Jump to content

Recommended Posts

Че той освен тук друга главна роля имал ли е някога въобще? Освен "лошият" в The Heirs не помня някъде другаде да съм го мярвал...

Ето тук са всичките му участия в сериали и филми 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Erutan, и още в едно грешиш...

В Корея не бълват актьори/актриси. Бълват айдъли, които ОПИТВАТ да станат такива. Освен ако не си тийнейджър, хората харесват не повече от 1-2-ма новоизгрели звезди годишно. Повечето айдъли дори не се опитват да играят. Разхождат се из екрана и толкова... Много са малко онези, които ги бива наистина. У Бин съм го гледала в 4 сериала и 2 филма, но без този, щото не си падам по тежки драми. И навсякъде съм забелязвала, че играе добре.

Но явно ти попадаш в една графа с онова девойче с панделките - актьорите трябва да са до дупка пластично обработени, сладникави и изкарано от калъпа, за да видиш отвъд това.

Малко красиви мъже са истински мъжкари на външен вид. Грозните някак по-добре им се удава /предвид, че и любимият ми кореец не е красавец.../.

 

Абе ти наистина не си наред...

Не знам дали си чувал, ама сериозно, че хората дават и Оскари за поддържащи роли. Което значи, че не гледат като малоумни само главния герой, а и останалите участващи. И дори ги награждават.

И отделно - никой не получава главна роля от самото начало. Нали трябва да покаже, че си го може. А това става с поддържащи роли.

 

 

Абе ти наистина не си наред...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз гледах донякъде, затова нямам много мнение...Не ме привлече по ред неща и го спрях. Ерутан, какво искаш да кажеш, като пускаш некъв цитат на Кидо? Суза определено не ме кефи, Убина мисля, че е извънземен  тип и точно затова ми харесва. Някъв супер различният пич от масата ''принцове'. Доставя ми удоволствие да си откривам чарът в него, точно кат тоя на подписа ми :28558: А за гадните роли е номер едно. Поздрав с любим кадър..10446157_1062105507150520_70274795455422

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е сносен, но нищо повече. Като сюжет е добре и започна хубаво, но на места бая бяха го разтеглили, че чак няколко серии имаше ми бяха досадни. От това ту единия, ту другия от главните да се прави на ударен, малко на моменти не можах да им повярвам на голямата, безумна любов. Ако беше 16 серии, щеше да е по-добре, за да се избегнат точно тези разводнявания. Поне последните 2-3 епизода бяха добри и ми остави добро впечатление. На мен лично не ми беше много трагичен, 2-3 сцени да има да съм пуснала някоя сълза. Може би защото сега си имам и мои си неща, за които да се притеснявам, а и защото не наблягаха чак толкова на симптомите на болестта. Като цяло си има от всичко типично за корейските сериали:

мозъчни тумори, загуби на памет, не може да сме заедно, защото татко еди какво си е направил на твоя баща.

Родителските тела всичките бяха някакви неадекватни,

особено майката на главния до към средата.

Та като цяло, става, не е лошо, но е просто прилична драма без кой знае какво обаяние.

Относно Ким У Бин, и на мен винаги ми е бил грозноват, но тук горе-долу бяха го докарали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече неистово мечтая за корейски сериал в който наследствено богатата изродка да бъде пребивана и унижавана поне в 15 серии от 20 и накрая вкарана в затвора !!!

На това долно племе не може и не трябва да му се разминава само с конско.... :mad2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса сериала.Имаше кога да се посмее човек, да се ядоса, да се учуди на глупостта ня хората, да си "сгрее " сърцето и да поплаче.Ким у Бин , ако каже ,че ми хареса ще е е слабо казано.Преоткрих го и сега ще си наваксам с неговите участия.Игра поне за мен толкова естествено и истинско.

Малко ми дойде в повече виковете на главната, но пък и я показаха като човек, който не се двоуми кого да избере , нямаше:" обичам те, не те обичам, обичам другия , а теб не ."

Има доста моменти, които ще запомня и с удоволствие ще се връщам да го преглеждам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми сериала! У Бин се справи с главната роля. Заслужаваше си отделеното време! Да, имаше всички клишета, но ме накара да страдам с главните и да се ядосвам. Не мисля, че е загуба на време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В шок съм и ми е много мъчно как от сериала тази болест можа да се пренесе в реалния му живот. 

