Jump to content

Kim Hyun Joong (Ким Хьон Джунг)


Recommended Posts

....Няма да има скоро драма или филм с него. В момента Хьон Джунг си почива и се подготвя за завръщането си на музикалната сцена. Тази година...поне първата и половина, ще се посвети изцяло на кариерата си на музикант....

 

Иначе последното ново около него е договорът с Hangten Korea...

 

---------------

 

161502182-4d2d026b91da2_500.jpg

 

Hang Ten Korea избраха изгряващата Hallyu звезда Ким Хьон Джунг като техен модел за 2011 година.

 

 

От модната компания разкриха: "Имайки предвид популярността на Ким Хьон Джунг сред хората, смятаме че като модел на нашите дрехи ще грабне вниманието на мъжете и жените, независимо от възрастта им. Освен това, чувственото и модерно излъчване, което притежава ще се адаптира във всяка една модна линия. Имайки предвид, че визията му пасва точно на исканото от модната къща излъчване, решихме, че той ще бъде избран за наш модел."

 

От Hangten още издадоха, че в момента снимат фотосесия за новата Пролетно/Лятна колекция за новата година, която ще представи Ким Хьон Джунг в еднин както луксозен, така и удобен стил. Освен това, ще има и снимки, в които Ким Хьон Джунг ще си партнира с женски модел.

 

 

Hangten създадоха кампания под лозунга ‘SAVE THE EARTH’. Заедно с новият си модел - Ким Хьон Джунг, компанията ще има много изяви, промотирайки идеята.

 

Междувременно, след като снимките на драмата ‘Playful Kiss’ приключиха, Ким Хьон Джунг прекарва времето си в почивка и подготовка за новият албум и участието си в нови реклами.

 

--------------

 

И още нещо....

 

Kim Hyun Joong Chosen as 2010 Hottest, Star in China /14.01.11/

 

 

2010-china.jpg

 

 

Кои поп звезди са победители за 2010 в Китай? Guo Ji Zai Xian(国际在线) (развлекателна програма в Китай), пусна онлайн запитване в продължение на четири месеца, в което хората можеха да гласуват за "най-горещата звезда за 2010". Според резултатите, Dai Yue(代悦) взе първо място сред Китайските звезди, Zhong Han Liang(钟汉良) сред звездите от Хонг Конг и Тайван, Kim Hyun Joong сред звездите в Корея и Япония и Justin Bieber сред поп сензациите в Европа и САЩ.

 

 

Kim Hyun Joong спечели приза за "Най-гореща звезда" в Корея и Япония. Сред първите позиции бяха Park Yoo Chun и Kim Jae Joong...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато започнах да гледам BOF първия , който ми допадна беше той...малко косата му не беше много по вкуса ми, ама си казах " това момче ще блесне".wub.gif Най-хубавото в него не е красотата, ами чаровността му. Като го погледнете не ви ли облива една топлина, спокойствиеblaa.gif Усмивката му е толкова невероятна... Не мога да кажа какъв човек е , но като гледам как винаги е усмихнат си мисля, че не е никак лош biggrin.gifbiggrin.gif Надявам се по-скоро да замина за Корея и да видя и други като негоо rolleyes.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента Хьон Джунг си почива и се подготвя за новият си албум и затова няма много новости около него.

Но затова пък постоянно се появява на кориците и на страниците на известни списания в Тайван, Корея, Япония... Снимките са наистина разкошни и нямаше как да не споделя няколко от тях...

 

Kim Hyun Joong ~ Awesome! Vol. 4

 

 

14.jpg

 

51.jpg

 

61.jpg

 

 

===

 

Kim Hyun Joong ~ Acteur Mar 2011 No. 22

 

 

168623_149836318407320_100001428573372_297856_1503228_n.jpg

 

168687_149836475073971_100001428573372_297860_7156662_n.jpg

 

 

===

 

Kim Hyun Joong ~ Weekly ASAHI February Issue 2011

 

 

220.jpg

 

 

===

 

Kim Hyun Joong On The Cover of Hot Chili Paper Vol. 63 ~

 

 

16763314761063529655510.jpg

 

 

===

 

Kim Hyun Joong ~ B=PASS March 2011 Issue

 

 

1172.jpg

 

310.jpg

 

 

===

 

Kim Hyun Joong ~ haru*hana vol.003

 

 

361.jpg

 

531.jpg

 

 

===

 

Kim Hyun Joong ~ Spring 3 Magazine ~

 

 

974mjn.jpg

 

1zbz6mh.jpg

 

 

И още много....

