Jump to content

2PM


Recommended Posts

Аха, вижте ги, и липсващите сложили да са сред тях...

И Текьон е тук, супер, че малко ми липсва в тая седмица на Хотест. Ама сигурно е зает с неговите си неща.

Eh-AP6-Ub-Xs-AE1-XP.jpg

 

*Имали са лайв днес. И Джуно се е включил за малко, като им е звъннал по телефона.

 

Off Topic

 

Eh-AP4nx-X0-AAw5pe.jpg

 

#우리의_시간은_언제나2PM #Our_Time_is_A1way2_2PM

 

И клипчето по повода...

Fake 2PM - #Our_Time_is_A1way2_2PM

 

 

Последно, какъв туит прочетох:

Моментът в който имаме WOOYOUNG като макне...

/ Докато истинските са в казармата, той ще ги замества/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изобщо не липсва Текьон - активен е всеки ден и всеки ден ни разплаква с отговорите си в 30-дневното предизвикателство. А в 2РМ-ското предизвикателство също имаше участие. За всеки от тях имаше задачка за един ден да отговаря. Започнаха по възраст от най-големия към най-малкия, затова на Текьон се падна третия ден, ето поста му :click:

Неговата задача беше да каже какво пише най-често всеки от останалите в чата им - личния им чат. И той направо ни изнесе целия им разговор тогава нарязан на картинки. :D Обичаме го този човек!

Иначе верно си има и работата си - започнаха снимките на новата му драма. Но това не му пречеше всеки ден да е с нас и да ни проверява ние какво правим/пишем.

 

Честита 12-годишнина на 2РМ. Тези момчета са заедно от 15 години, като първите три са им били тренировъчни. Желая им това приятелство да продължава безкрайно, музата винаги да е с тях и да пишат още нови и хубави песни. Чакаме завръщането им всички шестима заедно!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита 12-годишнина на първата ми и най -любима к-поп група!Чакам с нетърпение завръщането и ще избухнем заедно с тях на макс. И благодаря, че са все така прекрасни и здраво свързани в братство, и грижещи се един за друг, и за да я бъде връзката им с Hottest постоянна и здрава!

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@cucyta направо ме разплака с тези клипчета .... Признавам си, че не познавам много добре момчетата, и даже до онзи ден не знаех значението на хартиените самолетчета, но откакто знам за 2PM,  изпитвам огромно уважение към творчеството им, към тях като личности, към тяхното дългогодишно приятелство, защото наистина не е лесно да се задържи такава връзка толкова много години. Остават по-малко от 200 дни, когато надявам се наистина ще ги видим шестимата отново заедно. :wub:

Лично аз много се забавлявам с 30 дневното предизвикателство покрай годишнината. Страхотни са момчетата. Да им е честита годишнината ! :happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@felicyti , аз ти споменах оня ден за тях, ама се чувствам длъжна да допълня, че двдто с първия концерт в Сеул не е точно първия им концерт като цяло - първият на двд е. Иначе първият концерт в Сеул е два дни - 31 юли 2010 и 1 август. Но същия концерт те правят след това в Пусан, точно от Пусан са самолетчетата. Той е на 7 и 8 август 2010, също два дни. Те казват, че самолетчетата са от първия концерт, защото реално те имат един и същи плейлист на тези концерти, просто го изпълняват в различни градове - та нищо че са 4 концерта, концертът е все първи. Ето клипче от фен.

 

А понеже неочаквано след стресовата ситуация, която са имали, все пак са събрали над 12 хиляди души в Сеул на първия концерт, те правят нещо като бис концерт на 4 и 5 септември, с които отпразнуват втората си годишнина. Тук е изненадата с Thank you от Hottest към 2PM. От този ден /5 септември/ е и ДВД-то.

А ето ви и малко забавления от този концерт

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахха е неее, едната ме разплаква, другата ме разсмива :D .... @helyg благодаря за уточнението и за клипчетата. Аз, както обещах, ще отпразнувам годишнината им с гледането на първия концерт в Сеул.:wub: Имам да наваксвам достаааа....

Приятно прекарване на празника на BG Hottest . :happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде още малко забавни моменти от първия концерт. Ето защо, когато Ник обяви, че ще прави солов албум, останалите не спряха да го бъзикат, че ще е трот.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И общи снимки на момчетата...

Останалите: :click:

Eh-DMld-WU4-AAKpi2.jpg

 

*Ами на мен примерно в ей такива моменти Тек ми липсва, хубаво щеше да е и той да е с тях..

Иначе да, участва в 30 дневното предизвикателството, което е супер. 

Между другото, това предизвикателство като идея е супер готино.

 

Той е качил следния туит днес:

:click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 17 часа, skofiild написа:

*Ами на мен примерно в ей такива моменти Тек ми липсва, хубаво щеше да е и той да е с тях...

