Jump to content

Kim Hyun Joong (Ким Хьон Джунг)

Insomnia

Recommended Posts

И младежът свири на китарка, въудушевен  е, да поеме отговорност, ДНК тестове, иди си-ела си, загрижени родители, опърничава мома,отказваща брак, кандидатка за самотна майка -всичко си имаме.Не знам как е с готвенето Кимчо, но пък,  може да го замени с бой. :896767:

Ей на, да беше си влязъл в казармата..., а не да засенчва  батко си Бьонг Хон..

Абе, чета и се смея, даже ми става гузно, че ми е толкова забавно.... Кими сигурно ще е първият айдъл, който ще съжалява, че не е влезнал в казармата, бухахах. Ама и в тая история, както по драмите все се срещат по разни детски площадки. Иначе все мие чудно, къде са го направили това бебе, като той или е бил на остров "Соджу" или с госпожица К..... Може буквално да я е опрашил, там пчелчки, ветрец.... туй - онуй #&$#& Момичета драмите са с по един-два епизода на седмица, тука ЦИРКЪТ Е ВСЕЕЕКИ ДЕН.

Аз не мога да се начудя пък на кандидат-булката/бъдещата майка. Приятелят ти те бие, ти стигаш до там да го съдиш, но не късате :blink:  . Не само това ами и бебе чакаш от човека когото съдиш за побой :huh: . Доскоро малко или много и симпатизирах..., но при тези факти-и делото и бебето са факти, другото не се знае. Чудя какво ще стане с тези, които наистина искат да се разделят с агресивни партньори :mellow:  . За мен тази история е нелепа и ми оставя само лош вкус в устата

Много лошо,след като си говорят чрез медиите.Какво е накарало бъдещата майка да се обърне към медиите,а не да решат проблемите си м/у тях?

И да решат да се съберат,това няма да бъде никакво семейство,след някоя и друга година ще се разделят само ще страда детето.Освен момичето да е много хитро да успее да превъзпита Ким Хьон Джунг,за което силно се съмнявам.

Е щом стигнах до там да и засичаме на тая женица месеците, за да разбера били ли са заедно или не докато е правено бебето, значи доста ме е зарибила тази "драма". Радвам се, че пускате и английски "субтитри", че предните два епизода (линка) бяха на руски, а тоя език ми е непонятен.

Както се казва, суша, суша, пък киша :28558:  :28558:

Един куп новини за няколко дни.

Първо, бойното мамче е решила да съди корейските нетизени за лошите коментари по неин адрес и е подхванала първите сто (може би по корейския азбучен ред  :rofl:  :rofl: ) тук 

Даде интервю за медиите, че детето ще се роди през септември и гради бъдещето му. 

Е, стана ясно как - като започна да съди Хьон Джун за психологически щети, които е оценила на 1,5 милиона долара.

И накрая - отлагането е било за малко и таткото влиза в армията на 12 май. Завесата пада!

:mad2:  :mad2:

Edit: Няма край тоя цирк!

Който иска, може да прочете тук и тук, просто вече не си струва тая долна история.

Честит Рожден Ден на прекрасното момче Кими. Аз си го харесвам, подкрепям го и му вярвам. Пожелавам му лека служба и щастлив живот. Нови проекти и сбъднати мечти.  :kissx:  :kissx:  :kissx:

:slap:Просто не мога да го осмисля..... Все си мислех, че такива неща не могат да се случват в действителност. Не мога да повярвам, че някой нормален може да говори и върши подобни неща и да живее в мир със себе си. 

Тая "божа кравичка" много бързо взе да ги пресмята финикийските знаци. Момчето щяла да съди за 1, 2 и т.н. побоя, сега пък за 1, 2 и т.н. бременности, че не й стига ами и от нетизените взе да пресмята печалбата.

Нали уж много морална беше и не щеше обезщетение, а извинение. Тази е по-голяма психопатка и от Кимчо. За него разбрахме, че е мискинин :28558:  и налага жените, ами тя каква е дето я премазват от бой и тя пак се навира да си легне с нещастника, че и целенасочено (щото няма как да е "упс, без да искам") забременява от него.

Тоя съм го отписала като человек, явно хич не е наред щом може да премаже приятелката си от бой, тя да го осъди, той после пак да си легне с нея все едно нищо не е било, че й лапе да й направи.

