Jump to content

2PM


Recommended Posts

Junho е диагностициран с COVID-19.

На 29 март неговата агенция JYP Entertainment публикува следното изявление:

Здравейте, това е JYPE.

Информираме ви, че Lee Junho от 2PM даде положителна проба за COVID-19 на 29 март (вторник).

На 29 март (вторник) Junho даде положителна проба с помощта на комплект за самодиагностика и след допълнителен бърз тест за антиген, в крайна сметка получи положителен резултат.

Той завърши втората доза от своята ваксина срещу COVID-19 и в момента има леки симптоми на настинка и възпалено гърло.

Всичките му планирани дейности са прекратени и той ще се съсредоточи върху лечението в съответствие с указанията на органите за контрол на заболяванията.

Имайки предвид здравето на артиста като основен приоритет, ние ще направим всичко възможно за неговото бързо възстановяване.

 

***

Нещо готино... Junho изненада Stray Kids на снимачната площадка на най-новия им видеоклип!

На 29 март Stray Kids пуснаха филма за тяхното музикално видео „MANIAC“, който предлага забавен поглед зад кулисите на снимките.

На втория ден от снимките им Junho показа подкрепата си за своите съотборници от JYP Entertainment, като подари на групата камион за кафе – и той лично посети снимачната площадка, за да развесели членовете. Във видеото членовете на Stray Kids развълнувано благодарят на члена на 2PM, след като позираха за обща снимка заедно, а Felix благодарност отбелязва: „Junho hyung винаги ни изпраща камиони с кафе. Не знам как да се отплатя за цялата му любов."

По съвпадение, дори преди Junho да направи изненадващото си посещение, членовете на Stray Kids възхитително доказват любовта си към 2PM, като танцуват и пеят на хита на групата от 2013 г. „A.D.T.O.Y.“. между снимките в първия ден от снимките им.

Както спомена Felix, „MANIAC“ не е първият път, в който Junho показва подкрепата си за Stray Kids: освен че изпраща камиони с кафе до снимачната площадка на предишните им музикални видеоклипове, той също ги посети, за да ги развесели лично, докато те снимаха музикалния си видеоклип „I am YOU“.

Вижте цялото видео зад кулисите на Stray Kids по-долу! (Junho се появява за първи път в 6:36 във видеото.)

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 30 април (рождения ден на У Йонг) и на 1 май двамата супермени Джун Кей и У Йонг ще правят концерти. Освен в зала, поне единият ще бъде излъчен и онлайн (разбира се, пак с билети).

FB-IMG-1649514460284.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как още никой от феновете на групата не е споделил и тук новината.

Chansung е станал татко. Честита да му е малката принцеса.

Аи, да споделя, миналата седмица реших да се завърна малко към корейското и изгледах "So I Married an Anti-fan", драма в която участва и Chansung. Иии.. ролята му беше доста интересна, то по принцип ми харесват точно такива истории като на неговия герой, който уж мрази и прави мръсотии, а всъщност е наранен и иска любов, както и да си върне приятелството. Chansung се представи блестящо с изпълнението й, разбира се. 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет! И тази година смятаме да отбележим годишнината на 2РМ със сбирка в наш стил, на 5 септември вечерта в ресторант Корея, София. Ако има фенове, които сме пропуснали да поканим на лично съобщение, молим да ни извинят и ако желаят да се присъединят, да ме известят, за да предвидим местата за резервацията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоро не сме честитили и чествали празниците им, или поне не сме показвали, но ето, поправяме се.

На 15 януари рожден ден имаше Джун Кей, който празник бе отбелязан тържествено няколко пъти дори. Прекрасна торта си имахме като прекрасния рожденик.

L4hyY403_o.jpeg

 

А днес рожден ден има Джуно. Да е все така креативен, амбициозен, доказващ се и обиращ овации и зрителски сърца! Празника сме го подкарали от снощи (по корейско време) с една също толкова разкошна торта в негова чест.