Обаче идеята на предаването с този надслов е коренно различна и Текьон няма работа там, както и Чани и Джуно. Предаването се казва TYHG - Те-Янг-Хьон-Гом (нарочно кирилизирам и ще обясня). Те идва от първата сричка на Тегук, което означава Тайланд - това е Никкун. Янг идва от Янггу, където служиха като войници Джун Кей и У Йонг. Отделно Джун Кей не спира пък да повтаря как е янг форевър (от едноименната му песен). Хьон идва от хьондже, което е "сега". Гом идва от гомушин, което обикновено е девойката, която чака любимия си войник да се уволни от армията - в случая пак е Ник, макар да не е девойка. Има традиция войникът да подарява на своята гомушин обувки, като излезе от армията. Ето защо и Джун Кей, и У Йонг рисуваха кецове за подарък на Никкун. А той си ги носи с кеф и досега - чакал ги е две години, заслужава обувки. Той посрещна Джун на излизане от армията, на посрещането на пилето бяха двамата. Тек го посреща Чани, но тъй като на него също му предстоеше да ходи войник, той не може да е гомушин и за Чан Сонг от Тек няма обувки. А Никкун принципно трябваше да служи в Тайланд, но още преди години е освободен от казарма, благодарение на тяхната лотария - изтеглил е правилното билетче. И тъй като той не е ходил и няма да ходи войник, го писаха чакащия останалите.

Също така гом означава и мечка, а знаците в yazoo на Джун Кей и Никкун са съответно панда и коала - все мечки. Текьон е Ок кет - котка, няма работа при мечките, нито е служил в Янггу, нито е от Тайланд. Затова в предаването участват само тези тримата. А това с младоженците е майтап от преди три години, когато Джун Кей и Никкун ходиха в Тайланд и снимаха Experience The Real Thailand. Тогава Хотест много се шегувахме с тях, че са на меден месец и Джун Кей, нали чете всичко и пое майтапа и досега се обяснява, че двамата са невърендинг хонимун. А пилето им било детето. :lol:

Докато Джун и У Йонг бяха в армията, Ник снимаше друго предаване с двете макнета, което също беше много забавно.

Иначе Тек изобщо не е извън дейността на групата. Те днес правят снимкова изложба онлайн - само онлайн заради короната. Вече са качили над 200 непубликувани досега снимки. Влезте в профила на групата в Инстаграм и ги разгледайте, още качват и сигурно цял ден няма да спрат. Ще видите как Тек е присъствал на доста важни събития за всеки един от тях.

Лайв включването от вчера, което беше над час, също е качено там в профила им и може да се гледа. Бяха се събрали в дома на Джун Кей. Може да видите по стените неговата колекция от изкуство, включително и лулата на Магрит, за която вече обяснявах как надсловът на картината на любимия му художник става основа за заглавието на последната му песен This is not a song.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още една снимка...

Много свежа  и лятна концепция.

Kh54R.jpg

 

Днес е денят на събитието им...

2PM TYHG Online Event <태양현곰 Special Day> #D_Day

 

И малко Ник...

[선공개] 미리보는 아이돌VS천하장사VS레전드 헌터스의 힘대결♨ 몸풀기가 이정도?!ㅎㄷㄷ #캐시백 | cashback EP.3

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Качиха две снимки от събитието.

Кой се е появил също..

Eh-Jon9-TVo-AAVJHG.jpg

 

Eh-Jon9-TU4-AAe-Ua8.jpg

 

Сцената много готина... Сигурно е било страхотно.

 

Има качени клипчета в туитър...

Ето няколко:

:click:  :click:  :click:  :click:  :click:  :click:

 

Off Topic

 

Eh-JPQh3-UYAAWj-UH.jpg

 

Eh-JPR7-AVg-AAr-Kvi.jpg

 

Eh-JPTETVg-AA6-YEp.jpg

 

Eh-JPUPPVg-AADPH7.jpg

 

Eh-Jq4-a-Vg-Ac-Hqz-Z.jpg

 

Eh-Jq4-ZU0-AI1fex.jpg

 

TYHGspecialday

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали Чани е гледал спешъл лайва вчера, но определено е видял снимките и днес недоволства, че той отсъства на тях. Казва в Туитър, че батко им Текьон изглеждал огромен до останалите, защото него самият го няма. Трябвало баланс да има от другата страна. :D Милото грамадно макне. Ама прав е, ето малко доказателства за баланс. Какво ще кажете вие за баланса?

1c52ab78ea03c5e0.jpg

1179ce4b1bc05357.jpg

fbed9a1bb4a2a04a.jpg

37050fd64d6465e3.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Японският солов концерт на Ник  в продажба от 23 септември ~

Промотиращ за второто му японско мини албумче “Story of…” , което излезе през декември 2019.

Превю ~

『NICHKHUN(From 2PM)Premium Solo Concert 2019-2020 “Story of...”』 Digest Video (Story of... ver.)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още едно превю от соло концерта от  НИк.

Този път с компилация  на 2pm песните ~:panda-145:

『NICHKHUN(From 2PM)Premium Solo Concert 2019-2020 "Story of..."』Digest Video (2PM medley ver.)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...