Що не вземат да си признаят, че и двамата са пристрастени към садо-мазо и си се кефят максимум на цирковете дето си устройват, а нас ни залъгват, че видите ли голяма лична драма им се случва и те са съвсем нормални човешки същества. 

Жалко за човека, но личния живот си е негова работа, а пък аз ще се наслаждавам (вече силно казано и все пак) на външното - физика и талант. 

Това е често срещано явление - ако девойката е била жертва на насилие като малка, има голям шанс да си търси насилник и като порасте. Не че го иска на осъзнато ниво, но някак си се привличат насилници/жертви.

:slap:Просто не мога да го осмисля..... Все си мислех, че такива неща не могат да се случват в действителност. Не мога да повярвам, че някой нормален може да говори и върши подобни неща и да живее в мир със себе си. 

Тая "божа кравичка" много бързо взе да ги пресмята финикийските знаци. Момчето щяла да съди за 1, 2 и т.н. побоя, сега пък за 1, 2 и т.н. бременности, че не й стига ами и от нетизените взе да пресмята печалбата.

Нали уж много морална беше и не щеше обезщетение, а извинение. Тази е по-голяма психопатка и от Кимчо. За него разбрахме, че е мискинин :28558:  и налага жените, ами тя каква е дето я премазват от бой и тя пак се навира да си легне с нещастника, че и целенасочено (щото няма как да е "упс, без да искам") забременява от него.

Тоя съм го отписала като человек, явно хич не е наред щом може да премаже приятелката си от бой, тя да го осъди, той после пак да си легне с нея все едно нищо не е било, че й лапе да й направи.

Що не вземат да си признаят, че и двамата са пристрастени към садо-мазо и си се кефят максимум на цирковете дето си устройват, а нас ни залъгват, че видите ли голяма лична драма им се случва и те са съвсем нормални човешки същества. 

Жалко за човека, но личния живот си е негова работа, а пък аз ще се наслаждавам (вече силно казано и все пак) на външното - физика и талант. 

Определено ми оправи настроението! И к'ъв е извода - гърнето и похлупака се намериха, та и се множат...екстра са си  :28558:  Само да спортуват повечко, та другия път да не вземат да се изпотрошат за няма нищо :rofl:

Има новости около случая. Днеска четох в интернет, че Кимчо най - накрая се навил да прави тест за бащинство.  И горе долу цялата статия беше за това, че майката с детето отишли в един ден, а Кимчо в друг ден в университетската болница, за да дадат проби. Не са успели и двамата с бебето да отидат в един ден, защото е било трудно да се вземе разрешително от казармата, където в момента е Кими. До около седмица или 10 дена трябва да са ясни и резултатите. Адвоката на майката казал, че са 100% сигурни, че Ким Хьон Джунг е бащата и очакват след, като се одобри това с теста той да поеме отговорност.

99,9999999 там нещо си той е бащата ;д Баща му на пресконференция казал, че те са знаели, че детето е на Ким ама трябвало да бъдат сигурни. И много му било мъчно, че майката използва детето само за пари и там пише колко пари са дали до сега колко тя иска май има няколко дела, които мацката води срещу Ким и беше дадената общата сума за пари, които се получават нали ако спечели делата да й дават и да ви кажа не беше малко ;д 3,4 нещо такова не съм сигурна. Та казаха, че ще поемат отговорност. Ама това го бях чела преди горе долу месец има ли няма ли нзм. Може да са излезли и нови новини.

Драмата е пълна и вече започва да ми става жал за Ким Хьон Джунг ! 

Иска 3,4 милиарда вона издръжка, защото бащата бил халю звезда !? Според коментариите  на адвокати и социални личности в едно тв шоу такава издръжка е безпрецедентно висока !

Освен това иска 1,6 милиарда вона за морални щети и за причинени аборти от Ким Хьон Джунг ,но при запитването на съда към посочените от нея болници нито една не е потвърдила,че е имало бременност или травми от нападение, а за причинен аборт изобщо не може да става и дума....

След като се доказа с теста че бащата е Ким Хьон Джунг делото се отложи за 26 февруари ! 

Просто халю звездата ще бъде одрана до кръв от невинното според някой от вас момиче....