Jump to content

Kim Hyun Joong (Ким Хьон Джунг)


Recommended Posts

Следя го младежът. Адски ми е сладък и секси, но много е прав(а) meri2003 - има излъчване на прикрит и различен от показваното пред медиите и публиката.

Не мога да взема отношение по скандала - странно ми се разви цялата случка, но то в Корея кое се развива по обичайния за нас начин? Дали бе ПР? - допускам го, но защо му е нужен и то такъв, който ще ти прецака предстоящите концерти. Дали лъсва прикрит характер.... все тая, честно казано тази част от живота му не ме интересува. Факт е обаче, че адски добре стои пред камера. Захласвам се с часове и от клип на клип, от песен на песен...хайдеее отиде работата :))))) Но то това му е и идеята на този бизнес :), нали!

Лошо впечатление обаче ми прави дивата фенщина, тази с капаците, която или си фен до край и не казваш никаква забележка, или не си фен. Наскоро, направо се изненадах как въобще се случи де, но във Фейсбук една потребителка си НЕМА работа да публикува на стената на българската фен страница на Kim Hyun Joong, че може пък и да има нещо вярно около побоя, дори не го обвини, просто изказа съмнение и като я налазиха леле-мале феновете.... в резултат постовете й бяха изтрити, дискусията въобще изчезна. Как да приемам всичко това?!

 

И аз мисля, че го поразвалиха граденият почти  години чар.

И аз не му се кефя на имиджа от последните месеци ... тези черни одежди, чат-пат в другата крайност - бяло, хеле пък както казва и urban - като изруси перчема.... Слава Богу бързо премина русото и пак се върна към кафявото.

Стремят се сякаш да го показват пораснал, възмъжал... хубаво де, ама защо е струмят да избягат от корейското излъчване? То в това му е чарът.

И да вземе вече да я махне тая капа от главата! 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

той по принцип си е фен на черното облекло .. в гардероба му можеш да намериш една две дрехи ралнични от нюансите на черното ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво стана сега излезе скандал,че е ударил

предполагаемата си приятелка...и вече никой не

пише нищо за него! Аз още не съм убедена в истинността на фактите,но

няма как да го попитам,така че за мен цялата случка си остава някак отворена!За прикритата част на характера му съм съгласна,но не смятам,че е свързана с насилственост,а по-скоро със студенина и недостъпност.От друга страна ние не знаем причината за караницата.И нещата са много объркани.

Но мен Ким продължава да ме радва и преди няколко дни прочетох,че през Февруари ще прави завръщане в Япония.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лошо. Много лошо, Гошо!

 

Става ми някак жал... Не знам къде е истината. Но определено не е съвсем чиста тази работа.

Кими винаги ще си остане в сърцето ми - той си е красавец и вади у мен страхотни чувства и емоции. От друга страна тези случващи се събития много ме натъжават...

Опитвам се да държа артиста далеч от реалната личност. Не е лесно да се вместват тези две неща и всичко да е ок. Здрава психика се иска, най-малкото.

За мен е странник. И в това до голяма степен е чара му.

Желая му успех, надявам се тази фаза от живота му да е преминала...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В личен план: Ми да ходи да се лекува, ако има проблеми с емоциите или да вземе да си намери друго хоби вместо да бие жени. Славата е тежък хомот, но той си го е избрал и да вземе овреме да се справи с него, че да не пропилее таланта си с лични скандали. В професионален план: Междувременно да си му върви музикалната кариера, че и ние да се радваме на музиката му и на него. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бий ме, обичай ме, ожени се за мен!- сапунка на живо :282:  .Made in Korea.

Битата-  бременна,   семействата планират сватба  и после влизане на таткото в армията.Иначе, януари, го глобиха да и плати 5 000 000 вона, а бебето явно- за благодарност,  той в пари, тя в натура. :896767: Ай ся да видим, стиска ли му, да не го приеме, подаръка    :28558: .

 

източник -цък  и с превод на руски 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-подробно тук  :28558:

 

Като си спомня как преди седмица феновете му плачеха на концерта в Осака, че оппа влиза в армията скоро, а той ги успокояваше, че раздялата е временна и пак ще се върне...

Няма съмнение, че ще се върне, ама като какъв? Как се казва женен мъж с дете - аджосси?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая история е сбъркана на толкова много нива.................

Направо садо-мазо  -бой и е..н без предпазни средства.

Фенове на "50 нюанса сиво" , а?  :28558:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, това е по-добро от "50те нюанса"! :xaxa:

Аз ако съм на него, ще взема да направя една реалити - драма по темата...Успехът е повече от гарантиран, предвид откачената публика и желанието й да знае всичко за всички...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Макджанг!!!

 

Това вече е в списъка с драмите, дето трябва да филмират през 2015 година! :slap:

 

Двамата скъсали в края на 2014 година, после през януари тя го информирала, че е бременна, ама отказва да иде в болница за потвърждение....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук има някаква извадка от официалното изявление на агенцията.

Закъса го горкият Кимми. Тая история ми става по-забавна и от Грейтест меридж.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сапунката продължава- от неговата агенция заявяват, той не я бил подозирал, ужасно било хората да го обвиняват в това, защото е видял улктразвуковото изследване, но просто искал да посетят болницата, за да се увери , че майката и детето са здрави.Нейният адвокат пък казва, че вместо да я подозира, по-добре да се безпокои от него ли е или не. :28558: , но че те имат достатъчно документи, които го доказват и че не е имал никакъв проблем, да се свързва с нея.Мацката била разстроена, че всичко това е в пресата.

 

Въобще,  Корея е нескончаема сапунка за знаменитостите.Другият симпатяга,  LI Tae Sung, 

Li-Txe-Son-200.jpg

който се събра с ученическата си любов преди казармата и има дете, още не излязъл оттам(от армията), се развежда, поради несходство с половинката и взема опеката на детето, нищо, че  още служи.

Yoyo_ko"Великолепният брак", вярно, ряпа да яде. :28558:

Споменавам го , по повод ситуацията на бременната- не ще да и е хич лесно в мъжка Корея, без оглед, дали е куха лейка или не.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми Кими...Ай конгратюлейшънс - само - мазо без сръбска музика, ама даде резултат :28558:  И с тази ''поредна'' новина да се чувстват поздравени всички "блажени верващи'' на корейския морал! А Кимито сега какво - иска, не иска трябва сватба да вдига...(не е лесно ей)  :rofl: - ама... дали е минал през омони - то и абуджи - то да поиска разрешителното?! :slap:  А може преди това да чака ДНК тест - пък знаеш ли...току виж се обърнала палачинката и се отървал! Очевидно, вече взе да им писва това амплоа на ''айдъли - светци'' и взеха да се правят на ''бед бойс'', да не посочвам човека на подписа ми... Той май поведе таз годишното хоро и хвана пътя за САЩ да се терминатизира там... :896767:  :896767:  :896767:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен Кимчо още от BOF ми се виждаше много женствен, да не кажа, че направо ме съмняваше, пък то какво излезе... Корейският м-р Грей  :P   Хванал се е на много стар номер горкия. На любимата му боят сигурно й е харесал и иска абонамент за стаята с камшиците  :28558:  Той пък казал, че щял да се погрижи за бебето, но сватба не планирал. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе то и двамата са за бой, ма то па им харесва явно. Ениуей,га ядоха кифтетата ни риваха, ся дай цял свят да им гледа кирливите парцали. Мъкаааааааа,драмаааааа

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...