Jump to content

2PM


Recommended Posts

Честно ли - липсва ми гласът на милия малък У...

Иначе песничката не е зле, слушаш и почваш неусетно да си повтаряш "пут йор хендс ъп", хаха, ама то няма как - бая си се повтаря :D

Но пък клипа - не знам за идея или каквото там разсъждавате - копиран, оригинален или както и да е... Но определено е обсебващ - да ги гледаш толкова.... весели, цветни, красиви. Тек и Ник ми пълнят очите още от рекламата на колата (да го спомена, щото не съм). С русото не съм привикнала, ама след гледането, което ще му ударя - няма как, ще ми хареса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама как така никой не е похвалил страхотната "Just Like the Movies" о.О Shame on you! ха ха ;d Всъщност тази песен ми е любимата от албума (като изключим маршовия ритъм на припева). А все така хвалените и обсъждани "Hands Up" & "Electricity"... ами хубавички са песните, но съм сигурна, че, ако ги слушам около 5-10 пъти, ще ми омръзнат.

 

Но съм много щастлива, че момчетата се завърнаха^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

На яхтата им душ O_o А защо сцената на Woo под душа я няма в клипа? Тцтцтцтц :lol:

 

KITTEH и на мен "Just Like the Movies" много ми харесва. Пък и композирана от Чанс (One Way), а те двамата с Джунсу са страшен тандем. :D Може да имаме късмета и Electricity да видим на къмбакстрйджовете тази седмица. С някоя яка хореографиика...ммм супер.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Време е и аз да се разпиша и да кажа колко много ми харесва албума, да има доста познати песни, но новите са страхотни. :yes:

Да започнем с Hands up - много зарибяваща и не ми излиза от главата, супер свежа и наисктина различна от предишните им песни.А клипът много купонджийски.Junho ми обра всички точки, как само се заиграваше с камерата, целта му е изпълнена - горките ми очички само него търсят на клипа :inlove: .Още първия път като го гледах ми мина през ума, че е сниман в Сингапур, заради фона зад Khun - Marina Bay Sands или поне част. Но на мейкинга като ги видях на Сингапурския летец ( нали знаете най- голямото виенско колело в света) ми станаха ясни нещата.

За Еlectricity всички сме на едно мнение, няма смисъл от коментар :panda-145: .Само искам да кажа, че частта на Таек, където пее ме убива, страхотен е.

Нot, даже и не съм подозирала, че Джунсу може да направи такава невероятна песен :blink: , аз не че се съмнявам в неговите способности, просто очаквах някоя балада.

И като стана дума за балади, двете в албума са много хубави и нежни.

 

Та като цяло аз съм очарована от албума и очаквам с нетърпение лайфовете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък най-много си харесвам 2PM - Hot.Направо ме влудява...,не мога да спра да я слушам,особено Тек с неговото Stop Drop Hot I'm HOT :blush: А за часта на Nichkhun и Wooyoung..не знам ,но страшно много ми заприлича на гласа на GD :blink::D Може би като цяло..,песента малко ми наподобавя на стилът на Биг Бенг.

Абе..супер песничка.. :896767:

http://www.youtube.com/watch?v=z3FcxwrYuLY

 

А за Hands Up ..доста зарибяваща.Electricity–С този бас.. :i love this:

 

tumblr_ln4ffoEAhD1qde6d8.gif

 

tumblr_lmx1640KCk1qde6d8.gif

 

tumblr_ln4i84iSg11qde6d8.gif

 

tumblr_lmx17a0dDp1qde6d8.gif

 

Everyone put your hands up and get your drinks up~

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, Да! Soraya, взе ми думите от устата за Hot. Аз си мислех че само на мен ми бие на Big Bang :) някак много по бигбенговески звучи :) И никак не е лоша.

 

А сега понеже вече чух целия албум, мога да кажа и няколко думи за него. Първо, аз съшо не очаквах да има толкова вече познати песни, но, какво пък, не са първите. Второ, забелязвам някаква нова вълна в музиката на 2PM. Преди ми звучаха много поп-захаросано, а сега явно са яхнали вълната на клубното звучене. Което е добре, получава им се. Безспорен фаворит ми е Electricity. Много прихващащ ритъм има, особено началото, постоянно ми кънти в главата :) Другата песен, която заслужава нимание е Hands up, и Hot.

Пред силните парчета, които оглавяват албума, другите някак ми бледнееха. Но има време да го слушам албума пак и пак, и да изградя вече по-окончателно мнение. На първо слушане тези ме грабнаха, Браво на момчетата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди ми звучаха много поп-захаросано

 

Кой точно песни имаш предвид? Защото не всички песни от преди новия албум са били както каза поп-захаросани (поне според мен)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знам че само спамя, но нямам търпение за утрешното изпълнение. :panda-145::es:

 

normal_ms_110622_07.jpg

 

normal_ms_110622_05.jpg

ms_110622_06.jpg

 

 

tumblr_lmwdgybnkH1qa4uc1o1_500.jpg <- :282:

 

И на мен ми е интересно за захаросаните песни? Явно имаш нещо различно в предвид от моето определение за захорасана песен. Аз пък се кефя че не се пее за любовна мъка и как някоя ги е изоставила отново :lol: И да знаеш Стела че те държа отговорна за 10-те минути загубени от живота ми в зяпане на прозяващия се Таек :896767:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит Рожден Ден на Ник..да продължава да е така елегантен и прекрасен.