Превела съм интервюто от списание haru*hana и Spring 3 ~

 

 

 

1142.jpg

 

 

Ким Хьон Джунг взе участие и бе част от благотворителната програма на DATV 「Message To Asia」, която се проведе в Tokyo Dome, този Декември. За момента, той се бе отдал на изявите си като актьор, но въпреки това, макар, че не се бе появявал на сцената като певец от доста време, изпя химна на събитието на Японски

 

"Мина много време от последната ми изява като певец и определено бях много щастлив. Освен това за мен беше чест да изпея химна. Бях много радостен, че имах възможността отново да пея пред толкова хора. Наистина е невероятно, че бях част от такова значимо събитие в края на годината. 2010 приключи наистина добре."

 

 

Ако се върнем малко по-назад в 2010-та, първото нещо, което ни идва на ум е участието му в драмата Playful Kiss. В първата му драма - Boys Over Flowers, той бе част от F4 и главните роли бяха заети от 4-ма. Но в Playful Kiss, Хьон Джунг бе главният персонаж. Именно заради това, неговото появяване в драмата бе значително по-голямо и по време на снимките той почти не е имал време за сън.

 

 

"Снимките бяха много трудни. Стресът винаги ни обземяше, но нямахме време да се отърсим от него. Няма начин да се отървеш от треса. (смее се)"

 

 

Дори след като снимките на Playful Kiss приключиха, той все още не е имал възможността да си почине подобаващо.

 

"Снимките приключиха в края на Октомври и след това програмата ми бе много тежка - участвах в церемонията по откриването на Asia Games, участие и снимки в реклами. Все още не съм си взел почивка."

 

Попитахме го какво би искал да направи ако има възможност да си вземе почивка.

"Нищо конкретно не ми идва на ум. Но ми се иска да отида до Jeju Island с моето семейство. След това отново на работа в комбинация с малко игра (смее се)" [предполагам, че има предвид любимият му футбол.]

 

 

За него следват подготовки за новият албум. Изглежда, че и през 2011 няма да успеем да отделим поглед от Хьон Джунг, който усилено продължава с проектите и работата си.

 

 

----

 

28rgkrc.jpg

 

 

Сред нечуваният бум на звезди от второ поколение Hanryu , изключително от тях притежават талант както в пеенето, така и в актьорството. Ким Хьон Джунг заема едни от първите позиции и безспорно е един от най-добрите в този бранш. Той е член на SS501 - една от най-популярните поп групи в Корея. В момента се е заел да укрепи звездната си позиция като актьор.

Ще успее ли да вземе ума на Японските девойки с тази свежа и красива усмивка?

 

Човекът, който отвърди второто поколение Hanryu звезди е Ким Хьон Джунг - член на Кпоп групата SS501 и актьор, играещ главни роли. Той привлече вниманието към себе си с превъплъщението в образа на HanazawaRui (YoonJiHoo) от Корейската версия на драмата - Boys Before Flowers. След това продължи да се изкачва нагоре по звездната стълбица като взе ролята на гений със студен характер - Irie Naoki (BaekSeungJo) от Playful Kiss. Популярността му нараства с всяка секунда.

 

"2010 бе изключително значима за мен година. Не само, че играх главна роля в драма - Playful Kiss, но и имах възможността да се изявя в много други държави. Много малко време бях в Корея. Докато бях в Япония бях толкова зает, че чак ми се виеше свят (смее се). Макар и да съм много зает и изморен, се старая да се забавлявам максимално. Вярвам, че това ще ми помогне да направя най-доброто представяне."

 

Ролята на готиният красавец, която Хьон Джунг игра както в Boys Before Flowers , така и в Playful Kiss, бе точно за него. Но дали и в истинският живот се променя ту в студен, ту в грижовен мъж когато е влюбен?

 

 

"Когато има непознати хора около мен съм доста срамежлив. Хората може би си мислят, че съм от този типаж момчета. (смее се) Но влюбя ли се в някого, напълно се отдавам. Бих направил всякакви неща за нея, само за да изпълня всичко, което желае. Ако съм на среща в Япония? Бих искал да посетя Sapporo (метрополитен град в Хокайто - в най-северната част на Япония) и да се насладя на престой в горещите минерални бани, гледайки снежният пейзаж."

 

"Сигурно е фантастично да наблюдаваш красивото море, докато си на остров Окинава. Бях там веднъж. Не съм пробвал някакъв воден спорт, защото честно казано, малко ме е страх да съм в морето."