линк

Желая му бързо излекуване!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В шок съм и ми е много мъчно как от сериала тази болест можа да се пренесе в реалния му живот. 

линк

Желая му бързо излекуване!

 

Ето на  това му се вика ужас. Живот! 

Героят му  в сериала нямаше опции  за лечение, дано той има!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първата ми среща с това момче ,беше в Наследниците...тогава направо не исках да го гледам.Видя ми се доста грозен.
Сега направо се зачудих...наложи се да проверявам по име дали е същият артист.
Много ми хареса ...и визия и игра.
Два пъти го гледах,напоследък все повтарям филми...в момента пак гледам Тайната градина :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам какво разбирате под грозен, ама явно моята представа за грозен мъж определено не е той.

 

Напротив точно излъчването му го прави много красив в моите очи и още в Наследници, който успях да изтърпя до 4-ти епизод беше единствено и само заради него.

 

Много хубав мъж.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ким У Бин грозен? Защо? А за велик прелъстител беше избран жабето? Шегувате ли се? Този е чаровен. 

Единствените силни роли в "Наследниците" бяха неговата, на Рейчъл  и на самоубиеца. И на двете майки, разбира се. Всичко друго беше фира. Той трябваше да получи момичето, което харесваше, но добре, че се размина с онази дропла! :blush:

А The Technicians (2014) с него в главната роля е много свеж и сладък филм. Който не го е гледал, да напада! :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 9 часа, yonkaval написа:

Ким У Бин грозен? Защо? А за велик прелъстител беше избран жабето? Шегувате ли се?

 

Йон, къде е връзката между двете неща?

У Бин хич, ама грам не ми харесва като визия. Това, че за теб е чаровен и прекрасен, не значи, че за всички е такъв. Изобщо не говоря за игра и умения, а за чиста визия. Това, че е висок и снажен, не го прави красив в моите очи. От самото начало съм така.

Аз примерно изобщо, ама ни най-малко, не харесвам като визия нито И Джун Ги, нито Рейн, нито И Бьонг Хун. Айде сега да тръгна да се самонаказвам а? И четиримата са ми еднакво нелицеприятни...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Труден ми беше този сериал за гледане, и по скоро в емоционалното разгадаване на героите. Постоянно трябваше да се „чете между редовете“ в душевното състояние и характерите на главните действащи лица. Не, че има нещо лошо в това, напротив, актьортите се справиха отлично и цялостаната идея за това беше доста добре предадена и изиграна. Просто много бяха потайни всички, не казваха това което им е на сърце, не споделяха емоционални тревоги и планове с никой и това лично на мен не ми се понрави. Продължи до самия финал и всеки вършеше някакви неща самосиндикално, сакън ако някой разбере! :lol: Първите 10 епизода бяха просто супер. Действието  се развиваше плавно и съвсем адекватно. След това си помислих да не би да има смяна в снимачния екип, защото определено нещо беше различно, но и аз не мога да определя какво. Дори и последните два епизода не ми бяха чак толкова „силни“, както уж се очаква. Харесвам да гледам сериали, в които още в първи епизод  ти „казват“ какво ще се случи в последния, защото ми е интересно да видя как ще се развие историята.  Много ми хареса и актьорската игра. Просто имаше някои невероятни сцени. Ким У Бин , за мен, предаде всяка една емоция която би изпитал човек в състоянието, в което е героя му.  Страхотен просто. Сузи ми хареса даже повече от играта й в следващата й драма While You Were Sleeping.(там няма да коментирам, че ще ме изядат с парцалките) :lol2:

 

Музиката  определено беше едно от най-хубавите неща в сериала. Две-три песни веднага заеха място в плейлиста ми .:wub:

 

Този сериал не е от типа сладко-романтични и вятърничеви.  Има си стойност и ако Ви се гледа нещо по-сериозно, определено му обърнете внимание. Сериалът докосва и те удря в емоцията. 

 

П.П. Ким У Бин (който гледам за първи път) е от типа актьори, които колкото повече гледаш, толкова повече те привличат с някакъв  странен чар и излъчване.  Дали е красив или не, то всеки си има вкус :ilovethis:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...