Jump to content

Kim Hyun Joong (Ким Хьон Джунг)


Recommended Posts

Видеоклипът към Childlike". В него има изненада за феновете - бебешки снимки на Ким Хьон Джунг, както и фотографии от детството и тийнейджърските му години.

 


Credit: KIM HYUN JOONG.official @ YT

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 29-ти октомври съпругата на Ким Хьон Джунг е родила момченце. Честито! 
 
Spoiler

Kim Hyun Joong & wife have reportedly welcomed a healthy baby boy! 

 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@bond, нямам никаква идея.

 

Влог от пътуването на Хьон Джунг до Мексико за световното му турне в Латинска Америка. 21 часов полет и невъзможността на певеца да заспи заради часовата разлика. В багажа си носи част от любимите си неща, както и подарък за бебето (сладурски ханбок) на един от служителите на летището в Лима, който помогна на Хьон Джунг и екипа му преди 3 години да хванат полет след дълги и кошмарни часове, прекарани на аерогарата. Този перуанец е един от малкото хора, които Ким Хьон Джунг следва оттогава в инстаграма си. 

 


Credit: KIM HYUN JOONG.official @ YT

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 6-ти ноември се състоя концертът на Хьон Джунг в Ню Йорк, част от световното му турне "The End of a Dream". Снимки от профила му в Инстаграм.

 

69IIT2Bm_o.jpg

 

LDstUR3D_o.jpg

 

qezg6ZPh_o.jpg

 

Akd5nZKK_o.jpg

 

GJRkZYrp_o.jpg

 

Credit: hyunjoong860606 @ Instagram

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да видиш истински щастливото лице на Ким Хьон Джунг, докато феновете в Ню Йорк му пеят "You Are My Sunshine", безценно! Певецът изпълнява на бис "Childlike", в края е и танцът му с двамата китариста, докато тримата продължават да свирят на китарите си. Накрая песента преминава в американския химн, жест към почитателите му в Съединените щати. Втората фен камера е на "Bark Matic", щурото парче, посветено на едно от кучетата му.

 

 


Credit: illu blue @ YT

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Влог от Мексико, където артистът беше за концерт от световното му турне. Пълна зала, 4 500 човека публика и Хьон Джунг, който сбъдва мечти.

 


Credit: KIM HYUN JOONG.official @ YT

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снощи се проведе концертът на Ким Хьон Джунг в Лас Вегас, част от световното му турне "The End of a Dream".

 

xLcDkcht_o.jpg

 

hJB6Q6Je_o.jpg

 

Wsf83UAa_o.jpg

 

RGA5RcfP_o.jpg

 

Off Topic

OhWU99qU_o.jpg

 

sLX5KZSJ_o.jpg

 

Credit: khj_heneciatwt + sunsun_sky + Up2KHJ @ Twitter

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно музикантско изпълнение на Хьон Джунг от концерта в Лас Вегас на 11 ноември 2022, което включва песните "Happiness Is...", "Happiness is Not Far Away", а ако се заслушате, може да доловите вплетена и мелодията на "Amazing Grace".

 


Credit: illu blue @ YT

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно врема пишеха за него, че усмивката му може да освети цяла стая. Вече не я виждам тази усмивка. Животът сложи своя тъжен отпечатък на лицето му. Но се гордея с него, че не се предава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, животът му нанесе много удари. Добре, че са семейството, приятелите и феновете му, които го подкрепят. Според мен той си върна усмивката, онази ярката, която може да озари цялата стая, но му отне години. Понякога обаче в нея има и малко тъга. Радвам се, че е активен поне като певец и успя да направи световно турне, защото изявите пред почитателите му го правят щастлив.
Кратък разказ на американска фенка от срещата й с Хьон Джунг в корейски ресторант в Лос Анджелис, непосредствено след концерта му снощи. Докато тя и приятелките й похапвали, в заведението влезли GEMINI (групата на Ким Хьон Джунг). След това се появил и самият той и седнал на масата в ъгъла, която била встрани от масата на американката. Фенката помолила компанията си да не правят снимки, за да не ги безпокоят. Певецът и GEMINI похапвали, пиели соджу, говорили си с продуцентите на концерта (които също били в ресторанта), снимали се с тях. По едно време Джун, продуцентът на Ким Хьон Джунг, отишъл до масата на фенката и ги попитал дали са почитатели на звездата, защото забелязал техните тениски (които явно са били от официалните стоки на Хьон Джунг), и те му отговорили, че са фенове от 2009 година. Джун казал, че Ким Хьон Джунг много се извинява, че трябва да чакат за снимки и че е загрижен, че трябва да чакат, докато той приключи с вечерята, а момичетата вече са свършили с яденето. Фенката и приятелките й отговорили, че биха чакали вечно. Джун повторил, че Хьон Джунг наистина се чувства неудобно да ги кара да чакат. И в този момент... Ким Хьон Джунг станал от масата си и се насочил към тях. Почитателката му казала, че се изкефила на концерта, благодарила, че ще се снима с тях и тъкмо се приготвила за групова снимка с три от приятелките си, когато мениджърът на Хьон Джунг казал, че Хьон Джунг иска да се снима с тях по отделно! Фенката извадила телефона си и мениджърът направил по две снимки на всяка от тях с Хьон Джунг. Ким Хьон Джунг бил много мил, дружелюбен и сложил ръката си на рамото на фенката, докато се снимали. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Влог от Колумбия, където Хьон Джунг не успя да изнесе концерт от световното си турне, заради организаторите, които бяха осигурили неподходяща за изпълнение на живо зала (без система за комуникация). Ким Хьон Джунг се почувства страшно неудобно пред почитателите си и дори изпита вина за нещо, за което не е виновен. В знак на извинение, след репетицията за концерта, вечерта направи лайв в Instagram и обеща да се върне отново в Колумбия. Пусна и клипче в канала си в YouTube, в което изказа съжалението си за създалата се ситуация.

 

 

Credit: KIM HYUN JOONG.official @ YT

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Влог от Перу, където пред 3200 възторжени фена, Ким Хьон Джунг изнесе концерт от световното си турне "The End of a Dream" на 4 октомври 2022. Там се срещна с приятеля си Андре, с когото се запозна преди 3 години (при предишното му посещение в Перу) и който му помогна да хване полет след кошмарно изкарана нощ на летището. Разбира се, не мина без размяна на подаръци.

 


Credit: KIM HYUN JOONG.official @ YT

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...