 

 

Когато го попитахме за любимият му стил, подходящ за жени, той посочи корицата на нашето списание. След като разгледа страниците, той каза на Японски "Това е NG!" и посочи към една дама с доста силен грим. Що се отнася до мода и грим, той каза "Предпочитам естественият и изчистен стил. Като цвят, харесвам бежаво, бяло - цветове, които създават топъл и нежен образ, а не ярки цветове като червено или жълто. Любимият ми стил на обличане е "гръндж стила". Харесвам дълги и свободни тениски и тесни панталони. Напоследък това се превърна в любимият ми стил на обличане."

 

 

Какви цели си си поставил за 2011?

 

"Искам да издам два соло албума и да участвам в една драма. Имам голямо желание в бъдеще да организирам концерт за всички мои фенове от Азия, затова трябва да затвърдя позицията си като певец с моите албуми. Що се отнася до драмата, иска ми се да се пробвам като някой злодей и да се превъплътя в много герои, за да може хората да ме видят в съвсем различни светлини."

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очакваме дебютният соло Албум на Ким Хьон Джунг през месец Май...

 

20101122_kimhyunjoong_5.jpg

 

 

Скоро се появиха новини, според които дебютният соло албум на Ким Хьон Джунг е почти готов. Но той категорично отрече тези твърдения и заяви, че по албумът има да се работи още много.

 

 

На 7-ми февруари генцията на Хьон Джунг заяви пред Newsen : "Албумът на Хьон Джунг ще излезе през месец Май. Твърде е рано и все още Хьон Джунг не е готов за завръщането си. В момента все още обсъждаме концепцията на албума и събираме песните. Освен това, все още не е записал нито една."

 

 

Тъй като това ще е солов албум, Ким Хьон Джунг заяви, че ще вложи цялата си енергия преди официално да пусне албума на пазара. Мениджърът му добави : "Няма да бъде ангажиран с роли, нито пък ще има други участия докато албумът не бъде пуснат. Изпълнен е с ентусиазъм и ще се фокусира изцяло върху музиката."

 

 

Освен Ким Кю Джонг, всички останали членове на SS501 се готвят за дебютните си соло албуми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

незнам дали е правилно тук да питам, но някой може ли да ми намери един клип на Ким Хьонг Джунг -там кадето свири на цигулка (от сериала BOF)

 

ще съм много благодарна :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уникален талант и красота събрани в едно, това е Ким Хьон Джунг. Няма женско сърце, което да не трепне при тази нежна усмивка и този закачлив поглед. Изключително много го харесах в "Boys over flowers" , а сега ми предстои да гледам и "Mischievous Kiss". Сигурна съм,че и там ще бъде страхотен. Много интересни неща има публикувани за него. Изчетох всичко на един дъх. :yes: :yes: :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уникален талант и красота събрани в едно, това е Ким Хьон Джунг. Няма женско сърце, което да не трепне при тази нежна усмивка и този закачлив поглед. Изключително много го харесах в "Boys over flowers" , а сега ми предстои да гледам и "Mischievous Kiss". Сигурна съм,че и там ще бъде страхотен. Много интересни неща има публикувани за него. Изчетох всичко на един дъх. :yes: :yes: :yes:

 

Хубав е сериала :) играе го в началото лош,но накрая няма да те разочарова де :D Приятно гледане :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kim Hyun Joong attending JYJ’s Junsu Musical "Tears of Heaven" /12.02.11/

 

 

 

 

 

8b31d8cabaa26c4dbc09e650.jpg

 

 

 

 

88d18b35f49a9c695ab5f535.jpg

 

pp11021200026.jpg

 

6697c586fa4824178c1bae1.jpg

 

9044cf80972a868abd3e1e0b.jpg

 

20252e1c61ba935bd98db55.jpg

 

12130752.jpg

 

2011021219351410011.jpg

 

2011021219373710011.jpg

 

2011021219377759241.jpg

 

2011021219437712051.jpg

 

db2d847e1d33985a29388a08.jpg

 

12130772.jpg

 

20110212093272011021237.jpg

 

20110212129750692035375.jpg

 

20110212129750705186939.jpg

 

20110212010008224000617.jpg

 

 

 

Тази шапка изглежда е изключително специална и я обича твърде много, за да се раздели с нея...имам чувството, че изобщо не я сваля...

Но няма лошо, този стил му отива страшно много...искаше ми се поне някаква част от лицето му да се види, а не да е скрито под огромна шапка и очила...

Предполагам, че има връзка с новият албум. Все още се обсъжда концепцията, прическата и т.н и може именно това да е причината, заради която той крие косата си толкова много...Надявам се, че е пораснала много и че ще го видим с малко по-дълга коса...искрено се надявам <333

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еее, не няма друг човек просто с такова излъчване и чар . Незнам какъв човек е в живота,но очите и усмивката говорят че е добро дете :rolleyes: (чак да не кажа ама да му завиди човек е малко :P )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ким Хюн Joong е дарил пари за жертвите на земетресението в Япония. Дарил е 100 милиона вона, което не съм сигурна колко са, но май някъде около 80 000 долара.

