Jump to content

Kim Hyun Joong (Ким Хьон Джунг)


Recommended Posts

За невинност на момата никой не претендира, но за насилник, особено над жени, никога няма да ми е жал. А тук отдавна смърди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Насилник !? Колко да е насилник ? Все повече доказателства се трупат,че насилие от страна на певеца не е имало. Даже обратното-тя го е насинявала,правила скандали,чупила вратата на жилището му и още и още.....

Даже вече се говори и има доказателства и свидетели за умишлено организиране на изнудване с цел финансови облаги и това като материали е вкарано в съда,но още няма решение.... Но пък затова има забрана ``красавицата`` да напуска Корея !

Става ясно,че ``невинната девойка`` добре се е възползвала от факта,че някой е имал неблагоразумието да се влюби в нея !

Този вид насилие е много по страшно и гадно....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А няма ли снимки на момата, поразрових, но явно не достатъчно? Да я видим тая хубавица. Ся, ако я натупва, естествено не е прав, каквато и звезда да е, колкото и пиян или неуравновесен да е бил - извинения няма. Сигурно си има трески за дялане и не е света вода ненапита, но тук взе да намирисва, че яко са се скарали и са го ударили на удари под кръста. И тя толкова го намразила вече, че не пести средства да му стъжни живота. Още по-удобно е, че той има парите, които донякъде да я заситят, но ако наистина таи ненавист и злоба, все няма да й стигат...
Какъв живот би имало това дете в бъдеще?!  :rolleyes: Представям си една майка, която му влива омраза към баща му, отвсякъде го сочат с пръст и да слуша само комбинации как да изсмукват парите на тати... Или другият вариант да крият от него и да расте в саксия, която като неминуемо се пукне, ще доведе до така познатото ни от филмите детско разстройство. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

5697_966260943485223_3488827074982670049

 

 

Синините са неговите !



http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/arx1452772725h.jpg 



http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/arx1452772725h.jpg 

Редактирано от tikitoliq
Ползвай таговете за снимки
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ся ако си падат по садо-мазо е друго, но доколкото помня той излезе с изявление, в което призна за побой. Като посинен пръст не се равнява на пукнати ребра ли бяха?

Иначе отдавна е ясно на всички, че и двамата са боклуци. На мен не ми е ясно само това жалене на единия, просто щото е халлю звезда. Много ви се иска той да е невинно агънце, ама преглътнете вече, че не е. Щом сам е признал за боя, не ми се ще да знам какво още се крие зад тази помия. А женската че е малоумна и злобна, то е очевидно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бой, раздяла, пак любов, бременност, раздяла, тестове, болници и т.н и т.н.За каква нормалост иде реч.Пък и не сме им светили.Факт е,че момата имаше време ,дето оттегли обвинеията и се държеше нормално, но може чашата след забременяването да е преляла и да и е паднало пердето.

Пък и законът е закон за всички.Като знаем за самотните майки в Корея, може и да е права момата да иска.Не мога да го жаля, да е мислил с горната си глава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колкото и да се опитват не могат да го изкарат агънце KHJ просто, защото той си призна, че е упражнил насилие над нея! Иначе и тая е хахо, бие я пък тя пак се вре при него, че и забременя. Видно са си падали по садо-мазо изпълнения. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, няма как, трябва да приемем, че има и такива случаи в историята на известните. Тя, славата, не е за всеки и не всеки може да я носи на плещите си.

Тъжно ми става като си помисля колко излъгани сме всички ние, които с години следим тези описвани ни като едва ли не светци идоли, колко измамна и използваща е цялата индустрия - фабрика за мечти и илюзии. Тежко ни, ако загубим здравата почва под краката си.

 

Този последния му концерт в Япония е направо жалка история. Като погледнеш лицето му - нищо общо с предишния блестящ Hyun Joong. Той сякаш едва стои на тази сцена, пеенето - не съм специалист, но я няма онази предишна жар, която съм усещала. Беше само потоци от сълзи цялата история. И за какво?! - жена, побои, скандали...

Четох някъде, че преди казармата, в разгара на скандала, бил в тежка депресия, на антидепресанти, и какво ли още не. Кой крив, кой прав - не знам. Но при всички случаи стигнало ли се е дотам, нещата не са никак красиви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей затова съм чувала, че американските богаташи след секс си прибират използваните презервативи. Грозно звучи, ама си представете после какво грозно изнудване е и как расте едно така родено дете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Делата при Хьон Джунг не спират. Сега е дал в съда някой си мистър Парк, на който дал пари назаем (600хил или мил. вона) ,а този не искал да ги връща. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ким Хьон Джунг спечелил делото срещу приятелката и сега тя е осъдена да му плаща компенсация 1.460.000 долара. Все още продължават да се съдят за попечителството на детето. Мацката се размина с парите, да видим какво ще стане с детето. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последно има ли бебе, или няма бебе?

Според тази статия циркът е още по-голям. Само не знам колко е достоверен източникът.

Edit: не е достоверен. Пфу, тъкмо приготвих пуканките.  :896767:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен лично този случай е толкова ясен и елементарен, че не виждам смисъл от цялата епопея от дела. Просто са поредната двойка с по-бурна връзка, в която при всяко едно неразбирателство са си  разменяли взаимно по няколко шамара и някой и друг ритник. Ако искаш някой да бъде наказан за това, че те е наранил се действа на момента, ако искаш да запазиш доказателствата за удобен случай, в който да го притиснеш или унищожиш, ги запазваш в дълбока резерва, както е направила въпросната девойка. Освен това жертвите на насилие трудно се решават да споделят, още повече показно за проблема си. Вероятно Ким си е паднал по мадамата доста, имали са една сравнително дълга връзка за човек от шоубизнеса, в следствие на което тя се е размечтала за сватба, нещата не са се получили и сега тя си отмъщава. Никой здравомислещ  човек не би подложил себе си или  детето си на търг. Това е, което аз мисля и за себе си го намирам най-логично.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уж всичко, което мацката е дала, като доказателства са се оказали фалшиви доколкото разбрах. Чатове, бременност , аборти и т.н. Сега уж ще я наказват. През февруари Кими се завръща от казармата ще видим, какво ще стане с детето. Интересно ми е дали отново ще го приемат и ще се завърне на сцената след толкова скандали. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този човек явно се мрази и много държи да се загроби. Намерен е зад волана в нетрезво състояние и са му отнели книжката. Вероятно заради скандала, фен срещата, за която се подготвяше уж, ще бъде отменена. 

Източник

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...