Jump to content

Kim Hyun Joong (Ким Хьон Джунг)


Recommended Posts

От всичките коментари най ми хареса онзи цитат-класика от "Вoys over flowers" (извинете, ако не съм точна) 

 

"Ако с едно извинявай можеше всичко да се оправи, за какво ни е полицията?" :rofl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам, че мнението, което искам да споделя ще разгневи някои затова още в началото държа да обява - Противник съм на насилието и за мен това не е начина за решаване на какъвто и да е проблем още повече за домашното малтретиране.

Това, на което не мога да се начудя е, че това "сладко и миловидно изглеждащо момченце" не е посегнал на момата за първи път (както се твърди). Тогава тя чий го е дирила при него? Защо не е предприела нужните действия още първия път или е на принципа "Той ме бие защото ме обича"? Защо не го е зарязала още тогава? Какво я е спирало? И като за капак се очаква да оттегли обвинението, и то само с извинение? :mad: Любов - глупости, а може би чисто и просто става въпрос за пари и изгода от тази връзка (още повече ако е замираща)!? 

Извинявам се за цинизма си, особенно на тези, които тепърва прохождат в отношенията мъж-жена (и другите вариации), и които си мислят, че заради любовните трепети всичко може да се прости и всичко трябва да се търпи. Да, ама не от любимия човек. За мен себеуважението е на първо място затова не мога да си представя да търпя този, с който живея или се срещам да ми посяга. Най-малкото ще го посрещна с по-големия тиган. :nunchako:  

Ким Хьон Джунг е постъпил като задник. В това спор няма. Но мисля, че и въпросната персона не е самата невинност, а по-скоро се опитва да си ореди живота  - къде публично, къде задкулисно. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля,че не е така- ще я залее девойката омразата на тъпата фенщината и едва ли парите са на преден план.Можеше да ги вземе тихомълком.Любовта е сляпа понякога, а и той не е кой да е, така,че може да се разбере, това че е търпяла.

Много са ми странни в Корея, за изневяра съдят и в пандиза вкарват, а за малтретиране на слабия пол- нищо и половина.Но като знаем, че позицията на жената там е- 0, по-0, най-0, какво ли се чудя.

Момчето може да е супер професионално, но като човек си е нищо и половина( насилието, оправдание няма), обърна набързо палачинката, само и само да отърве задника.Ако го беше направил веднага, е тогава щеше да е мъжко- сега е помиарско.Ако и най-великия оттук нататък да стане, асоциацията ми за жалък бияч на жени, ще остане.Пък не е и малък-28 години са това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Vikra, ти ако си била гадже с някого две години, какво би направила? Как се изоставя с лека ръка човек, когото си обичала две години?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е като правиш компромиси с насилието. Напердашил я е веднъж, тя е подценила опасността, може и друг път да е отнасяла някой и друг шамар, ама стои при него. Е ми нямам съжаление за такива хора! 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sierra, а каква е перспективата на връзката с човек, който те малтретира (дори след това да ти се извинява публично и да ти обяснява колко много държи на теб)? Вкарваш се сам в по-голямо приключение, от което измъкването е още по-трудно, особенно когато се появят и децата, а това при дългогодишна връзка няма как да не стане. Тогава ако не си силна по характер и решителна просто седиш и търпиш, защото вероятността да не ги видиш е голяма. По добре да изоставиш някого, когото си обичала две години, да превъзмогнеш болката и да продължиш живота си, отколкото да го опропастиш (живота си) само защото си обичала някого две години. И повярвай ми, любовта е до време. С времето тя избледнява и отстъпва място на уважението и привързаността към човека, с когото си (говоря от личен опит, който е много повече от две години). Какво уважение и каква привързаност можеш да изпитваш към човек, който те бие? 

 

