субтитри  :click:  :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде ще пусна котва тук след дълго отсъствие. Иска ми се да гледам отново нещо като така любимият ми "49 days", който и досега е един от най любимите ми азиатски сериали, но явно такава драма е била една на деситилетка и дори и повече. Последните два корейски сериала дето гледах с призраци/духове бяха ПЪЛЕН провал по всички параграфи - "Master's sun" и "Аранг и магистрата". Сещайки се по принуда за тях сега пак ме облива студена пот като се сетя колко разочарован бях и от двете недоразумения...но нека не дълбаем повече в изпълненото ми със скръб минало като зрител.

 

Тази драма изглежда поне от трейлъра забавна и неангажираща и дано комедийният аспект да замаже неуредиците ако има такива(ще има то се знае :D). Каста не ми вдъхва доверие особено тоя Таек тъй като по принцип съм против дистрибуцията в посока от музикалната индустрия към малкият и големият екран тъй като в повечето случаи неудачниците са все едно одялкани от майстор Джепето от оная приказка и вместо да мислят как по добре да изиграят ролята си и да се отсрамят просто отбиват номера, наблягайки повече на прическите, грима, костюмчетата и автографи към екзалтираната им публика от женски род заради, която всъщност се е стигнало на първо място до тея екранни фиаскота.

 

Ще се радвам да ме опровергаят де тъй като наистина ми се гледа нещо след дълга пауза, но ще видим като дойде 11 юли. Ако ми хареса ще си го изгледам ако не му паля фитила и в черният ми списък с негодни драми след колкото там епизода издържа 1-2-3. Преди някой да зададе нелеп въпрос от типа "как може да разбереш че един сериал е добър и да го характеризираш след 2 епизода" - ами ей така може, даже при някои направо от един епизод намирисва на развалено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я, TaecYeon пак в призрачен сериал. Не съм чела уеба и не знам дали ще ми допадне историята.  Скептична съм относно резултата, но само след като започне ще видя дали съм била права, пък ако не друго поне очи ще поизплакна :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А екстра значи няма си пиша сам поне. Въпреки, че доколкото си спомням ти май не беше от често коментиращите. :D

И аз нз как е комикса, а честно казано ме мързи да го търся, но тея уеб манхи досега не съм случвал нещо свястно, дано това да е от онея diamond in the rough творби. Хубаво впечатление ми направи обаче, че поне са си поиграли да докарат призрачната същност на героинята щото дават как й минава ръката през неговата. Но таман да се зарадвам и гледам му увиснала на врата в следващият кадър...дано да имат добро обяснение за това щото иначе... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми не съм я, коментирам често и редовно само и единствено ако нещо ми е харесало докрай :D .

Колкото до уеб манхвите, има и читави заглавия, при това не  едно и две. Дори това, което наскоро прочетох(малко края нетипично корейски се получи, но нищо) ми хареса и би станал доста приличен сериал стига на някой продуцент му стиска да зачеше тази тема в такъв формат, а не само във филм, но това си е офгопик тук

 

Както и да е, надявам се на приличен резултат или поне на нещо, което да изгледам докрай и без превъртане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за препоръката Сиера, ще го погледна! :) Колкото до този сериал мисля си че ще си обади почти веднага предвид жанра. Гледам, че моя човек Джи Сънг разцъква в няква пародия в момента и може би това заглавие щеше да е по подходящо за него, но така или иначе са го сложили тоя. Со Хьон гледайки филмографията й явно е била в Ирис 2, единственото дето явно съм гледал с нея, но трябваше да скролвам бая, че да я видя в тамошният каст и пак не си припомних нищо..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С Тек ''Кой си ти?'' издържах само заради нямото присъствие на Дже Ук и готината главна. Гледала съм всичко, де що изредихте по-горе, имах и големи надежди за  детектива с О Джи Хо, но някак...чакам онзи сериал, който ще ми отвее шапката. Имаше много приятни попадения в тази насока, в 49 дни само една-две забележки ми развалиха идеалните 10 от 10, но все пак е чудесен сериал. 
Ким Со Хюн е много талантлива, особено за годините си, но не може да ме грабне досега, гледах ''Училище 2015'', но не ме впечатли. Тек може да се е поразчупил, отдавна вече не е дебютант, но досега кара на малко еднообразни изпълнения. 
Общо взето, има няколко ""свръхестествени" сюжетни линии, които се менят периодично. Както е тръгнало, няма нищо свято за корейската телевизионна индустрия, само да не е нужен много CGI, нали е скъпо. Освен да чакам нещо за върколаци и дракони, може и някоя фея да метнат за разкош. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва няма да го бъде! Вярно, че ми се гледа нещо ама не съм чак толкова изпаднал и хич да не е имам самоуважение. С толкова абсурдни герои и сюжет просто няма как да стане..едвам изтраях 20-30 минути, даже сега се чудя как съм издържал и толкова?! Дори не ми се обяснява колко смехотворно е положението тук, като говоря за онзи горчив смях през сълзи..който иска да го гледа ама аз си бия камшика от тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След 10 минути го зарязах, нo pyскините му се радват на макс.