Ето и лайфовете от днес... страхотни бяха, напълниха ми душата... ~ забавляваха се на сцената ,а и виковете на феновете бяха страхотни ~~

http://www.youtube.com/watch?v=J7CUwcoyLeA&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=2sDHXxWspco&feature=player_embedded

Радвам се, че изпълниха Like a movie ,защото ми е любимата песен от албума. Много е силна от всяка гледна точка, особено инструментала .. ~

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден на Ник и от мен, Да е жив и здрав.

 

Сега на въпроса, понеже явно "поп-захаросания" ми термин предизвика реакции :D

Ами, въпрос на възприятие, драги приятели. Изтеглих цялата дискография на 2PM преди време, или това което намерих налично. Ами, да си призная от всичко, което чух, само Хартбиита, Back 2 you и I hate you ми харесаха. Всичко друго ми звучеше познато до болка, захар и карамел в стил Бекстриит бойс. И използвах термина "захаросано" за да не използвам "лигаво", мисля, че по-лесно се понася ;) Почти всичко, което изслушах, беше с един наложен ритъм, който явно е решен да е успешен, и общо взето всичко се върти около него. Много леки песни, с неангажиращо темпо, нищо, което да остави трайно впечатление.

И това го твърдя със съвсем чиста съвест, защото наистина много си налагах да ми харесат повече техни парчета, но уви. Та, слушкам си въпросните 3-4 парчета а, да добавя и Crazy 4 us, и тя ми върви, и не ми пречи да си им се кефя. То пък не може всичко да е перфектно ;) Та определено новия албум го смятам за добър, или поне няколко парчета от него.

Така, дано да съм била изчерпателна в отговора си относно "поп-захаросването" :) В края на краищата всичко опира до възприятие и предпочитания, нещо, за което не можем да се виним. Та, така...

 

P.S. Ангелче, хахха поемам пълната отговорност за деянието си, и не само че поемам отговорност, ами съм и много доволна от резутата :D :D :D Само да ти кажа обаче, че твойте 10 мин не представляват нищо пред моя половин час докъто стъкна гифката :D

 

P.P.S. Пардон, че оспамих лееекинко темата, но явно беше нужна обосновка ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека и аз малко да поспамя :lol: Стела мерси за отговора.Наистина ми беше интересно, не беше заяждане от рода: "Защо не слушаш всичко на 2PM ще дам адреса ти на тълпа hottest-и" :lol: :lol:

(Между другото и аз много харесвам Back 2 you и I hate you)

 

 

За изпълнението днес: Бравос! Много ме зарадваха. Имаше няколко грешчици , но като ги гледаш колко са весели не ти пука :lol: Не че съм предубедена ( е може и да съм де :lol: ) , но Джунсу обра точките днес според мен. Както и Джунхо и лудия Таек. :lol: Който стоеше на гърба на горкото макнае ..... :blink:

 

И като за последно Честит Рожден Ден на тайландския принц!!!!

Да е все така усмихнат и да разтуптява женските сърца! (особено на една негова бг нуна - тя се знае коя е :lol: )

 

e2f49b60.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казах ли Hands up колко много ме кефи? Това май ми е най-забавната им и денс песен, клипът е разкошен и разчупен, далеч от бойбандската схема, макар да мяза на Хай хай, което си беше копие на Джи6. Как да е, супер е ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове



Айде, насладете се! Много добър клип става от това изпълнение, а имаше няколко страхотни кадъра отблизо и далеч, да не говорим за мястото на самите снимки. Наистина много зареждаща песен.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Дали не е страхотен а?? :lol: :lol: Риторичен въпрос.... Горката ми панда не съм го виждала толкова притеснен преди изпълнение :lol: Ама беше супер - червените панталони :lol: , рапа , танца, края.... За пеенето му няма какво да се каже то си се вижда....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Йееей, тоз лайв на Hands Up е почти толкова хубав, колкото и самия клип. Страхотно заснемане, отдавна не съм попадала на толкова добре заснето изпълнение на живо. Браво на находчивите оператори и режисьори ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джунсу направи много добро шоу, но по отношение на пеенето за мен лично се представи доста по-слабо от останалите. Доста се учудих, че се озова на второто място, преди Хонг Ги и Го.

 

Иначе още един лайв на "горе ръцете" :). Обаче тук операторите са изключително зле и въобще не се възползваха от сета на сцената, който за сметка на това беше доста по-разчупен от обикновено.

 

http://www.youtube.com/watch?v=DHdRCVlEfa0

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...