Няма да споменавам от кого може би е повлиян, след като знаем кой му е ментор, но ако искате да прочетете повече вижте тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Bae Yong Joon & Kim Hyun Joong помагат на Япония /14.03.11/

 

 

hyunnie7.jpg

 

 

Двамата "Йон-сама" - готови да окажат помощ!

 

 

На 14 Март, KEYEAST публично съобщи, че Bae Yong-joon и Kim Hyun-joong са дарили парична сума на Япония.

Yong-joon е дал $890,000, а Kim Hyun Joong е направил дарение от $71,000.

 

 

Yonsama настоя пред правителството на Япония, тези пари да бъдат използвани, за да се осигурят неща от първа необходимост на пострадалите ( като например вода или храна ). Той е изключително притеснен за хората. Ким Хьон Джунг заяви, че макар и парите, които дарява да не са толкова много, все пак се надява, че ще помогнат по един или друг начин на хората. Новината за земетресението и последвалото го цунами шокира и разби сърцата на хората. Певецът не остана безразличен и веднага се втурна в помощ на хората.

 

Пораженията и ядрените експлозии няма как да не разстроят всяко едно сърце. Поздравявам тези две звезди за това, че решиха да помогнат. Моля ви, молете се за Япония.

 

 

===================

 

 

Ким Хьон Джунг дарява 100 милиона Вона на пострадалите от земетресението в Япония /14.03.11/

 

 

khjnewsjp.jpg

 

Ким Хьон Джунг направи дарение от 100 милиона Вона в помощ на пострадалите от Земетресението в Япония.

 

На 14-ти Ким Хьон Джунг направи дарението от 100 милиона Вона чрез агенцията DA, за да помогне на жертвите от земетресението, което разтърси Япония.

 

Ким Хьон Джунг сподели : "Бях шокиран и тъжен когато чух новините. Помощта ми не е голяма, но се надявам, че всичко бързо ще се оправи и ще помогна на тези жертви по някакъв начин."

 

Той добави : "Много хора се нуждаят от нашата помощ. Нека се обединим и им донесем надежда."

 

Представител на официална Японска агенция заяви : "Ким Хьон Джунг е много обезпокоен. Попита ме кой е най-бързият начин, чрез който провизии могат да се изпратят на пострадалите."

 

 

================

 

 

Никой не е повлиял на Хьон Джунг . Направил го е защото чувства, че е нужно и че трябва да се помогне на хората в този тежък момент... Той обича да помага, обича да се занимава с благотворителност и най-важното - прави го с цялото си сърце... Правел го е и много преди да подпише с агенцията на Йон сама... Споделял е многократно, че гледа по всички възможни начини да помага , макар и с не толкова големи суми и се възхищава на хората, които се занимават с благотворителност... Той просто си е такъв. Очаквах да направи дарение....още повече, че същият ден трябваше да лети за Япония за промо събитие, посветено на Целувката.... ;/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, rusoto, откъде свали We Got Married? Можеш ли да постнеш линк? Много бих искала да го гледам! Благодаря предварително! :P

Моето скромно мнение е че Kim Hyun Joong e корейски вариант на Brad Pitt от където и да го погледнеш. В Boys Over Flowers е просто невероятен малко ме е яд че не спечели мадамата.Най много му се радвах в We Got Married нямам думи да опиша как съм се смяла просто е уникален образ. Както казва Koo Hye Sun в сериала Boys Over Flowers има наистина убийствена усмивка която може да стопли сърцето ти.А това са някой от любимите ми моменти от We Got Married.

http://www.youtube.com/watch?v=Y3m-1g40B7c&feature=PlayList&p=0D73BC91A92F8B71&index=39

http://www.youtube.com/watch?v=_xx4rR2V_NE&feature=PlayList&p=0D73BC91A92F8B71&index=45

http://www.youtube.com/watch?v=FtVVYkr8tB8&feature=PlayList&p=0D73BC91A92F8B71&index=49

http://www.youtube.com/watch?v=kzKsvSwTtCI&feature=PlayList&p=0D73BC91A92F8B71&index=51

http://www.youtube.com/watch?v=zdAD9zS-Wq4&feature=PlayList&p=0D73BC91A92F8B71&index=33

http://www.youtube.com/watch?v=b3EcLj8KESc&feature=PlayList&p=0D73BC91A92F8B71&index=34

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...