Любопитна съм каква ще е развръзката на скандала. Определено ще го следя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има много причини, поради която една жена стои при мъж, който я насилва физически или емоционално - зависима е финансово от него, страх от самота, слаба психика, страх от насилника, живяла е от дете в насилствена среда и смята това поведение за нормално; влюбена е и забравя лошото защото той се "разкайва" и обещава, че повече това няма да се повтори и се държи като агънце за известно време и т.н. Да не забравяме и фактора срам - много жени, жертви на насилие си мълчат от срам, въпреки че не те трябва да се срамуват.  А и в Южна Корея домашното насилие не е нещо, което се среща рядко. Според едно проучване голяма част от корейките не искат да се омъжат поради страх от домашно насилие. Случилото се с приятелката му е било твърде сериозно и е нямало как да се скрие. Вероятно тя е получила подкрепа от своите близки и е била насърчена донякъде да си поиска правата. Мога само да гадая. Факт е обаче, че жената е получила сериозни наранявания и виновния трябва да бъде наказан по някакъв начин. В случая наказанието е обществена критика, но за известна личност като него това е достатъчно, за да замрази за известно време кариерата му. Вероятно след време случката ще се забрави и той ще се завърне, защото въпреки всичко все още има купища фенки. Относно това дали приятелката му трябва да вземе парите - да, трябва. Все пак има да плаща сметка в болницата за лечението си. Пък и ще го удари леко в джоба. А и нормалните корейки не са тези, дето ги гледаме в сериалите - безкрайно честни, морални и без грам меркантилност. Корейките държат на парите, независимо от къде ще дойдат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sierra, а каква е перспективата на връзката с човек, който те малтретира (дори след това да ти се извинява публично и да ти обяснява колко много държи на теб)? Вкарваш се сам в по-голямо приключение, от което измъкването е още по-трудно, особенно когато се появят и децата, а това при дългогодишна връзка няма как да не стане. Тогава ако не си силна по характер и решителна просто седиш и търпиш, защото вероятността да не ги видиш е голяма. По добре да изоставиш някого, когото си обичала две години, да превъзмогнеш болката и да продължиш живота си, отколкото да го опропастиш само защото си обичала някого две години. И повярвай ми, любовта е до време. С времето тя избледнява и отстъпва място на уважението и привързаността към човека, с когото си (говоря от личен опит, който е много повече от две години). Какво уважение и каква привързаност можеш да изпитваш към човек, който те бие? 

 

Любопитна съм каква ще е развръзката на скандала. Определено ще го следя.

Значи за негово добро, подвива опашка и "чао", а той си продължава с всяка следваща по същия начин и те все си мълчат, за да не го опропастят.Да му измъква повече  пари,ако въобще има такова нещо, аз не прочетох, а той  да плаща и благодари, че не отива на топло.

Явно някой от време на време трябва да ги приземява.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи за негово добро, подвива опашка и "чао", а той си продължава с всяка следваща по същия начин и те все си мълчат, за да не го опропастят.Да му измъква повече  пари,ако въобще има такова нещо, аз не прочетох, а той  да плаща и благодари, че не отива на топло.

Явно някой от време на време трябва да ги приземява.

Явно ще трябва да коригирам поста си. Става въпрос за опропастяване на нейния живот като остане с някой, който я малтретира, а не неговия. Дали ще го направи с гръм и трясък и ще извлече изгода е въпрос на избор. Важното е да не допуска отново да се случи същото. А за неговия живот - щом е решил да се прави на мъЖ и да посяга на по-слаб да си плаща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момичето получи морално удовлетворение, за материално не се говори(дано има и такова) и оттеглило обвиненията.Евала на мацката!За това се иска кураж, пък и ще бъде добър урок за доста.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съсипа му имиджа и той няма какво да направи, ако наистина няма материална компенсация и съд. Няма изслушване, няма доказателства, няма присъда. Има само - оня, дето бие жени. Наистина за какво й е нещо повече, ако е искала да го накара да си плати с нещо, което цени повече от нея - с кариерата и славата си.

В такива случаи наистина е по-добре да има дело и разглеждане на фактите - защото винаги остава съмнение за нещо скрито. И от двете страни. :mad:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха, нямах нет няколко дни и какво да видя...Ким Хьон се е извинил на момата...

Каква лисица се оказа, тцтц. Дано му се падне кака, която да му върне жеста!

Сори, ама аз малтретиране не прощавам! Нито психическо, нито физическо! Под никаква форма! Било то и от Ким Хьон Джунг.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момата не била взела пари и не искала.Няма да му даде да си изчисти съвестта с банкноти. Само, че от полицията казали, нещо от рода,ако съм разбрала правилно, че дори и да не иска, понеже разследването за насилие е образувано и след като е признал,  законово е длъжен да  плати, макар жалбата да е оттеглена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесвам младежа. Добре изглежда. Бива като певач. И с актьорството се справя.

Че е проявил жестокост изобщо не се изненадах, ама хич.

От момента, в който му видях за първи път преди 2 години, привидно мудната физиономия и движения, ми е ясен като картинка. Имах си едно наум и все чаках да се издъни, нищо че толкова го възпяваха по реалити шоута и интервюта. Всичко е платена реклама.

Хора с излъчване като неговото:  „Току-що станах от сън. Много ми се спинка. Ела ме нагушкай” са само привидно мудни. Всъщност общото възприятие е, че са секси, т.е. излъзват сексуалност. Те са като гърмящите змии – гледаш ги, слушаш ги и се хипнотизиаш и опала-а-а – кога успя да ме ковне.

Всъщност са добри спортисти  - бързи, издръжливи и жилави. Винаги играят, за да спечелят. Не можеш да ги хванеш да се прецакат. Най-гадното е, че са прикрити егоисти и ако не ги познаваш от години, не можеш изобщо да разбереш какво си мислят. За едно можеш да бъдеш сигурен, че докато те гледат заспало (или секси) обмислят как да не се прецакат или по-скоро прецаканият да бъдеш ти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОООО я и аз да взема да се намеся между шамарите! Този Ким ме кефеше само в БОФА -  ето НА и любимото ми видео с него...

