Jump to content

2PM


Recommended Posts

Новият албум вече е факт.

Наслада за сетивата!

2PM JAPAN Mini Album <WITH ME AGAIN>

Released Online

MelOn :click:

FLO :click:

Genie :click:

Bugs :click:

 

Също така може да си го свалите и за вас :click: и :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Junho пусна първия си влог в своя ютуб канал.

В описанието той пише: "Здравейте, аз съм Junho. Ще разкрия първия си Vlog! Измина доста време, откакто карах и излязох да се повозим. Всички, приятна есен." Junho хвърли кратък поглед й към драмата "The Red Sleeve Cuff" в която играе. Ще има сцена, в която неговия герой се къпе, затова е на диета, за да изгради тяло, което да отговаря на характера му.

 Junho също сподели, че няма кой знае каквиамбиции за ютуб канала си. Просто е искал да покаже на феновете си ежедневието си през почивния му ден.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тийзър плакат на драмата 'Inspector and Joy' с участието на Тaecyeon и Kim Hye Yoon.

1633492058-fa7x7kjucacnyko.jpg

 

И видео тийзър към драмата в която участва Junho "'The Red Sleeve'".

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Главните актьори на предстоящата историческа комедийна драма "Inspector Joy" Ok Taecyeon и Kim Hye Yoon с фотосесия за списания 1stLook.

По време на фотосесията двама актьори показаха своята очарователна химия в уютни есенни тоалети. В последвалото интервю те разказаха за предстоящата си драма на tvN „Secret Royal Inspector & Joy“.

„Secret Royal Inspector & Joy“. е историческа комедийна драма с участието на Taecyeon като Ra Yi Eon, който е назначен за кралски таен инспектор (държавен служител, който пътува под прикритие до местните провинции, за да ги инспектира и да разкрие корупцията) против волята си. Kim Hye Yoon ще играе ролята на Kim Jo Yi, разведена жена, търсеща щастие, която в крайна сметка обединява сили с него, за да разследва и да се бори с корупцията.

Kim Hye Yoon сподели, че е привлечена от нейния уникален характер Kim Jo Yi, като каза: „Бях привлечена от светлата и уверена страна на Kim Jo Yi, която не се колебае да намери щастието. Тя не изглежда като жена от династията Чосон и аз ще направя всичко възможно да покажа нейния зрял и силен чар.

Taecyeon отбеляза: „Удовлетворен съм, че ханбок ми отива добре. Тъй като това е първата ми историческа драма, правя много изследвания, за да мога да изразя себе си естествено, от начина, по който говоря, до начина, по който вървя.”

Премиерата на „Secret Royal Inspector & Joy“ е на 8 ноември от 22:30 часа. KST и ще се предлага със субтитри във Viki.

IMG_20211015_061242.jpg IMG_20211015_061245.jpg

 

2pm-taecyeon.jpg kim-hye-yoon1.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Junho ще прекара известно време със своя очарователен племенник в следващия епизод на  “Home Alone” (“I Live Alone”)!

В наскоро излязъл предварителен преглед на епизод на риалити шоуто на MBC следващата седмица, Junho обявява, че е на път да посети някой, когото обича – и се оказва, че обектът на неговата привързаност е не друг, а 32-месечният му племенник Woojin.

Когато пристига в къщата на сестра си, Junho крещи развълнувано: „Woojin, вуйчо пристигна!“ След това членът на 2PM многократно избухва в смях, докато Woojin възхитително се опитва да имитира неговия танц.

Junho също изненадва племенника си с чисто нов велосипед и двамата излизат навън, за да го карат. Тъй като много се забавлява да играе с чичо си, Woojin щастливо заявява: „Няма да се прибирам днес“.

След като научи Woojin как да кара колело, Junho казва: „Ако имаш нужда от помощ, кажи ми и вуйчо ще ти помогне веднага.“ Въпреки това, вместо да се опитва сам да кара велосипеда, Woojin моли Junho да го бута напред-назад. След това, докато Junho се мъчи, той отново и отново: „Моля, върви по-бързо“.

Въпреки че Junho се опитва да обясни: „Трябва да го караш сам“, той послушно бута племенника си напред-назад на велосипеда, докато не е напълно изтощен.

Следващият епизод на “Home Alone” ще се излъчи на 29 октомври.

 

 

***

2AM пуснаха тийзър на музикално видео с участието на Junho за второто им заглавно парче „No Good in Good-Bye“, което е написано от основателя на JYP Entertainment Park Jin Young!