 

Има някакъв хумор...

Но явно не е за мен тази, с грозните зъби...

Достатъчно грозни неща има в живота, че да й гледам страшните зъби и физиономия... :28558:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със сериала стабилно са се оляли.

 

 

Тоя призрак го направиха ега ти живия - огладнява, напива се, удря се, боли го, спи, схваща му се вратът, тежи, като го носиш, цапат му се дрехите... Не разбирам дали просто ги е мързяло да помислят или са пестили от ефекти. На мен толкова въплътена ми се вижда тая призрачка, че сякаш може не само гадже да му стане на главния, ами и дете да му роди  :28558: 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ура, "изгледах" първите два епизода :D .  Имах някакви надежди, че Текьон може да се е понаучил да играе ама той дава всичко то себе си за да докаже, че дърветата в корейските сериали никога не цъфват, а просто стават пънове :lol2: (вече дори не ми е и симпатичен <_< ). Останалите неща като гледам са изредени в горните постове и не виждам смисъл да наливам масло в огъня, просто ще отбележа, че довърших епизодите заради блока(леле,  колко близки почуствах корейците или беше така докато не видех тунела дето слиза от средата на блока :lol2:, при нас таквиз нема) и странната реплика на оная аджума дето убеждаваше монаха,

че на тоя адрес никой не живее от години :blink:

 , почти си помислих, че тва е неква корейска вариация на шесто чувство ама бързо ми мина

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах 3 серии и много ми напомня на "Приятелката ми е гумихо". Пак имаме някакво "не от този свят същество" тук призрак-там лисичка с 12 опашки, на които им се яде неистово месо, искат нови дрехи и т.н.... и пак имаме някакъв "лош красавец"-тук доктора (не знам какво толкова припадат по този, игра пак несравним доктор красавец в "One more happy ending" с Джанк На Ра), а там беше другия красавец Но Мин У, който пак, видиш ли беше ветеринарен лекар?! Много копи-пейст нещо. Но пък ми е интересен....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

debil4e сорка, че в известен смисъл те прикотках за това недоразумение..аниме феновете тук тряа се подкрепяме, а не завличаме към дъното :D Мислех си, че ще е хубаво или поне интересно и би било добре ако има с кой да се коментира понеже тея уеб новели обикновено ако не друго то поне полагат хубави основи за даден сюжет, а tvn поне преди време и по малко им трябваше за да реализират нещо интересно. Този път обаче са се изложили стабилно..мен ми стигна и половин епизод да разбера, че вятъра духа откъм градското сметище, а ти като гледам си изтормозила цели 3. :(( Тематиката с призраците крие голям потенциал и нищо чудно, че са започнали да гравитират към нея, но просто не може по този наивен и безотговорен начин дори говорейки за комедия..всъщност тук няма и на какво да се засмееш, съвсем други чувства ми избиха поне на мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе TvN се опитват явно да повторят успеха на Oh My Ghost от миналото лято, само че с несравнимо по-слаб каст, сценарист-идиот и нулево старание. Голо и безсрамно понтират миналогодишната си призрачна история - призрак с амнезия, лошко, който е любимец на жените, вместо шаманката са го турили оня монах... Тъпа работа, разочароваха ме. Поне открих за себе си Kim Sa Wol, всяко зло за добро;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...