 

https://www.youtube.com/watch?v=yiA2gkz2zeE

 

Така и дотук - като актьор...В онази пародия "Inspiring generation" - такава слаба игра показа, че се уверих, че само за певец го бива...  - или много сдухани или много одухотворени роли, също става...(тип БОФ) Но  роли с емоция -  не са за него (особено ако трябва с поглед да въздейства на зрителя...ъпсурд, та той е все един и същ)...Просто като сравнявам актьорската игра на негови връстници с неговата...аниооо :no:  :bee:   Та... палачинката все пак си има 2 страни - за мен, от к - актьорите, той си остава човека с най - благозвучен и миловиден глас и  никакъв актьорски талант, освен определени роли, а в личен план - т.к. съм свързана със сферата на ПР  - индустрията, макар и в далечната БГ...казвам само, че "и лошата реклама е РЕКЛАМА"...Изобщо не се връзвайте на реални побоища и тем подобни глупости...Обърнете внимание на следното - зачестиха се напоследък случаите тип "черна хроника" в Корея...един за побой, друг за изневери...накрая всичко завършва с извинение към идолите от страна на "ЖЕРТВИТЕ", (които иначе в началото са много нахъсани)...ето това е продуктивен ПР - вдига се много шум, там, където публиката е емоционална и накрая, така го извъртат, че идолите пак да ти се издигат в очите...тоя съжалявал, че я ударил - някак неволно..., оная и тя съжалява, щото той видиш ли иначе бил прекрасен човек - оттегля обвинения......цирка е пълен  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе като се замисля права си за тази реклама тип "черна хроника". Тия корейци и това успяха да копнат от Холивуд и да го докарат в техен стил. Да-а-а, това с "лошите момчета/момичета" направо си е хит напоследък при тях. Хм :mellow: Боже, колко може да се окепази човек за едната слава или пък за по-тлъста банкова сметка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, ама в Америка не ти режат рекламните договори и не ти отменят турнетата. При това става въпрос за много по-голям пазар. Това не са постановки. 

 

 В конкретния случай, дори и да има парите да води процес за насилие преживяването е много тежко.  Разпити, разпити, възстановки. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОООО я и аз да взема да се намеся между шамарите! Този Ким ме кефеше само в БОФА - ето НА и любимото ми видео с него...

 

https://www.youtube.com/watch?v=yiA2gkz2zeE

 

Така и дотук - като актьор...В онази пародия "Inspiring generation" - такава слаба игра показа, че се уверих, че само за певец го бива... - или много сдухани или много одухотворени роли, също става...(тип БОФ) Но роли с емоция - не са за него (особено ако трябва с поглед да въздейства на зрителя...ъпсурд, та той е все един и същ)...Просто като сравнявам актьорската игра на негови връстници с неговата...аниооо :no::bee: Та... палачинката все пак си има 2 страни - за мен, от к - актьорите, той си остава човека с най - благозвучен и миловиден глас и никакъв актьорски талант, освен определени роли, а в личен план - т.к. съм свързана със сферата на ПР - индустрията, макар и в далечната БГ...казвам само, че "и лошата реклама е РЕКЛАМА"...Изобщо не се връзвайте на реални побоища и тем подобни глупости...Обърнете внимание на следното - зачестиха се напоследък случаите тип "черна хроника" в Корея...един за побой, друг за изневери...накрая всичко завършва с извинение към идолите от страна на "ЖЕРТВИТЕ", (които иначе в началото са много нахъсани)...ето това е продуктивен ПР - вдига се много шум, там, където публиката е емоционална и накрая, така го извъртат, че идолите пак да ти се издигат в очите...тоя съжалявал, че я ударил - някак неволно..., оная и тя съжалява, щото той видиш ли иначе бил прекрасен човек - оттегля обвинения......цирка е пълен :28558:

Край .. тотално зарибена съм по теб ... да не повярва човек ,каза нещо мило за Кимчо ... съгла съм с теб ,че най вероятно всичко е ПР. ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Покрай предния клип, попаднах и на този...Баси к"ъв сладур беше... с по - дългите прически, един такъв небрежен и миловиден и..не само.....ахъм...тъй де...а сега е като софийски циганин от факултета....същият - черен ня'къв - какво го пекат толкова по те'я солариуми, заприлича на...та...., с черен елек, изрусен в горната част на главата, надолу - не... и като ми се нагримира и с черния молив -  направо отиваме на "открийте 10  - те разлики" с мангала...За какво се обезобрази така това момче -  не ми стана ясно...Какъв комерс го тресна и него да се поамериканчва - не знам! :bee: Трябваше да не се пипа в лицето, да си ходи с готината "коса" и както си оправи и тялото, щеше да кърти...нищо де - за мен по - добре така...Един по - малко...пф :rofl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...