 

2AM - 잘 가라니 (No good in good-bye) Teaser

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само едно уточнение. Джуно е вуйчо на този малкия сладур, а не чичо. Брат е на майка му, не на баща му. На корейски думата е една и съща, но на български има разлика. ;) И тази, която вика, че е дошъл, е точно кака му, не той. При монтажа на тийзъра има разминаване. Ще гледаме на 29 епизода, ще е забавен. Той Джуно вече редовен абонамент има за това шоу. Макар да си живее с 4 котки вкъщи, все още го броят за сам и редовно участва. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ъъъ, само да кажа, знам ,че е вуйчо, то си пише, че отива при сестра си, ама не бях сигурна дали при тях използват това наименование или на всички викат чичо, затова го оставих така. Двуомях се как да го напиша, чичо или вуйчо. Ама май е трябвало както при нас. :D

Отивам да го преправя..

 

И да не е само спам.

MBC сподели задкулисен клип на Junho и Lee Se Young, които заснемат тийзърите и плакатите за „The Red Sleeve“

 

И нов влог в ютуб канала му..

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, влогърчето то! :inlove: Аз даже се изненадах като пусна днес това видео. Нали първото му видео от влога беше как един хубав почивен слънчев ден тръгва натам да прави купички за котките си. И очаквахме второ видео да се прави на грънчар, ама тц - пусна ни след това зад кулисите от фотосесия като второ видео. Мислех, че е размислил и това няма да ни го качи. Ама ето днес - изненада. Красота.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Топ новината за деня.

Чан Сонг ще се жени в началото на следващата година. Годеницата му е бременна, в ранните месеци е още. Договорът му с компанията изтича през януари и нямало да го подновява, но остава в групата и ще работи като част от 2РМ и като актьор.

За повече подробности, вижте профила му в Инстаграм.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Корея, вече е 25-ти януари, затова

Честит рожден ден на единствения и неповторим Джуно!

Да е жив и здрав, още много хитове с момчетата и успехи на актьорското поприще.

Да бъде много щастлив и обичан, всичко друго си го има:wub:.

spacer.png

 

spacer.png

 

Да не забравя, че рожденика е и много добър танцьор. Удоволствие е човек да го гледа.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 15.12.2021 г. at 9:35, helyg написа:

Топ новината за деня.

Чан Сонг ще се жени в началото на следващата година. Годеницата му е бременна, в ранните месеци е още. Договорът му с компанията изтича през януари и нямало да го подновява, но остава в групата и ще работи като част от 2РМ и като актьор.

За повече подробности, вижте профила му в Инстаграм.

То това малко като сериал - от една страна той идол и актьор , от другата страна тя не публична личност, 8 години по голяма от него. Той се тревожел за нея и късната и бременност.   Имаме си истинска кака тук. 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, gig911 написа:

от другата страна тя не публична личност, 8 години по голяма от него. 

От друга страна и аз се обнадеждавам, че и за мен има шанс да хвана някой айдъл, по-млад от мен с 8 години :D Just love....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-важната новина е, че договорът на Чан Сонг изтече днес и от компанията му благодарят за петнайсетте години преданост и му пожелават късмет.

 

Друга новина за деня е, че днес Джуно има рожден ден и по този повод празнува с лайв с феновете си, а освен това предните два дни прави две фен срещи и сподели много мили моменти от тях. Да ни е честит и все така успешен. Споделям и една от снимките му за фотосесията на PIAGET за февруарския брой на ELLE.

272675225-3043986819202313-2792247693359

 

Третата новина касае пък Джун Кей и това, че той вече участва в мюзикъл. Заглавието е ''Equal", той е в ролята на Тео. Днес беше първият му спектакъл и след него той също се включи на живо след края на представлението, за да благодари на феновете. Ето графикът на мюзикъла занапред.

272636036-3044045422529786-8729594609978

 

Четвърта, но не на последно място новина са снимките от фотосесиите на Чеджу на Джун Кей и У Йонг, които ще бъдат част от техните Season's Greetings 2022. Тази година няма да има един пакет с всички момчета, а всеки от тях ще има отделен пакет. Е, поне тези, които са в JYP, което значи - без Чани и Тек. Първите двама красавци с техните фотоси са вече споделени в спойлера.

Off Topic

FJ1vo-xa-IAEc-Z8-Q.jpgFJ648-W1-Vg-AQ-Rfq.jpg

FJ7l-WLc-UYAEd1gk.jpgFJ2c-PMDag-AIt8e5.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...