URzJlrhx_o.jpeg

 

А за всички вас сме подготвили друг подарък, за да бъдете част от празника ни - превод на български на първото стъпване на японска сцена на 2PM. Благодаря на purple, която много ми помогна с японския, тъй като се наложи да превеждаме от оригинал (да се чете като няма руски и английски превод това чудо). ДВД-то може да свалите от познатите места. :click: :click:

А изненадата лично от рожденика, понеже знаем, че обича да черпи "банкоматите си", е, че пуска ДВД и блурей издания на последния си концерт "Before midnight". Повече информация тук :click:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Минавам да споделя, че утре имат концерт в Япония. Е, само половината, щото другите актьорстват в момента, но и това е нещо. Надяваме се да отидем някак.

xrx2kPMu_o.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасно щур концерт беше вчера - първо всеки от тях изпя самостоятелно по 6-7 песни + две дуетни, а после зарадваха публиката и с изпълнения на групата. Ще ви пусна едно и тук да ги видите шеметите. А пък Тек побърза да ги пита дали добре са направила неговите части в коментар под снимките им в Инстаграм. Имаме официално обещание, че се очаква да направят концерт шестимата отново, а не така на порции. В очакване сме. Но като че ли ще има поне един солов комбек преди това - на У Йонг. По думите им от вчера натам отиват нещата.
:click:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не че съм врачка, само съм се научила да слушам какво говорят уж между другото и да усещам тайното му значение. Та по думите на Джун Кей от предния концерт, който каза как много искал първо да чуе песните на У Йонг, преди да направят концерт шестимата, за което и тримата обещаха, предположих за солов комбек. Е, в продължение на предишния си пост ще добавя следното:

Wooyoung (From 2PM) Solo Tour 2023

24 май - Фукуока, 18:30 японско време, Fukuoka Sunpalace Hotel & Hall

28 май - Йокохама, 17:00 японско време, Pacifico Yokohama National Convention Hall

3 юни - Токио, 18:00 японско време, Nippon Budokan

10 юни - Осака,18:00 японско време, Orix Theater

11 юни - Осака, 17:00 японско време, Orix Theater

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Накъде турне без албум, та и тук не може без. Ето я новината. Нов японски мини албум на У Йонг "Off the record" ще излезе на 7 юни 2023. Инстаграм снимки и обложки

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Световния музикален фестивал Waterbomb ще се проведе и в три японски града, като в два от тях участие ще вземат Джун Кей и Никкун. На 15 юли в Осака и на 29 юли в Токио. :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички с нетърпение очакваме момента, в който момчетата отново ще се съберат заедно на сцена. Това предстои съвсем скоро през септември и те ще си изпълнят обещанието. Ще има голям концерт по повод годишнината на групата. На вчерашната си самостоятелна изложба Чан Сонг каза, че Хотест трябва да си вземат отпуск от 8 до 10 септември. Слушам, шефе. :D
Иначе за нов албум засега не се чува, но повече информация за концерта ще излезе в средата на този месец. Нормално де, всеки е зает и със соловите си дейности, но все пак намират време за подготовка за септември.
Тек се снима в сериала "HeartBeat" и съпътстващи промоции и фотосесии, но също присъства на репетициите и ни радва със сторита оттам с надписи "у дома".
Джуно се снима в сериала "King the Land" и съпътстващи промоции и фотосесии, и му предстои солово турне.

Никкун постоянно пътува насам-натам по света за какво ли не, чувствам се безсилна да му хвана спатиите. :D На 14 юли този месец предстои да излезе американски филм с негово участие "The Modelizer" /Сигурно ще има и бг превод, ама зависи кога и дали ще изтече за нас/.
У Йонг наскоро приключи своето солово турне по повод новия си албум.
Джун Кей е най-зает с подготовката за общия голям концерт, макар привидно да го раздава отпускар и от море на море. Няма да ме изненада и цял албум да им е написал, но още няма нищо потвърдено. А ако не друго, поне гледа сериалите на първите двама - голям фен е на актьорчетата.
И както споменах, Чани пък прави разни фотоизложби изложби, вчерашната беше в Пусан, има и други проекти, но е малко по-потаен, все пак и щерка си гледа.
Чакаме ви, момчета! Успех с всичко започнато!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...